BARONS Opiniões

TrustScore: 4 em 5

3,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har nu i to dage forsøgt at komme i kontakt med deres kundeservice - uden held. Min svigermor modtog aldrig en ordrebekræftelse på sin bestilling, men modtog ordren efter nogle dage. Men da... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg købte en skjorte, der desværre efter første vask vidste sig at have en fejl. Jeg skrev til kundeservice og allerede dagen efter var der svar. Jeg modtog uden problemer en ny skjorte 2 dage efter... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er førstegangs bruger af skjorter fra barons, hvilket også betyder at jeg ramte forkert ift størrelse. Jeg sendte skjorterne retur og fik tilsendt anden størrelse og den dur 100 %. Jeg har o... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk skjorte til en ok pris. Ingen andre skjorter kommer ift. kvalitet i nærheden! Kunne dog klart ønske mig flere modeller med ekstra lange ærmer. Det ville jeg købe hvis det fandtes. For... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Loja de moda masculina

Escrito pela empresa

Instead of chasing the next trend we focus on perfecting the classic business shirt. We don't do seasons and we don't care about fashion. Instead we test, develop and adjust to achieve zero-compromise garments. One Permanent Collection created to stand the test of time. In short - Anti Fashion.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 54% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Todas as opiniões

21 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Fremragende service

Jeg ejer mange skjorter fra Barons, og pasform samt kvalitet er altid i top.

Desværre gik en syning op på manchetten på en af mine skjorter, men da jeg kontaktede Barons’ kundeservice, sad Martha klar til at hjælpe. Hun håndterede sagen hurtigt og professionelt – få dage senere havde jeg en ny skjorte i hånden.

Jeg måtte endda beholde den gamle, og Martha foreslog, at jeg kunne donere den, så andre kunne få glæde af den. Jeg tog hendes anbefaling og donerede skjorten videre - en virkelig fin tanke!

Det må siges at være topklasse service til et topklasse produkt.

14 de outubro de 2025

Hej Steffan

Tusind tak for de utroligt pæne ord og for at dele din oplevelse! 🙏

Det glæder os virkelig at høre, at du fortsat er glad for kvalitetn af vores produkter og service.

Vi sætter stor pris på din feedback, og det motiverer os til fortsat at levere topklasse produkter og service.

BARONS | www.barons.dk

Classificada 4 em 5 estrelas

Manglende respons på returanmodning – skuffende kundeservice

Jeg ønskede at returnere tre skjorter og fulgte vejledningen på Barons’ hjemmeside. Jeg oprettede en returanmodning og modtog kort efter en bekræftelse på, at sagen var under behandling.

Efter seks dage uden opdatering forsøgte jeg at kontakte kundeservice – både via mail og chat – men uden held. Det gav en frustrerende oplevelse, da en simpel returnering burde være en rutineopgave.

Senere fik jeg at vide, at der havde været tekniske problemer med returportalen, men at fejlen nu er rettet. Jeg modtog til sidst min refundering, og sagen blev afsluttet.

Jeg håber, at processen fremover bliver mere smidig og gennemsigtig – for oplevelsen var unødigt besværlig og efterlod et skuffende førstehåndsindtryk.

4 de julho de 2025

Hej Rolf

Tusind tak for din feedback, og jeg er ked af den frustrerende oplevelse.

Det lader til, at du var havnet i et uheldigt tilfælde, netop da vi havde skiftet til et nyt lager. I den forbindelse oplevede vi nogle tekniske udfordringer med vores nye fragtplatform i håndteringen af vores returanmodninger – det er dog rettet og kører optimalt.

Vi er trods alt glade for, at det lykkedes at få din returnering afsluttet.

Rigtig god dag til dig.

Retur

Retur - manglende svar.

Jeg har lavet en returordre d. 06.07.25 og skrevet til jer d. 07.07.25 og igen 08.07.25 på jeres mail customer

I dag d. 09.07.25 har jeg skrevet i jeres chat kl. 15.04, har jeg vil blive tildelt en ansat indenfor 15 min af jeres robot kl. 16.11 forsat intet svar fået og kan se at i slukker for personlig kontakt kl 16. Jeg skriver i chatten og intet sker.

Det for dårligt og for lang svar tid på en simpel retur - jeg står og skal på ferie og kan har ikke mulighed for at sende det retur som følge af jeres lange svartid.

Jeg har sendt mine produkter retur - og har her 14 dage efter de er modtaget hos jer - endnu ikke modtaget pengene retur

9 de julho de 2025

Hej Søren

Tusind tak for din feedback, og hvor er jeg ked af at høre om den oplevelse, du har haft.

Det er bestmet ikke det førstehåndsindtryk vi ønsker at efterlade vores nye kunder med.

Jeg kan se, at min kollega svarede dig samme dag, og forsøgte at følge op dagen efter, da vi ikke modtog noget svar fra dig.

Det kan tyder på, at vores besvarelse muligvis er havnet i din spam-mappe.

Vi lykkedes dog med at ekspedere din retur, som du ønskede.

Baggrunden for forsinkelsen var et lagerskifte og i den forbindelse implementering af en ny fragtplatform, hvilket desværre gav nogle tekniske udfordringer, som ramte nogle af vores kunder.

Vi beklager de udfordringer, det medførte. Skulle der være det mindste må du endelig række ud til mig på martha@barons.dk – så løser jeg det for dig.

Ikke-eksisterende kundeservice...

Jeg ønskede at returnere 3 skjorter, og gik ind på hjemmesiden og oprettede en returnering helt som angivet på hjemmesiden. Fik derefter en email om at min returanmodning var under behandling og at jeg ville høre nærmere fra Barons. 5 dage efter, så er der stadig intet nyt så jeg ville prøve at få fat på dem i kundeservice i stedet så det forhåbentlig kunne gå lidt hurtigere. Efter at have skrevet mails og siddet i chatten og ventet i over 2 timer på kundeservice, så er der stadig ingen hjælp at hente. Jeg forstår ikke hvorfor det kan tage så lang tid at behandle min returnering, sende mig en pakkelabel og få denne sag lukket? Desværre, så er det virkelig uimponerende niveau af kundeservice...

7 de julho de 2025

Hej Rasmus

Vi er rigtig ked af at høre om din oplevelse og kan godt forstå, at det har været frustrerende.

Årsagen til, at din returnering ikke blev behandlet inden for den behandlingstid vi normalt har, var, at vi på dette tidspunkt netop var overgået til et nyt lager. I den forbindelse oplevede vi udfordringer med den automatiske håndtering af returneringer, som normalt udløses uden problemer.

Jeg kan desvbærre ikke se dit fulde navn i denne anmeldelse, mail eller ordrenummer, men alt fra den periode er behandlet nu.

Skulle der være det mindste, må du endelig kontakte mig direkte på martha@barons.dk, så får jeg det ordnet med det samme.

Classificada 2 em 5 estrelas

Ingen varer, men hæver pengene alligevel

De sælger varer online som de ikke har på lager, og så hæver de pengene for alle varer (også dem du efterfølgende har fået at vide at de ikke har på lager). Dermed hæver de penge på din konto, som du skal vente op til 10 dage på at få tilbage. Helt uden at have købt nok fra dem…

18 de junho de 2025

Hej

Tusind tak for at dele din anmeldelse!

Det håber jeg selvfølgelig ikke er tilfældet, og at du har fået løst problemet via vores Kundeservice.

Vi forsøger altid at være tydelige omkring vores lagersituation og fange de ordrer, hvor det alligevel har været muligt at placere en ordre på en vare, der ikke er på lager. Dette kan formentlig skyldes en forsinkelse i synkroniseringen mellem vores digitale og fysiske lagerstatus.

Det er selvfølgelig langt fra den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og det finder vi naturligvis en løsning på. Skulle der stadig være noget udestående, må du endelig tage fat i os på customer@barons.dk eller direkte til mig på martha@barons.dk, så sørger vi for, at det bliver ordnet med det samme.

Classificada 5 em 5 estrelas

Great shirts with perfect fit

Great shirts, perfect fit and absolute top customer service!

4 de junho de 2025

Hi

Thank you so much for your kind words!

We’re thrilled to hear that you love the shirts and that you had a great experience with our customer service.

Best regards,
Martha from BARONS

En gang barons - ALTID barons

Begyndte min Barons rejse i 2023, hvor jeg købte en skjorte om måneden. Mit klædeskab er udelukkende erstattet med Barons skjorter nu. De fortjener absolut den bedste anmeldelse, så det får de her. Der er INTET der slår Barons - deres skjorter er de bedste, second to none. Og det er alt fra the ambassador til the consultant. Fortsæt det gode arbejde!

29 de maio de 2025

Hej Menisha

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!

Det betyder meget for os at høre, at du har haft så god en oplevelse med os, og at dine BARONS skjorter nu fylder hele garderoben 😊

Det er lige præcis den feedback, der motiverer os til at fortsætte det BARONS-rejsen og sikre, at du altid står knivskarpt i vores skjorter.

Classificada 2 em 5 estrelas

Godt produkt, dårlig service i butik

Jeg har før bestilt flere af deres skjorter online og har været godt tilfreds. Tænkte derfor jeg ville gå ned i butikken nu da jeg havde kigget på en ny model end dem jeg havde i forvejen (The Ambassador).

Når man skal prøve skjorter har de nogle prøve skjorter (alle hvide), som man kan prøve. Lidt specielt, men fair nok. Da jeg efter at have prøvet spørger om jeg kan prøve den i den farve jeg havde kigget på (man vil jo gerne se den på), får jeg et meget modvilligt ja. Man kunne tydeligt mærke at han ikke var meget for nu at skulle pakke en skjorte op til mig.
Undervejs i processen var der i øvrigt ikke nogen opmærksomhed ift. hvordan skjorten sad eller lignende - til trods for at jeg (og min kæreste) var de eneste i butikken. I mellemtiden blev min kæreste ikke budt på noget (vand/kaffe) fra den maskine der ellers stod fremme. Det nævner jeg kun da dette (og hele den dårlige service generelt) er i slående modsætning til den service vi har oplevet hos Shaping New Tomorrow. Det kan slet ikke sammenlignes. Virkelig en generel ugidelig attitude der blev lagt for dagen.

Jeg endte med at købe skjorten, da produktet er godt - det er bare en skam servicen ikke følger med i butikken. Det bliver online, hvis jeg køber derfra igen.

5 de abril de 2025

Hej Sebastian

Først og fremmest – tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse.

Det gør ondt at læse, at du og din kæreste blev mødt af en stemning og service, der er langt fra den oplevelse, vi ønsker at give nogen af vores kunder.

Vi har helt klart en ambition om, at vores fysiske butik skal afspejle det samme høje niveau og overskud, som mange oplever online – og her er det tydeligt, at vi ikke lykkedes.

Vi tager din feedback alvorligt og har allerede delt den med vores team i butikken, så vi kan sikre, at alle kunder bliver mødt med nærvær – hver gang.

Vi håber inderligt, at du vil overveje at kigge forbi os igen en anden gang, så vi kan give dig og din kæreste den oplevelse, som vi ved, vi kan levere.

Indtil da: tak for din ærlighed og for fortsat at støtte os med dine køb.

Forringet kvalitet

Har tidligere været glad for kvalitet og pasform, men de sidste tre skjorter er alle sprækket ved albuen indenfor kort tid og før der er kommet andre slitagetegn andre steder på skjorten. Tænker, at det må være den generelle stofkvalitet, som har ændret sig. Selvom to af dem er blevet erstattet fik jeg at vide, at dette ikke ville være en mulighed igen, så nu de nye skjorter også sprækker, tror jeg desværre at jeg er færdig med Barons. De er for dyre til kun at holde et par måneder

2 de dezembro de 2024

Hej Anna

Tak fordi du deler din oplevelse med os – det er vi oprigtigt kede af at høre.

Vi håber selvfølgelig, at du har været i kontakt med os direkte via vores Customer@barons.dk, så vi sammen kunne finde frem til en god løsning.

Det er selvfølgelig ikke meningen, at vores skjorter skal sprække – slet ikke efter så kort tid og uden andre tegn på slid. Vi forstår fuldt ud, at det skaber frustration, særligt når du har haft tillid til både pasform og kvalitet tidligere.

Når en skjorte revner ved albuen tidligt i brug, skyldes det ofte en kombination af gentaget tryk og bevægelse i stoffet over et lille område – især hvis skjorten er meget tætsiddende omkring albuen.

Vi lægger enormt meget arbejde i at producere skjorter af den absolut bedste kvalitet, og vi bruger netop Extra Long Staple bomuld, som har længere fibre, er dyrere, men mere slidstærk og blødere end kortfibret bomuld.

Stoffet bliver dertil vævet på en af de bedste fabrikker i Europa, med ekstra trådspænding.

Derfor gør det ekstra ondt, når det ikke holder i praksis – og især når det påvirker din oplevelse og tillid til os.

Selvom vi naturligvis er nødt til at have nogle rammer omkring reklamationer, er det vigtigt for os, at du føler dig godt behandlet, også når noget går galt. Du er mere end velkommen til at kontakte os på Customer@barons.dk.

Behandler reklamationer med rabatkuponner

Jeg har været kunde ved Barons siden deres opstart, og garderoben er fyldt med skjorter fra dem. Har været yderst tilfreds.

Men for første gang, har jeg skullet lave en reklamation på en af deres skjorter. Købte en "The Consultant 4.0" i Navy blå, og allerede efter 5-6 vaske (ved 30 grader, vrangen ud og 400 omdr. centrifugering), har den mistet farven fuldstændig. Den flotte blå farve ligner nu en skjorte, som har mange år på bagen og er helt "mælkehvid" i stoffet.

Sender et billede ind af skjorten til Barons, som i første mail skriver tilbage "Det ser ikke godt ud", og at det finder vi en løsning på. Dejligt.

Men så efter 14 dages ventetid, får jeg at vide, jeg kan få 450 point til deres webshop, så jeg kan købe en ny. (svarer til ca. det halve af prisen for en ny skjorte)

Skriver at jeg ikke er interesseret i en rabatkupon, men vil have en ombytning eller pengene tilbage, da det er en reklamation.

Det vil de ikke gå med til.

Selvom de medgav at det ikke så godt ud, mener de nu at det er sådan de skal se ud.

Enten er kvaliteten af skjorter faldet, eller også er kundeservicen. Uanset, så forventer jeg et højere niveau når man giver 850 kr. pr. skjorte.

Det var derfor mit sidste indkøb hos dem.

4 de março de 2025

Hej Michael

Tusind tak for din anmeldelse – og for at du har været med os i så lang tid. Det betyder meget – og netop derfor gør det os ekstra kede af, at du har haft denne oplevelse.

Vi forstår fuldt ud din frustration over, at den navyblå skjorte har mistet farve efter vask. Vi vil gerne understrege, at vi har taget din henvendelse alvorligt hele vejen igennem, og det er netop derfor, vi selvfølgelig gerne ville finde frem til en god løsning.

Sagen her handler dog om en velkendt udfordring med mørke skjorter generelt, som vi – og stort set hele tekstilbranchen – kæmper med. Mørke farver, især navy og sort, er desværre langt mere udsatte for synlig patinering og farveudvaskning end lyse farver, og det gælder, selv når man vasker med vrangen ud og på skåneprogram. Det skyldes dels det høje farveindhold i stoffet, og dels den naturlige slitage, som vask og brug medfører.

Vi gør alt, hvad vi kan, for at få vores mørke skjorter til at holde farven bedst muligt, netop ved at bruge reaktiv farvning, som binder farven dybere i bomuldsfibrene.

Vi samarbejder med nogle af Europas mest erfarne inden for dette område, der har særligt fokus på farveægthed. Og vi tester løbende skjorterne i brug og vask – for at sikre, at vi ikke går på kompromis med holdbarheden.

Men som vi også forklarede i vores direkte dialog, vil dette ikke blive betragtet som en decideret produktfejl.

Når det er sagt, ville vi selvfølgelig ikke have, at du skulle gå herfra tomhændet, og derfor tilbød vi dig credits, som du kunne bruge på en ny skjorte – måske en af vores lyse modeller, der generelt holder bedre i både farve over tid.

Vi er kede af, at denne oplevelse har fået dig til at overveje at stoppe hos os – og vi håber, du på sigt vil give os chancen, og du er mere end velkommen til at række ud til os igen på customer@barons.dk, så vi kan bevise, at både vores produkter og vores service fortsat lever op til det niveau, du tidligere har været glad for.

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservie og produkt.

Jeg havde nogle udfordringer online, som blev løst rigtig hurtigt og jeg nu har købt min skjorte nummer 10 hos Barons for det fungerer maks!

20 de fevereiro de 2025

Hej

Tusind tak for de flotte ord – og for din trofaste opbakning! Det betyder virkelig meget for os at høre, at både kundeservice og skjorterne lever op til dine forventninger.

Vi er glade for, at vi hurtigt fik løst de online udfordringer, og det er helt fantastisk at høre, at du nu er nået til skjorte nummer 10! 🙌

Vi ser frem til at klæde dig på mange gange endnu – og tøv endelig ikke med at række ud, hvis vi kan hjælpe med noget som helst.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har sjældent oplevet så god…

Jeg har sjældent oplevet så god kundeservice som hos Barons! 🙌 Jeg kontaktede dem angående en skjorte med en mindre defekt, og de reagerede lynhurtigt med en professionel og imødekommende løsning.

Ikke nok med at de sendte en ny skjorte uden besvær, men deres kommunikation var også venlig og personlig – man føler sig virkelig værdsat som kunde. Og det sætter vi pris på, fordi vi har handlet flere skjorter igennem tiden hos Barons. Det er sjældent at opleve så høj en standard for service, og det gør, at jeg med glæde vil handle hos Barons igen og anbefale det til andre.

Hvis du overvejer at købe en skjorte fra Barons, kan du gøre det med fuld tillid – både kvalitet og service er helt i top! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

10 de fevereiro de 2025

Hej Ana

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse – den varmer helt ind i hjertet! 💙

Det betyder enormt meget for os at høre, at du har følt dig godt behandlet. Vi lægger en stor ære i at give både en personlig og effektiv service – så det glæder os virkelig at høre, at det mærkes helt ud på din side af skærmen.

Tak fordi du anbefaler os videre og vælger at handle hos os igen. Det er præcis den slags feedback, der gør det hele værd!

Great Experience

Great Experience

10 de janeiro de 2025

Hi Johannes

Thank you for your review – short and truly great to read! 🙌

We're happy to hear you had a good experience with us, and we hope you'll enjoy your shirt just as much.

If there's ever anything we can help you with, please don't hesitate to reach out at customer@barons.dk.

Best regards,
Martha from BARONS

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk skjorte til en ok pris

Forstår konceptet med lille udvalg hvorfor osv. MEN det ville være ret cool hvis der feks. i perioder var en skjorte med lidt mere spræl i... Direktøren og bankmanden skal jo også til konfirmationer og 40 års fødselsdage...😉
Men en skjorte alle MÆND burde have i skabet!!

21 de janeiro de 2025

Hej Rasmus

Tusind tak for den anmeldelse – og for både rosen og de gode input! 🙌

Vi er virkelig glade for at høre, at du er begejstret for kvaliteten – det er præcis det, vi arbejder benhårdt på hver eneste dag.

Vi tager din feedback om ekstra lange ærmer og lidt mere "spræl" i kollektionen med os – det er bestemt noget, vi kigger på, når vi udvikler fremtidige lanceringer.

Indtil da: tusind tak fordi du mener, vores skjorter hører til i alle mænds garderober – det gør os virkelig stolte!

Classificada 2 em 5 estrelas

Kundeservice i top, skjorterne er blevet ringe

Har købt mine skjorter hos dem de senste 4-5 år, men stopper nu. Har haft 4 reklamationer med sømme der går op eller vævning der skrider. De har i øvrigt en fremragende kundeservice når der er reklamationer - bare en skam der er så mange...

26 de janeiro de 2025

Hej Tom

Tak for din ærlige feedback – og ikke mindst for at have været kunde hos os gennem flere år.

Det gør ondt at høre, at du har oplevet problemer med holdbarheden på flere skjorter. Det er på ingen måde den standard, vi stræber efter, og vi er kede af, at det har givet dig anledning til at stoppe som kunde.

Vi arbejder løbende tæt sammen med vores systue for at sikre, at både vævning, sømme og finish lever op til den høje kvalitet, vi ønsker at levere – og som du som kunde skal kunne regne med. Din feedback er derfor værdsat og er givet videre til vores kollega som står for den del, så vi kan lære af den.

Vi er glade for, at du har oplevet vores kundeservice som god – og skulle du på et tidspunkt få lyst til at vende tilbage, står vi altid klar til at tage godt imod dig.

Barons holder 100%

Du kan få din skjorte i præcis den farve du vil, så længe det er hvid eller blå - jeg er vild med det slogan, som indkapsler hvad det drejer sig om (når man gerne vil undgå i arbejdsmæssig sammenhængen "at ligne en der er på vej til stranden")!
Har tidligere brugt og været glad for Eton og Stenström skjorter, men synes samlet set Barons er et bedre køb dags dato.
Det er nemt, hurtigt og med god service - af samme grund er der vel kommet omkring 15 skjorter igennem klædeskabet siden lanceringen i Løvens Hule (særligt CEO er min favorit).

11 de novembro de 2024

Hej Bo,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de flotte ord om vores skjorter og koncept! 🌟

Vi elsker, at du værdsætter både kvaliteten, designet og vores lidt humoristiske tilgang med sloganet. Det er netop vores mål at gøre det nemt at klæde sig professionelt og stilfuldt – uden kompromis.

Vi er også glade for at høre, at du har fundet din favorit i vores CEO-skjorter, og at de har fået en fast plads i dit klædeskab. Det betyder alverden for os at høre, at vi kan konkurrere med brands som Eton og Stenström – og endda være dit foretrukne valg!

Tak fordi du har været med på rejsen fra Løvens Hule til i dag. Vi ser frem til at klæde dig på i mange år fremover! 👔

Classificada 5 em 5 estrelas

God service og god kvalitet

Jeg købte min første Barons skjorte i deres butik i København.
Vi blev budt pænt velkommen, gik kort og kiggede og så gik jeg ellers i gang med at finde den rette skjorte og størrelse.
Jeg blev ekspederet af en kvindelig ekspedient som vejlede hele vejen igennem, så jeg kunne få den rigtige model og størrelse.

Ikke sidste Barons skjorte i klædeskabet.

4 de novembro de 2024

Hej René,

Tusind tak for din gode anmeldelse og de 5 stjerner! 🌟

Vi er så glade for at høre, at du havde en god oplevelse i vores butik i København, og at du følte dig godt vejledt hele vejen igennem. Det betyder meget for os, at du fandt den perfekte skjorte! 👔

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen, når det er tid til at udvide klædeskabet med endnu en Barons skjorte. Hvis vi kan hjælpe med noget undervejs, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Hurtighed

Hurtighed, venlighed og gode varer

4 de novembro de 2024

Hej Hanne,

Tusind tak for din fine anmeldelse! 😊

Vi er glade for, at du værdsætter vores hurtighed, venlighed og gode varer – det er lige præcis dét, vi stræber efter hver dag 🙏🏻

Hvis der er noget, vi kan hjælpe med, er du altid velkommen til at kontakte os!

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering - skjorten er til julegave, så jeg ved ikke mere om produktet.

1 de novembro de 2024

Hej Hanna,

Tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at leveringen var hurtig, og vi håber, skjorten falder i god jord som julegave. Rigtig glædelig jul, og tøv ikke med at kontakte os, hvis der bliver brug for hjælp senere! 🎄😊

Classificada 5 em 5 estrelas

God og meget hurtig service

God og meget hurtig service, produktet lever til fulde op til forventningen

23 de outubro de 2024

Hej Michael,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! 🌟

Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med både vores service og produktet. Det betyder meget for os, at vi kan leve op til dine forventninger – og gøre det hurtigt!

Du er altid velkommen, hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål 😊

Team BARONS

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais