Auto Hopper Breda. Vier dagen na de reservering kreeg ik een mail dat deze is geannuleerd omdat er geen auto beschikbaar is .Dit ben ik totaal niet gewend van Autohopper, huurde altijd bij Autohopper... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Wij hebben onlangs bij Autohopper Barendrecht een Opel Vivaro 9-persoonsbusje gehuurd en alles is werkelijk perfect verlopen. Het busje was schoon, netjes en reed heerlijk. Ik ben zelf 2 meter lang... Ver mais
Ff bellen gewoon iemand aan de telefoon die antwoorden geeft en netjes de telefonische afspraken nakomt. Bij ophalen stond de auto netjes klaar. En bij terugkomst gewoon op zondag in de straat neer ze... Ver mais
Zowieso de klantvriendelijkheid die er was . Zelfs toen wij de auto ingeleverd hadden en onderweg naar huis waren toen er een personeelslid langs kwam gereden die topte en vroeg hoe het was gegaan.... Ver mais
Informações sobre a empresa
Autohopper is de no-nonsense autoverhuurder van Nederland. Ben je op zoek naar een nieuwe, luxe huurauto of bestelbus? Wij kenmerken ons door onze duidelijke prijzen en voorwaarden. Je weet bij ons altijd waar je aan toe bent. Met meer dan 130 vestigingen is Autohopper de autoverhuurder met het grootste aantal vestigingen in Nederland. Er is dus altijd wel een Autohopper bij jou om de hoek. Auto huren? Ga dan hophop, naar Autohopper!
Informações de contacto
Boogschutterstraat 1-43, 7324 AE, Apeldoorn, Holanda
- service@autohopper.nl
- autohopper.nl
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 95% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Prima zo’n busje om mee te verhuizen!
Zeer prettige ervaring.
Telefonisch vriendelijk geholpen vooraf en ook bij het ophalen. Schone, nette auto. Prettig dat auto na sluitingstijd kon worden neergezet. Volgende ochtend al vroeg, duidelijke, afrekening per mail ontvangen en borg terug ontvangen. Zeer prettige ervaring.
Beleefd te woord staan
Alles goed geregeld en duidelijk
Alles goed geregeld en duidelijk, dankje

Resposta da Autohopper
Verhuisbus pas 2 uur later aanwezig.
Een verhuisbus gehuurd bij Autohopper Volkel. Allereerst kwam ik om 0800uur aan en was de bus nog niet retour, dit betekende dus dat mijn vrienden die mij mee kwamen verhuizen voor een dichte deur stonden te wachten en we niet konden beginnen. Om 1000uur, ja 2uur te laat! kwam de bus retour. De bus had schade opgelopen en de sensoren waren kapot, prima dan maar zonder.
Doordat we 2 uur later begonnen heb ik tot middernacht in mijn eentje nog een lading ingeladen en uitgeladen omdat mijn vrienden ondertussen een keer naar huis wilden.
Vervolgens een mail gestuurd naar het betreffende bedrijf en aangegeven dat een korting oid op zijn plaats zou zijn geweest, GEEN ENKELE reactie!
Waardeloos, 2 uur wachten, alle planningen lopen in de soep en ook nog een kapotte bus mee. Maar wel volledig factureren.

Got robbed of 500 euro
Very very bad service, rented a car from 18/03 to 24/03 and as of today i have not received my deposit of 500 euros back (got an e-mail that said they do not know if it will be paid back)
I will probably lose it because autohopper will not take responsability
NEVER AGAIN

Auto stond klaar
Auto stond klaar, vriendelijk ontvangst.
Bij openen bak zag ik schade aan klep.
Dat was hij even vergeten en rechtgezet bij inleveren.
Zeer snel geregeld en denken in…
Zeer snel geregeld en denken in oplossingen op zaterdag en zondag de leenbus opgehaald 👍👍👍

Resposta da Autohopper
Ik heb mijn borg van bijna €1000 nog…
Ik heb mijn borg van bijna €1000 nog niet ontvangen
Alles in orde
Snel, probleemloos, goede auto, vriendelijke medewerkers, nauwkeurige afrekening. Alles top.
Vriendelijk personeel, slechte communicatie rondom betaling
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel op de vestiging waar ik de bus heb gehuurd. Maar de website laat te wensen over als het gaat om de betaling. Je kan niet je borg met een creditcard voldoen, dus €1000,00 moet je gewoon even pinnen! Daarnaast krijg je je borg pas na 3 tot 7 dagen teruggestort. Het is ongekend in autoverhuurland dat je niet met een creditcard kan betalen. Dit mag dan ook wel duidelijk vermeld worden op de website en bij de veel gestelde vragen. Ook dat je lang moet wachten op het terugstorten van de borg mag veel duidelijker vermeld worden!
Goed en snel geregeld
Goed en snel geregeld. Afspraken nagekomen. Enige kanttekening is de
€ 19,00 extra betalen voor een lagere borgsom. Dat slaat nergens op!
Snel en makkelijk
Zelden zulk een behulpzaam en plezier…
Zelden zulk een behulpzaam en plezier in de omgang personeel mee gemaakt.
Het huren ging erg soepel.
Zeer goede organisatie.
MvG,
Bert.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.