Balero Opiniões 88

TrustScore: 1.5 em 5

1,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Achat de protège poubelle mais jamais rien reçu. J'ai payer 89 € pour rien. Conseil avant de commander vérifier sur internet si la société existe. Ce sont des escrocs.

Classificada 1 em 5 estrelas

Ze verdienen helemaal geen ster. 3 oktober 2 trainingspakken gekocht. Gelukkig met achteraf betalen. Die trainingspakken zijn helaaa nog niet binnen, het is nu 11 december. Diverse mails gestuurs. M... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

2 pakken besteld, slechte kwaliteit, nep en veelste klein, lange levertijd. Na meerdere mailtjes nog steeds geen retourlabel ontvangen, wel op achter betalen gezet, maar daar kreeg ik al herrineringen... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Schoenen besteld die er op de foto's mooi uit zagen. Vorige week een pakket uit China ontvangen. Duidelijk nep. Mail contact is bijzonder slecht. Steeds weer herhalende berichten over foto bewijs en r... Ver mais

Informações de contacto

1,3

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

88 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Escrocs en puissance

4 de março de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

oktober jas besteld en nooit…

oktober jas besteld en nooit aangekregen met achteraf betalen nu krijgen ij niks anders dan brieven van en incasso alektum werken die met deze nepsite samen ofwa want de site waar we de jas hebben besteld was balero en niet meer bereikbaar als da ni plezant is iedereen mag zijn boterham verdienen maar op een eerlijke mannier mvg jan janssens grobbendonk belgie

20 de outubro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Oplichters zijn het in oktober een jas…

Oplichters zijn het in oktober een jas besteld en betaald. November gemaild en kreeg ik als antwoord dat de bestelde jas echt zou komen. December weer gemaild, dat het te lang duurde en dat ik mijn geld terug wil. Geen reactie, ze zijn niet meer te bereiken, ik ben mijn geld kwijt !!!

22 de dezembro de 2022

In oktober 2022 jas besteld

In oktober 2022 jas besteld
In december mail gestuurd en 1 keer reactie van even geduld nog hij os onderweg
Nu januari 2 keer mail gestuurd dat ik me geld terug wil want mijn jas is er nog niet
Krijg geen reacties meer terug dus heb iets betaald en krijg niks

10 de janeiro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Ze verdienen helemaal geen ster

Ze verdienen helemaal geen ster.
3 oktober 2 trainingspakken gekocht. Gelukkig met achteraf betalen. Die trainingspakken zijn helaaa nog niet binnen, het is nu 11 december. Diverse mails gestuurs. Moest mijn gemak houden dan konden ze het rustig uitzoeken. Voor sinterklaas nog een mail gestuurs helaas nog geen antwoord binnen.

10 de dezembro de 2022

Fraudeurs

Fraudeurs

Deze website is een bekende bij de politie doe geen aankopen bij deze criminelen.

Ik ben ook al opgelicht, dit bedrijf moet op de vingers getikt worden en mensen hen geld terug betalen. Ik vraag iedereen om klacht in te dienen bij het ACM (consuwijzer)

5 de dezembro de 2022

Zogenaamde orthopedische schoenen

Al 4 keer gemaild naar balero maar geen reactie. Website bestaat niet meer en ik wilde alleen een RETOURFORMULIER. Wij hebben ook voor achteraf betalen gekozen bij klarna maar moeten alsnog het bedrag betalen. Ook al 3 keer met klarna gemaild maar geen reactie. Product is een keiharde schoen die op 2 stukken hout lijkt. Komt totaal niet overeen met de beschrijving “ orthopedische schoenen” . Wil ze heel graag terug sturen en absoluut niet houden. Krijg geen hulp van geen enkele kant. Geen idee wat ik hiermee aan moet!!!!

5 de outubro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb een jas besteld bij Balero

Ik heb een jas besteld bij Balero, na dagen gewacht te hebben na de leveringstermijn heb ik hun gemaild.
Ze hebben gezegd dat er vertragingen opgelopen zijn.
Na een maand nog niets ontvangen en per mail geen informatie meer terug gekregen.
Ik ben dus opgelicht geweest!

1 de dezembro de 2022

Trap er niet in!

Bestel nooit bij deze k...organisatie. Jas besteld, betaald en nooit ontvangen! In het begin nog een reactie gekregen dat ik geduld moest hebben, nu hoor je niets meer.

1 de dezembro de 2022
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.