Jag har försökt att flytta mitt IPS sparande (privat pensions sparandet) från Avanza i snart en månad nu men Avanza har inte hanterat flytten med flit och jag väntar fortfarandet på att mina penga... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Stoploss triggas aldrig… säljorder och köporder går aldrig igenom direkt.. går man först plus och ska sälja till en specifik kurs så går inte säljordern igenom och man har gått minus. stopploss är sto... Ver mais
Obtaining a new password for my KF account became a nightmare. avanza have this primitive system of sending password by snail mail. they have tried 4 times. more than a month has passed but i do no... Ver mais
Varit kund under många år och noterat hur stabiliteten på webbsidan och appen bara blir sämre. Nu ska Avanza dela ut 50% mer till ägarna medan vi kunder ska nöja oss med en undermålig produkt som for... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Hög säkerhet, låga priser och hundratusentals nöjda kunder gör oss till ett självklart val för sparande i aktier, fonder och pension. Välkommen till Avanza!
Informações de contacto
Regeringsgatan 103, 11139, Stockholm, Suécia
- 08-562 250 00
- info@avanza.se
- avanza.se
Não respondeu a opiniões negativas
Lätt att förstå sidan men väldigt…
Lätt att förstå sidan men väldigt mycket krångel tyvärr, speciellt på översikten där texten lägger sig dubbelt
Bra plattform för sparare
Min favoritplattform för sparande! Appen funkar perfekt på min iphone, bra överblick och tydlig information gällande avgifter och courtage.
Väldigt bra investeringsplattform måste…
Väldigt bra investeringsplattform måste jag säga! Har använt avanza i flera år och det har alltid fungerat klockrent! 10/10 Solar till Avanza för ett bra jobb från en gammal gubbfa n som inte är så hemma i datorer. Oj oj oj va duktiga ni är
Har länge haft en väldigt bra bild av…
Har länge haft en väldigt bra bild av Avanza men i samband med att de rapporterar fel uppgifter till Skatteverket har jag fått mycket och onödigt extrajobb. Bara att förstå vad de gjort och hur de räknat har tagit mig flera timmar. Lägg på det osäkerheten om vad som händer och hur man ska beskattas, inte roligt! Och kompensationen var noll kronor utöver det fel de faktiskt gjort. Har bett om en skälig ersättning men de tycker visst annorlunda.
Kan tyvärr inte rekommendera Avanza längre. Välj hellre någon av alla andra aktörer!
Är inte transparenta om courtage
Är inte transparenta om courtage. Finns ingen knapp lätttilgängligt för att snabbt ändra den.
Lägg till en knapp för att ändra courtage i Genvägar.
Också informerar inte om vad det innebär skattemässigt att göra en transaktion till ett isk konto i en annan bank, vid själva insättningen, som är det viktigaste steget att ge rätt information till kunden.
Appen för Android funkar helt kasst
Appen för Android funkar knappt alls längre. Segt, segt o det händer inte ett bär. Det enda jag får upp
"Något gick snett" "Det går inte att visa innehållet just nu. Försök igen om en liten stund"
Kvittar hur mycket man försöker så går så segar lika mycket som en nyinstallation av Windows.
Installerat om appen, köpt ny telefon, men inget hjälper
Appen är numera ett stort skämt, likaså hemsidan. Dags att börja titta på Nordnet eller någon annat. För detta funkar inte längre. Det funkade perfekt fram till början av 2024.
Utvecklas hela tiden, appen är bra
Mycket upplysande nya funktioner kommer ofta, så bra att uppdatera appen.
Sveriges bästa bank.
Jag har varit kund sedan dec 2021. Oberoende ställning.
Enbart baserat på erfarenhet är detta Sveriges bästa bank. De leder med stor marginal inom digital upplevelse och plattform, ett område där väldigt väldigt få ens kommer nära. Inte ett enda fysiskt möte eller telefonsamtal krävs - du beväpnas med full digital kontroll över ditt kapital och din privatekonomi med bara några knapptryck.
Önskar starkt en fortsatt expansion av tjänsteutbudet och tror seriöst att Avanza en dag kommer att vara den största bankaktören.
Ja något då hemskt har jag aldrig varit…
Ja något då hemskt har jag aldrig varit med om. Min mamma dog för ca 18 månader sedan, och avanza håller på att bråka om olika papper som dom inte godkänner. Ena gången fattas det adress för dom som godkänner mina papper, sedan godkänner dom inte arvskifte som dom har på testamentet som min mamma skrivit.
Ja vi har hållit på över ett år med avanza nu, papper fram å tillbaka i över ett år.
Jag undrar starkt att dom MYGLAT bort mammas aktier.
Och det är så enkelt, jag är enda barnet, och min pappa är också död, då det finns några andra, så varför ska avanza djävlas med att aldrig godkänna min mammas önskan ?
Och sedan har jag anlitat ett ombud att ordna mina papper då man inte kan allt om en bouppteckning,,, Men tror ni avanza godkänt henne,,, Nej Nej och hon är en välkänd och duktig kvinna som har till jobb med sådana arbeten.
Så både jag och kvinnan som har hand om detta dödsfall undrar vad Avanza håller på med.
Har dom fifflat bort mammas aktier eller varför vill dom aldrig göra färdig min mammas bouppteckningen,,, Det blir snart 17 månader och ingen bouppteckning.
Mvh jocke
Jag älskar Avanza
Jag älskar Avanza! Smidigt, billigt och superenkelt att månadsspara. Kan verkligen rekommendera! Johan
Har använt avanza under många år och…
Har använt avanza under många år och hemsidan har alltid fungerat felfritt, på linux, windows, iOS, MacOS mm.
Pris, support och prestanda är helt i linje med vad man kan önska.
Den enda förbättring jag vill se är att jag kan handla aktier på fler marknader (Japan) utan att behöva betala extra för det.
Appen funkade dåligt och den loggar ut…
Appen funkade dåligt och den loggar ut mig varje gång jag ska gå in i appen.
Långsam support så länge du inte undrar…
Långsam support så länge du inte undrar om en tjänst eller något där du vill ge dem mer pengar
Sannolikt den bästa nätbanken i Sverige
Bästa näthandeln och överlag bra på allt kopplat till investeringar. Har haft teknikstrul ibland. Det är oundvikligt. Överlag funkar siten helt perfekt.
iOS-appen är alldeles för buggig
Plattformen som sådan har varit bra men på senare år har den försämrats med seg app som troligtvis lider a ”memory leak” problem eller att någon kod loopar i evighet och gör att processorn blir överbelastad.
D v s när jag använder iOS appen på iPhone SE 2nd Gen 2020 så krashar sidor/hoppar tilbaka till huvudmenyn och telefonen blir jättevarm och allt blir segt/throtlar.
Använder givetvis mest web browser versionen på dator där fler funktioner också finns men år 2024 tycker jag deras app borde fungera. Jag tror det är programmerare som kommit och gått och koden är ett virrvarr är min killgissning (jag är ej programmerare)
Usel kundservice
Usel kundservice, accepterar inte juridiska dokument som de själva inte har utformat, allt för att tjäna pengar och undvika att behöva hjälpa kunder.
Excellent service
Have interacted with SEB, Handelsbanken, Nordea and could write books about lack of support and disrespect towards the customer. With Avanza it is the opposite. Evey single time I interacted with them, it has been top notch service and kindness. It is truly unbelievable how they succeeded creating such a great culture at this company.
Coach to Gibraltar
Took one of the buses into Gibraltar, coaches are comfortable, only thing I will say it can be confusing as not all the coaches say where they’re going and you have to ask.
Rena rama lureri! Uppmanar alla att vara försiktiga och…
Uppmanar alla att vara försiktiga och kontrollera noga sina köp och försäljning.
Av en slump upptäckte jag när jag gick igenom mina transaktioner, att det fattas 37.000kr efter försäljningen.Ringde och samtalade med en som hade noll koll. Slussades vidare där de låtsades vara förvånande samt att de kunde inte förklara hur det kunde skett. De skulle återkomma under dagen men gjorde aldrig det. Nu måste jag kontakta de igen och ta allt från början.
Vidare så har AVANZA ändrat inställningarna så att du har svårt att följa upp dina köpta aktier och svårt att se hur mycket du ligger på plus när de säljer aktier. Att göra beräkningar själv tar tid och skapar irritation!
Bästa akteihandelsplattformen för småsparare
Jag har handlat aktier i tre banker och Avanza är definitivt den bästa. Lätthanterade köp- och säljfunktioner, bra verktyg för att värdera aktier från olika synpunkter. Bra att man snabbt och lätt kan ändra kurs på en order som inte har gått till avslut. Det är också bra att man kan välja courtagemodell baserat på hur stora affärer man vanligen gör. Helhetsintrycket är att man har tänkt igenom vad kunderna behöver i högre grad än andra banker.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.