Looad Opiniões 1874

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har haft lidt udfordringer med at aconto opkrævninger bliver sat op uden varsel, så der skal skrives en del mails for at komme tilbage på sporet med kreditnotaer. Men pludselig ringede Rasmus fra... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg havde 2 problemer, som blev løst af henholdsvis Meriam og Rasmus uden meget ventetid ved telefonen, selv om jeg måtte ringe op to gange på grund af min fejl med mobilen. Rigtig god service den 1... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ind til videre har vi kun positive ting at sige. Vi har nu lavet aftale for ladestander, el privat og i vores sommerhus - så glæder vi os bare til, at der gives mængde rabat 🤭

Classificada 5 em 5 estrelas

Vedkommende- person i den anden ende af telefonen god service de ting jeg har bedt om kunne lade sig gøre

Informações sobre a empresa

1. Posto de abastecimento de veículos eléctricos
  2. Empresa fornecedora de energia eléctrica
  3. Empresa fabricante de equipamentos e instalações eléctricas

Escrito pela empresa

Hos Looad gør vi os umage med at udvikle morgendagens førende ladeløsninger, der gør livet lettere for de danske elbilsbilister. Vi sætter en ære i at tilbyde produkter og tjenester, der er enkle at forstå og skaber stor værdi for den enkelte husstand, virksomhed eller boligforening.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 80% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Fin og venlig service

Fin og venlig service, altid hjælpsom.

17 de abril de 2026

Hej John,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at du oplevede en fin og venlig service, og at vi altid er hjælpsomme.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fik hjælp og god vejledning

Hej Lars,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at du fik den hjælp og gode vejledning, du havde brug for.

Hej Henrik,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at du oplevede god service, og at medarbejderen i telefonen kunne hjælpe med det, du havde brug for.

Go hjælp med humor

Talte med en venlig humoristisk mand, med løsninger til mit spg samt et tydeligt glimt i øjet.
Jeg er videre med en go hjælp.

Hej Jeanett,

Tusind tak for din skønne anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at du fik god hjælp med både humor og godt humør. Vi er glade for, at du oplevede en venlig og løsningsorienteret betjening med et glimt i øjet, og at du kom godt videre.

Classificada 5 em 5 estrelas

Venlig og imødekommende medarbejder som…

Venlig og imødekommende medarbejder som hurtigt løste problemet 😊

Hej Peter,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at du oplevede en venlig og imødekommende medarbejder, som hurtigt fik løst problemet.

Classificada 5 em 5 estrelas

Servicen er i top og man for svar på…

Servicen er i top og man for svar på det man spørger om

Hej Johnny,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at du oplevede servicen som værende i top, og at du fik svar på det, du spurgte om.

Alt fungerede super

Alt fungerede super
Imødekommende betjening
God oplevelse

Hej Christian,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at alt fungerede super, og at du havde en god oplevelse hos os.

Jeg havde 2 problemer

Rigtig god service den 15.04 formiddag.
Arne

Hej Arne,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at både jeg og Rasmus kunne hjælpe dig med udfordringerne, og at du oplevede god service med kort ventetid.

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget fin samtale med medarbejder

Meget fin samtale med medarbejder, som hjalp vedr. indstillinger til opladning af bil (-:

Hej Lars,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du havde en god samtale med vores medarbejder, og at du fik hjælp til indstillingerne for opladning af din bil.

Classificada 5 em 5 estrelas

God hjælp så vi kan komme videre som…

God hjælp så vi kan komme videre som nybegynder

Hej Johan,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du har fået god hjælp, så I kan komme godt videre som nybegyndere.

Fantastisk service

Fantastisk service, brugbart svar indenfor få timer 👌🏼

Hej Niklas,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du fik fantastisk service og et brugbart svar inden for få timer.

Super samtale🙏

7 de abril de 2026

Hej Hanne,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du havde en super samtale.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hun tilbød en måneds aconto istedet for…

Hun tilbød en måneds aconto istedet for 3 måneders aconto. Jeg ringede ellers for at afmelde mig

13 de abril de 2026

Hej Heidi,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os, at vi kunne finde en løsning, der passede bedre til dine behov. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at kontakte os, og er glade for, at vores medarbejder kunne hjælpe dig videre.

Classificada 5 em 5 estrelas

Havde lidt problemer med min ladeboks

Havde lidt problemer med min ladeboks, hvilket vi fik løst, og har virket upåklageligt siden

Hej Kenneth,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det er dejligt at høre, at I fik løst udfordringerne med ladeboksen, og at den har fungeret upåklageligt siden. Vi er glade for, at vi kunne hjælpe.

Looad

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais