Bambox.dk Opiniões 315

TrustScore: 4 em 5

4,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har både underrør og sokker derfra. Er super glad for produkterne, det er behageligt at have på og holder fin pasform. Da jeg bestilte boxershorts derfra, kom de til at sende nogle meget "f... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Har købt 10 par sokker og 9 af dem er virkelig gode, behagelige og kølelige! Men et par var der allerede et hul i en af sokkerne selvom de var helt nye. Altså så nye at jeg lige har klippet det l... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Bambox' bambusstrømper er gode bløde strømper af høj kvalitet. Stoffet af bambus holder svedige fødder behageligt tørre og modvirker hård hud. Med Bambox' abonnementsordning kan man fast få nye strøm... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har fået første sending - og de er perfekte. Størrelserne er 'lige i øjet' og mange rammer lidt ved siden af, og er f.eks. str. 43 - 46... (jeg bruger str. 46). Det her på 44 - 48 passer perfekt.... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupa interior

Informação fornecida por diversas fontes externas

Hos Bambox.dk har vi specialiseret os i basic produkter i bambus. Vi sælger strømper, t-shirts, undetrøjer og boxershorts til mænd og kvinder, alt i bambus.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Respondeu a 88% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

77 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Kan kun anbefales

Efter mit første køb for år tilbage, fandt jeg ud af at det var de bedste strømper jeg nogenside havde købt. Ingen fnuller og lakrids imellem tæerne, slidstærke og holder farven. Kan kun anbefales fra min side. Prisen er helt fair!

4 de novembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Slut med sokker der ikke passer sammen!

I en familie med tre børn og alle med sorte sokker, har det altid været en hade opgave at ligge sokker sammen efter vask! Men ikke mere. Nu får vi dem med forskellig farve i bunden. Det gør det super nemt. Sidegevinst er, at de bliver leveret lige til døren, med abonnement.
Helt perfekt!! Jeg elsker det.
Og så er sokkerne super bløde oveni.

7 de novembro de 2024

Fantastiske

Jeg er kæmpe fan af bombox strømper. De er dejlige bløde. Lækre at have på.
Træerne bliver ikke uvenner mere for der er ingen som er sure 🤣
Min far døjer rigtig meget med hævede fødder, men bombox er fantastisk, de strammer ikke på ham, og han kan efter mange måneder have strømper på en hel dag igen . Ikke sidste gang vi køber bambox 🙏🏻
Sidst men ikke mindst, hurtig levering .

7 de novembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Tyndslidte efter 5-6 ganges brug.

Havde store forventninger men desværre bliver de tyndslidte efter 5-6 ganges brug. Lækker kvalitet men de er meget skrøbelige.

18 de agosto de 2024
logótipo da Bambox.dk

Resposta da Bambox.dk

Hej Brian

Har du mulighed for at kontakte vores kundeservice og dele din ordrenr så kan vi bedre hjælpe dig.

Det er meget forskelligt hvordan man slider strømperne, nogen kan ikke slide dem op og andre slider hul i strømperne hurtigt.

Slidet kan skyldes flere ting.

1. Hvis strømperne er for små, dermed bliver presset på strømpen større og dermed slides den hurtigere?

2. Både for store og for små sko slider på strømperne, for små vil betyde at der slides hvor skoen presser mod foden, for store sko vil typisk betyde at man glider frem og tilbage i skoen og dermed vil slidet være større, primært under foden.

3. Spidse eller skarpe negle, typisk vil der slides hul forrest.

En af grundene til at bambus føles dejlig og bløde at have på er at de er runde i fiberen og det betyder at de vil slides lidt hurtigere end eksempelvis bomuld og polyester strømper.

Hvis du ikke er tilfreds med holdbarheden, sammenholdt mod den øgede velvære, kan du altid benytte vores tilfredsheds garanti, du sender blot strømperne retur til os, så refunderer vi dig beløbet for dit køb.

Mvh

Hans Peter
Bambox.dk

Classificada 1 em 5 estrelas

De dårligste kvalitetssokker

De dårligste kvalitetssokker, jeg nogensinde har købt. Det her er simpelthen utroligt! Sokker blev flosset til huller på hæle og tæer umiddelbart efter FØRSTE brug. Hvordan er det overhovedet muligt??

Opdateret:
Og ja, jeg er 100 procent sikker på, at det er bambox.dk, da navnet står på selve sokkerne. Min mand lavede ordren, så der er ingen grund til at tvivle på, at ordren faktisk eksisterer. Jeg sender jer dette nummer på email. Hvis I vil, kan jeg også tage billeder af alle 14 par sokker, der ser ud, som om de har været brugt i fem år, ikke mindre. Jeg forstår, at slidstyrken af ​​alle ting er forskellig, men at sokker skal være engangs, er for meget.

UPD: Det er godt, at I har svaret, men jeg vil gerne præcisere, at det ikke er nødvendigt at bruge sikker umiddelbart efter købet. Hvis jeg har sagt, at de var slidte efter første brug, så skal du ikke negligere denne bemærkning! Det er det, jeg mener! Og hvis kvaliteten af ​​sokkerne er rigtig dårlig, har jeg ret til at sige det. Jeg beder dig om at holde op med at forsøge at retfærdiggøre dig selv og i stedet løse problemet med produktkvaliteten. TAK!

UPD: Kære Hans Peter
Jeg er overrasket over, at du reagerer så negativt på kritik og ikke stoler på dine kunder, og ovenikøbet prøver at slå tvivl om deres oplevelse. Jeg er på ingen måde interesseret i at få FLERE af jeres sokker ved at få dem erstattet – og jeg har aldrig bedt jer om at få kompensation. Selvom det er mange penge at give for SÅ dårligt et produkt.
Du har fuldstændig ret i, at sokkerne ser uacceptabelt grimme og lurvede ud – og det er netop dette, jeg her i min anmeldelse advarer andre potentielle købere om. På din opfordring her i vores (efterhånden ret lange diskussion her på Trustpilot) skriver jeg jo til jeres kundeservice, at sokkerne kun har været brugt få gange – så det er da temmelig arrogant, at du bare slår det hen, og ovenikøbet forsøger at tilsmudse mine udsagn. SELV efter 5 måneder bør et par sokker ikke ligne et 10 år gammelt bundgarn fyldt med huller, når de er blevet behandlet helt normalt!

Mvh Elena

13 de agosto de 2024
logótipo da Bambox.dk

Resposta da Bambox.dk

Hej Elena

Opdateret igen. Jeg tænker bare vi stopper dialogen her.

At du ikke mener at kvaliteten er i orden, er din holdning, du kunne have valgt at benytte vores tilfredsheds garanti, det har du ikke gjort!

I følge din udtalelse må du have været utilfreds efter du har brugt dem én gang. I stedet sender du billeder af strømper som tydeligt bærer præg af at være brugt meget mere end én gang og som nævnt er 5 måneder gamle.

Så ja vi har alt mulig grund til at stille spørgsmål ved dine udtalelser. Det er svært for os at forstå hvad du ønsker at opnå med din anmeldelse….

Vi har lavet strømper i mere end 15 år, vi har 10.000 vis af tilfredse kunder, så vi ændrer selvfølgelig ikke på kvaliteten fordi du ikke mener de matcher dine forventninger.

Opdateret: Det er fint du har sendt en mail til os med billeder og vi skal nok håndtere sagen via vores kundeservice som vi ALTID gør.

Det vil dog være rigtigt fint hvis du også her på Trustpilot fortæller at du har haft strømperne i 5 måneder inden du klager, og ikke som du skriver "Sokker blev flosset til huller på hæle og tæer umiddelbart efter FØRSTE brug" Og måske opdaterer din anmeldelse med den løsning der findes med vores kundeservice.

Første svar: Det er meget forskelligt hvor meget man slider vores strømper, de fleste kan ikke slide hul i dem, men enkelte slider dem hurtigt.

Det er netop derfor vi har vores tilfredshedsgaranti, denne kan man benytte og få pengene tilbage!

Jeg håber derfor at du vil skrive direkte til vores kundeservice på info@bambox.dk, vi kan ikke gøre så meget når vi ikke kender dit ordrenr, så det må du meget gerne medsende.

Mvh
Hans Peter
Bambox

Super god service!

Super god service!
Jeg fik lavet en ordre, og glemte at tilføje den sommerrabat Bambox annoncerede med.
Jeg skrev til supporten, og inden for et døgn fik jeg svar om, at de 20 % var trukket fra - og en mail med en ny oversigt. Super god stil og tak!

23 de junho de 2024

Lynhurtig levering!

Lynhurtig levering!
Mine børn går ikke i andet end bambox. De er blødere og har ingen generende syninger. De er noget dyrere end andre almindelige strømper - til gengæld kan de bruges længere tid, da de ikke så hurtigt bliver forvaskede og hårde/stramme.

16 de maio de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais