Vloermatten voor onze Mini Cooper besteld, mooi afgewerkt , mooie borduring en niets op aan te merken ! Een echte aanrader om hier te bestellen. Johan Brugge België
Leia as opiniões dos outros
moet je eerst bestellen om erna te ervaren dat je bent misleid? gelukkig las ik de review... ik citeer en zie de text , hoeveel matten krijgen we hier? en dan de afbeelding staan e... Ver mais
Set velours automatten online besteld met een oranje Citroen DS3 logo. Na zo'n 1,5 week zijn ze door DPD pakketservice thuisbezorgd. Ze zien er prachtig uit, geheel in de kleurstijl van audiosysteen e... Ver mais
Vandaag prachtige matten set ontvangen voor mijn Mercedes. Mooie kwaliteit van dik wijnrood velours en netjes afgewerkt. Heeft wel wat langer geduurd dan de aangegeven levertijd maar het wat lange... Ver mais
Não respondeu a opiniões negativas
Zeeeeer tevreden
Beste
Ik heb deze week de matten ontvangen
Wat een service. Kwaliteit top en pasmaat. 100 procent perfect
Ben er dus zeeeeer tevreden over. Mijn collega heeft ook nog matten nodig voor zijn oldtimer. Dus een bestelling zal zeker nog volgen. Het was het wachten meer dan waard. Bedankt
Het waren matten voor een r 107 Mercedes Sl van 82
Vriendelijke groeten
Declerck Gregory
Ik zie nu dat een gedeelte van de mail…
Ik zie nu dat een gedeelte van de mail correspondentie hier is geplaatst. Bijzonder is dat de eerste mails waarin ik mijn beklag doe over de verkeerde kleur hakbeschermer hier niet bij zitten.
Als automatten4you gewoon netjes had gereageerd op mijn klacht was een negatieve review waarschijnlijk niet nodig geweest.
Er werd echter pas gereageerd op mijn klacht NADAT ik deze op dit forum had geplaatst. Dat geeft te denken...
echt de mooiste matten
Op internet rondgesnuffeld naar automatten. Bij verschillende bedrijven
vond ik niet echt waar ik op zoek naar was. Bij automatten4you de juiste matten gevonden van goeie kwaliteit met opgelegde tekst, in dit geval Hyundai coupe. Volgende keer bestel ik daar zeker weer.
Prachtige matten ontvangen
Prachtige matten ontvangen de perfecte kleur aanrader !
super matten voor de mercedes W107
Prima, matten voor de w107 gehaald, perfecte kleur. veel mogelijk bij auitomatten4you
Slechte ervaring.
Slechte ervaring.
Vorig jaar december (2017) automaten besteld voor mini cooper s.
Deze automaten passen goed. Maar aan de onderzijde zit een soort van klittenband om te bevestigen. Deze is losgelaten eind feb 2018.
Dit netjes gemeld met foto’s en verhaal. Na ruim een week niets gehoord of reactie op mijn mail. Dus zelf gebeld. Ik krijg de volgende dag een reactie dat het bij een andere persoon in behandeling was. Dus maar weer een week gewacht en geen reactie. Zelf weer gebeld ik zou terug worden gebeld of gemaild. Maar geen reactie ( het is nu bijna eind maart). De matten liggen in de garage omdat ze niet blijven liggen..
dus bestellen top maar na service is zeer slecht.

Resposta da http://www.automatten4you.nl
Prachtig maatwerk voor een prima prijs.
Op de duidelijke website eerst twee proefstukjes besteld. Een fijne optie want zo kon ik eerst het materiaal beoordelen en kijken welke kleur het beste bij de auto paste. Daarna de matten voor mijn Citroen CX besteld en betaald. Daarna volgde nog een mail met de vraag of ik de verlengde of standaard versie had. Na het antwoord werden de matten in productie genomen en binnen de afgesproken termijn geleverd. De matten zien er heel mooi uit en hebben een perfecte pasform. Verwacht niet vandaag besteld en morgen klaar, maar het is het wachten waard. Van bestellen tot leveren 3 weken.
Perfect
Super matten vandaag ontvangen en het is heel leuk geworden.
hebben eerst een sampel besteld voor de kleur, logo ziet er top uit.
aanrader
groet martin
Niet klantvriendelijk en onbetrouwbaar
Kofferbakmat besteld voor ruim €71. Eerste levering was niet passend. Werd verzocht om de mat terug te sturen. Aangezien de afmetingen over 1 meter waren (opgerold) waren de verzendkosten hoger (ongeveer €13)
Men bleef aangeven dat er slechts €6,95 vergoed zou worden. Nu wel een passende mat geleverd en maar eens gevraagd waar de verzendkosten bleven. En ja hoor, dag er na dus maar € 6,95 teruggestort. Ik ga er verder niet meer over mailen maar automatten4you heeft aan mij in ieder geval een klant verloren als je een fout die je als bedrijf gemaakt hebt op deze wijze afhandeld zie je mij in ieder geval niet meer terug. Misschien eerst eens gaan werken aan de klantenservice/aftersales De enige reden dat je dit bedrijf kunt runnen zijn je klanten, houdt deze dan in ieder geval tevreden. Over de kwaliteit van het product ben ik overigens tevreden.
Jullie antwoord zegt alles, ik heb in mijn mailwisseling aangegeven dat ook bij het oprollen van kofferbakmat er niets veranderd aan de lengte van een meter. Dus stop met dat argument te herhalen. Als ik bij het postkantoor sta en krijg te horen dat de verzendkosten hoger zijn dan €6,95 dan denk je toch niet dat ik de boel weer ga inladen en eerst ga overleggen of dit wel mag of kan. Resultaat van jullie starre houding is dat je een klant kwijt bent.
Automatten4you maakt zich ook bij hun 2e reactie compleet belachelijk en hier uit blijkt des te meer dat ze niet begrijpen hoe je met klanten om gaat. Verklaar mij nou eens hoe je een kofferbakmat met een afmeting die aan beide zijden meer dan een meter bedraagt kunt oprollen en dan een lengte over kunt houden van minder dan een meter ? Of bedoelden jullie opvouwen, dat zou kunnen maar dan had je dat duidelijk moeten zeggen. Of je nu wel of niet een foto gaat plaatsen hoe het artikel verzonden had moeten worden doet wat mij betreft niet ter zake. Ik ga er van uit dat potentiële klanten even goed na gaan denken voor ze een bestelling doen.
Automatten4you spreekt in haar 3e reactie van opvouwen. Dat is grappig want dat is nooit naar mij toe benoemd. De kofferbakmat is retour gezonden op de wijze waarop deze ook is geleverd. Vervolgens met het argument komen "wat als de verzendkosten voor eigen rekening zouden zijn" slaat nergens op want als Automatten4you een fout maakt kan dit niet voor rekening van de klant komen. Met jullie laatste antwoord bevestigen jullie dat er iets aan jullie zijde fout is gegaan en dat jullie hier verder niets aan willen doen en graag het laatste woord willen hebben. Prima hoor en met modder gooien doe ik niet maar jullie reactie bij klachten is niet gepast en past in de algemene beleving hoe schijnbaar met ontevreden klanten wordt omgegaan.
Als laatste wil ik melden dat automatten4you op 22 juni om 22:06 haar antwoorden op mijn reacties waarin men in feite liet blijken het niet bij het rechte eind te hebben heeft verwijderd. Jammer jongens, had zo'n goede ervaring kunnen zijn............

Resposta da http://www.automatten4you.nl
mooie mattenset ontvangen met de juiste kleur
matten zijn binnen kleur past perfect bij ons auto.
de auto is weer perfect !
bedankt en groet
Martijn scheemda
mooie matten ontvangen
Vandaag de matten ontvangen
ziet er heel leuk uit met logo
De auto is nu weer helemaal hip
Super
Automatten voor onze saab laten maken, daar onze saab van 1963 is hadden ze geen sjabloon van onze auto, echter konden ze de matten wel maken aan de hand van een sjabloon, gemaakt van de oude matten.
Dit hebben we gedaan, het resultaat is prachtig geworden.
automattenyou.nl heeft ook veel kleuren en daardoor konden we een goed passende kleur vinden, het resultaat is prachtig geworden.
automatten
Goedendag,
onderstaande bericht hebben ze mij al 2 keer beloofd nou nog een keer zo n klest verhaal dan zal ik de mails er ook op zetten je hebt het uitgelegt ja maar daarbij vereld dat ze die week kwamen tot twee keer toe ,zie zelf je mail ik bestel alles via internet dit heb ik nog nooit meegemaakt ,heb vanmiddag zelf gebeld niet jullie was in de middag en ze was nog niet op kantoor geweest verklaart dat verekte telefoon nooit wordt opgenomen we gaan nu naar de 5e week en daarbij heb ik bij de bestelling kenteken en foto van de auto gestuurd makkelijker kan het toch niet zijn en als je een vraag hebt stel die dan maar niet met de vraag komen als de klant belt allemaal verloren tijd je collega aan de foon zou het uitzoeken misschien handig als je dat dan terugkoppeld dit het klantvriendelijkheid zal de telefoonlijst uitdtaaien van de ptt en hier opzetten kun ze zien dat ik wel 50 keer gebeld heb niet tebereiken of niet op kantoor of antwoordapperaat kijk krijg weer het zelfde antwoord vertellen iedere keer deze week komt het zie andere review van klant na 3mnd geen matten
heb een hele fotoraportage van de auto gestuurd een mnd geleden inc kenteken stellen ze de vraag is het een automaat (deze is alleen in automaat) en nog snappen het ze niet misschien maar deurmatten verkopen voor in de huiskamer
Uw mattenset komt volgende week binnen. Daarna sturen wij deze door naar u, u ontvangt hierover een mail van DPD met daarin de track-en-trace code.
Prettig weekend!

goed
kwaliteit is prima, had wel graag de optie gehad om enkel de voor matjes te kopen ipv verplicht te zijn om ook de achtermatjes te nemen.
Helaas...
Na al 3 maanden wachten nogsteeds geen automatten. Ik heb wel al betaald helaas. De leveranciers is failliet en alles. Zou automatten krijgen van een andere leverancier maar die zijn er ook al niet natuurlijk. Toen maar weer een mail gestuurd en dan zijn ze nog opzoek naar een oplossing?? Kortom veel onduidelijkheid en geen automatten
Lompe en onbeschofte organisatie met 0,0 service naar de klant.
Helaas heb ik daar nieuwe automatten besteld en vooraf betaald. afleveren, nee moet dat, het is vakantie tijd. De e-mails die je van hun krijgt zijn ronduit onbeschoft. Indicatie wanneer goederen geleverd worden, nee natuurlijk niet.
voorbeeld 1:
Hallo,
Is uw auto een 4 wiel aandrijving ?
groet Automatten4you.nl
Voorbeeld 2:
??? vakantie periode zegt je dat wat ??
Voorbeeld 3:
??? vakantie periode zegt u dat wat ??
Erg Jammer, gaat hij nog liegen ook dat ik vooraf geïnformeerd was over de vakantie periode, maar hij heeft mijn geld teruggeboekt zonder mededeling. Mooi toch.. Inmiddels bestelling geplaatst bij een concurrent met dezelfde kwaliteit, gratis bezorging en € 26,49 goedkoper.
Na lang wachten bellen en mailen eindelijk de matten geleverd gekregen.
Matten eindelijk binnen na bijna een maand wachten (12 december besteld). Er wordt op de site aangegeven een levertijd van 2-5 werkdagen aangegeven maar deze wordt dus duidelijk niet gehaald. Gezien de feestdagen kan ik best begrijpen dat het langer zou duren maar dat wordt niet gecommuniceerd door Automatten4you. Heel eerlijk had ik niet verwacht dat ze nog zouden komen. Kwaliteit van de materiaal is goed alleen zijn de randen slordig afgewerkt voor matten van rond €70 euro had ik een hogere verwachting.
saab matten
Matten voor de volvo besteld erg mooi geworden, omdat we twijfelden over de kleur hebben we eerste 3 proefstukjes laten komen (leuk optie in hun site), voor onze camper moeten we ook nog matten hebben dus tot binnen kort.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.