BALR.  Opiniões 139

TrustScore: 2.5 em 5

2,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Ich habe im Juli bestellt genau genommen am 11.7.2025 habe immer noch nichts erhalten Habe im wert von 176€ bestellt Auf meine mails werden mit Hollandischen Insolvenz links geantwortet ich weis... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ben al jaren klant, kwaliteit is zeer goed, de kledij heeft uitstraling," New style other dimension" to youre profile. De parfum ruikt heerlijk, schoenen, T-shirts, fleeces, jassen alles zit perfect,... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik kocht een broek in de balr. Winkel in Roermond, na 2 maanden is hij al bijna helemaal kapot, overal scheuren, stof die super dun is geworden, etc. Ik stuur een mail naar de klantenservice, zij n... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupa

BALR. is an international luxury lifestyle brand known for its high-end fashion, travel products and accessories for men and women. The Amsterdam-based brand has created a complete range of high-quality items that inspire to live the life of a BALR.

Informações de contacto

2,3

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

139 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Não respondeu a opiniões negativas

Super tevreden

Super merk! Ik vind de kwaliteit van balr erg goed. Je betaald een redelijk bedrag maar je krijgt er echt wat moois voor terug. Ook het contact met balr is erg goed ! Super tevreden en ik raad het zeker aan om hier te bestellen!

26 de setembro de 2019
Classificada 1 em 5 estrelas

2 Shirts gekocht a €85 p/stuk.

2 Shirts gekocht a €85 p/stuk van BALR.

3 maanden na aankoop vallen de gaten erin bij 1 shirt.
Foto sturen, zeggen ze ijskoud slijtage.
Hoe kun je op een foto slijtage zien, en als dit na 3 maanden gebeurt dan is de kwaliteit dus waardeloos.
Nooit meer Balr!
Ze moeten zich schamen om zoveel geld te vragen maar service leveren...ho maar!

12 de agosto de 2019

mei shirt gekocht

mei shirt gekocht, gewassen volgens voorschrift, niet vaak gedragen
Nu na wassen is het zwart doorgelopen op witte shirt, binnen 3 maanden.
Klacht gemeld met foto's en aankoopbon en advies is.... ga terug naar de winkel waar je het hebt gekocht waar doen er niks aan?
ja lekker als dat niet in de buurt zit en he het hebt gekocht tijdens vakantie gewoon in nederland
Wat een flut advies, en klantvriendelijkheid van flut!!!

koop nooit meer iets bij Balr!!! service en klantvriendelijk van o nivo
Dat ze voorbij gaan aan het feit dat sommig mensen hier hard voor moeten werken om ook een x zo iets te kunen kopen boeit hun echt niets
Begrijp ook dat je geen nieuw shirt terug kan krijgen na 3 maanden maar iets van restitutie na 3 maanden?!

NOOIT MEER!!!!!

6 de agosto de 2019
Classificada 1 em 5 estrelas

Zeer slechte kwaliteit en vooral slechte service!!

Een paar sneakers gekocht op 18 december. Hiervan laat de 'plakrand' aan de zijkant van de schoen nu al los. Net gesproken met een medewerkster van de live chat en mij werd verteld dat ik buiten de garantie zat en ze hierdoor geen oplossing konden bieden.
Voor zo'n duur merk mag je toch wel een goede service verwachten, zeker als dure sneakers na nog geen 8 maanden al kapot gaan.
Zeer slechte service en kwaliteit. Ik zal hier nooit meer bestellen!

2 de agosto de 2019

uitstekend persoonlijk contact

Mijn zoon wilde nog voor de vakantie een hoodie, alleen was deze niet voorradig in de vestiging in Utrecht. Aan het einde van de dag toch gevraagd wat de mogelijkheid was met verzenden. Was eigenlijk al te laat, maar door een zeer meedenkende medewerkster geholpen om te kijken wat er mogelijk was. Samen de bestelling doorgenomen en de verzending bleek mogelijk te zijn. Volgende morgen om 8.45 werd pakket afgeleverd.
Top ondersteuning en hulp, laten blijken dat de klant belangrijk is.

20 de julho de 2019

BALR rommel

Shirts gekocht voor zoon. Na paar weken van beide balr shirts letters los aan het laten. Contact opgenomen met balr en helaas zeggen ze niks te kunnen doen. Wat een flauwekul ik heb toch niet voor deze rommel betaald. Mensen KOOP NIKS van dit merk, je krijgt er spijt van. Zeer slechte kwaliteit kleding en een klantenservice van niks. Had er echt wel meer van verwacht. Zij hebben hun geld al binnen dus waarom zouden ze nog moeite voor je doen...

4 de abril de 2019

Nooit meer

Altijd tevreden geweest over Balr, maar dit slaat letterlijk nergens op. maart 2018 fitness outfit besteld (ontvangen eind april/begin mei!!!) vervolgens binnen de kortste keren letters eraf en beschadigd. Schade gemeld (okt 2018) waar niks mee gedaan werd. Zojuist opnieuw gemeld en nu is de garantie ineens verlopen.

Ik bestel hier nooit meer! 😡

20 de fevereiro de 2019

Hi Ruben,

Dankjewel voor je bericht.

We begrijpen heel goed dat je ontevreden bent over onze service, echter hebben wij pas in februari 2019 een bericht ontvangen met foto's en bijbehorend ordernummer. Hierdoor zijn wij niet meer in de gelegenheid om met een passende oplossing te komen. Nogmaals onze excuses hiervoor.

Classificada 2 em 5 estrelas

Nieuwe doos is teveel gevraagd

Black Friday deal : 1 trui en 1 t-shirt gekocht. De verpakkingsdoos is kapot. (niet door transport want aan deze doos was niets) Zeer vervelend als je dit kado wil geven. Ik vroeg om een nieuwe doos, maar dit kon niet. Dan moest ik eerst opnieuw iets bestellen en dan zouden ze een nieuwe doos meesturen. Ik koop dus voor bijna € 200, maar een nieuwe doos opsturen is teveel gevraagd.

6 de dezembro de 2018

Teleurstelling

Bij een hoge prijs verwacht je ook goede kwaliteit, helaas is de gekochte kleding voor mijn zoon na 2 keer wassen al flets, jammer.

22 de novembro de 2018

Hi Rob,

Dankjewel voor je feedback.

De klacht die jij omschrijft hebben wij nog niet eerder gehoord.

Mag ik je vragen om het bestelnummer en enkele duidelijke foto's te sturen naar info@balr.com?

Na ontvangst van de foto's zal ik kijken wat ik voor je kan betekenen.

Ik zie je e-mail graag tegemoet!

Classificada 1 em 5 estrelas

Alleen de verpakking is goed

Alleen de verpakking is goed. Dat past bij de hoge prijs. Wat niet past bij de hoge prijs is de lage kwaliteit. Shirts die na 1x wassen al hun vorm verliezen. Nieuwe veters die je binnen een week kapot trekt. In de afgelopen 2 maanden heb ik vrij veel BALR. producten gekocht en bij een te groot deel van de producten ben ik erg teleurgesteld over de slechte kwaliteit. Geen aanrader dus, helemaal omdat de aftersales ook te wensen over laat. Na de koop heb je pech as het niet goed blijkt te zijn.

14 de agosto de 2018

Dankjewel bericht.

Vervelend om te horen dat je niet tevreden ben over onze producten en service.

Mag ik je vragen om het bestelnummer, een duidelijke omschrijving van de klacht en enkele foto's te sturen naar info@balr.com?

Na ontvangst kunnen wij de klacht beoordelen en indien mogelijk nog met een passende oplossing komen.

BALR doet aan oplichting

Ook ik heb net als velen gebruik gemaakt van de kortingcode van 60%. Maat was niet goed en heb dus een retour aangevraagd. Maar nee dit was niet mogelijk omdat ik gebruik had gemaakt van een Familie en Vrienden korting, waar ik dus niets vanaf wist. En hierdoor mocht ik dus niet retourneren. Doodleuk aannames in de mail met dat ik dingen wist, en dat het e.e.a. mij verteld was. Hallo BALR, beter lezen i.p.v. zulke dingen te schrijven, stel open vragen kunnen mensen antwoorden. NIET INVULLEN VOOR EEN ANDER!!!
In de voorwaarden staat nergens iets over het niet kunnen retourneren bij artikelen met een kortingscode. Ik beroep mij dus op mijn recht. Staat op de site van BALR, artikel 6. Goede manier om aan je geld te komen na al die jaren profvoetballer te zijn geweest, is dit hoe Demy de Zeeuw zijn bedrijf groot wil maken Dit is diefstal, oplichting. Ik vind dit echt belachelijk!!!

14 de abril de 2018

Klantenservice is zeer slecht

Klantenservice is zeer slecht, ik zit al 5 weken te wachten op een bestelling van €500 ze zijn zeer arrogant omdat je gebruikt maakt van een kortingsactie!
Ze beloven je dagelijks dat je bestelling is verzonden maar een track en trace code sturen ze je niet, eens maar nooit meer Balr!

4 de abril de 2018
Classificada 2 em 5 estrelas

Order still not shipped after 9 days

I placed an order on March 13, and it still needs to be processed. So I'm already waiting for 9 days, and communication from Balr has been terrible. I received one e-mail to inform me about the delay, and it basically says that they have no idea when my order will be shipped.

I really expected a much better service from Balr, which is marketing itself as a premium brand. I guess they still have a lot to learn about customer satisfaction...

22 de março de 2018
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.