Beauty Tan Opiniões

TrustScore: 2.5 em 5

2,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Beauty tan i Hedensted. Solcentret er som sådan fint, men hold fast hvor er det ulækkert. De sidste tre uger har jeg gået en del i sol og i den samme sol. Samme skidt ligger. Inde i solen, på øv... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Vejle & Kolding: They have an awesome system to monitor age of the sun tubes that should prevent them from getting to old. The problem is that the sun tan center owners in Kolding and Vejle have disab... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Beauty tan lyngby kan så absolut IKKE anbefales, har været der med min datter, og mindst 2 af solene var defekte, vi blev forbrændt da de ikke kunne køle!!!! Intet skilt om at solene var lukket, så... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Salão de beleza
  2. também em
  3. Salão de bronzeamento

Escrito pela empresa

Beauty Tan solarium er et helt ny koncept inden for lysterapi, som forener det bedste fra to verdener. UV-A, UV-B & Red light

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

21 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Virkelig godt sted!

Virkelig godt sted!
Beauty-Tan i Birkerød er et super dejligt sted – altid rent, pænt og rart at komme i. Man føler sig velkommen hver gang.
Andreas, som man taler med, når man ringer derned, er utrolig sød og hjælpsom. Da der opstod et lille problem i en af boksene, sørgede han hurtigt for at løse det, og vi fik endda en gratis tur næste gang. Det er bare god service!
Vi kommer helt sikkert igen – kan varmt anbefales

5 de novembro de 2025

Politianmeldt

Beauty Tan Nykøbing Sj er blevet politianmeldt for at foretage ulovlig overvågning. Hvis jeg var kunde ville jeg beholde tøjet på

31 de outubro de 2025

Et solarie til UG 🌞

Beauty Tan Vejle C er virkelig et lækkert og rent solarie, og med flotte og hyggelige kabiner og god musik i højtalerne! Og jeg har aldrig før fået sådan en flot og jævn kulør! Har ellers prøvet mange forskellige solarier gennem tiden...
Desuden fik jeg en fantastisk service da jeg ringede ang lidt startproblemer, som var mig selv der var lidt for ivrig med oprettelsen, for systemet fungerer virkelig godt og er nemt at navigere i...

30 de setembro de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Under mit besøg i solariet kom både en…

Under mit besøg i solariet kom både en bi og en myg ind i boksen. Jeg valgte derfor at forlade boksen og kontaktede Beauty Tan. De svarede ikke med det samme, men ringede tilbage efter 5 minutter og indsatte derefter beløbet på min konto. Meget tilfredsstillende og professionel service hos Beauty Tan i Birkerød.

28 de julho de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

Beauty tan Vordingborg.

Beauty tan Vordingborg.
Man kan vente forgæves på at solen bliver ledig. Unge mennesker i samme kabine 2-3 stk. Når første tur er færdig bliver døren åbnet og der bliver startet en ny igen. Har haft ringet på kontakt nummeret og talt med en “Brian “ som ikke kunne se det store problem og det kunne han jo ikke gøre noget ved. En ide kunne jo være at oplyse i centret om at der kun må være en person i kabinen. Men nej det ville ikke hjælpe ifølge “Brian “. Jeg kunne jo finde et andet sted at tage sol og han kunne da bare tilbage betale de penge jeg havde indbetalt på min konto. Og jeg var alene om at vente på min tur. Ud af fem kabiner var der op til 4 piger i kabinen. Vi var 3 personer der ventede. Ved kontakt til pigerne var svaret, der står ikke noget om at man kun må være 1 person i hver kabine. Derefter blev der grinet højlydt i kabinen.

10 de abril de 2025

Beauty Tan Brøndby

Beauty Tan Brøndby - Jeg undrer mig over, at jeres system kan genkende mit ansigt når jeg skal sætte penge ind på min konto, men ikke når jeg vil benytte en af jeres sole ?
Her til morgen har jeg forsøgt flere af kabinerne - ingen af dem kan genkende mig - og så meget har jeg ikke forandret mig siden 2 minutter tidligere hvor jeg tjekkede min saldo?

Forsøgte at skrive en besked men det kan man vist ikke - så nu får I den her.

19 de junho de 2025

BEAUTY Tan / Helsinge

Super lækkert sted med rigtige gode og effektive sole. Man opnår hurtigt et flot resultat. Eneste ulempe er det er en smule dyrt.

Altid pænt og rent i lokale og kabiner.

Super hurtigt og effektiv service / svar retur fra ejer da jeg havde fået købt produkt fra automaten, der var i stykker.

Stor anbefaling fra mig.

28 de maio de 2025

Comfort tan i Asnæs

Comfort tan i Asnæs , er virkelig dårlig til rengøring fyldte skraldespande og hår alle vegne , og det er super dårligt rengørings vand der er på flaskerne . Men selve solen er god.

29 de março de 2025

BeautyTan Nykøbing Falster

BeautyTan Nykøbing Falster. Det var rigtig godt de første par år. Nu er det ved at være slidt, og betalingsanlægget til visa virker ikke altid. Vil man betale med mobilepay, kræver det, man opretter sig med en konto. Så bliver det lige en tand for besværligt.

4 de março de 2025

Kalundborg.

Kalundborg.
Virkelig dyrt i forhold til andre solcentre. Virkelig besværligt med login osv.
Vi puttede først en tyver i automaten som den tog men ikke talte med først fra næste tyver talte den så i stedet for 80kr blev det 60kr
Alt i alt virkelig dårlig oplevelse

24 de fevereiro de 2025

Vejle Nord (Jægervænget)

Vejle: det er min fornemmelse at de store sole aldrig eller sjældent får skiftet rør. Forbrugstid (hvor længe solen har kørt på de aktuelle rør) på de to store sole er deaktiveret, måske for at skjule dette? De reklamerer med max 250 timer mellem rørskifte, så stopper solen selv. Yeah right. Jeg har de sidste gange betalt fuld pris, 5,-/min. men oplever næsten ingen effekt efter 20 min. Hvilket indikerer at rørene er gamle.
Desuden sætter de indimellem prisen ned, og kalder det 50%. Til trods for at den almindelig pris er 5,-/min. (evt. 4,5 på de to mindre sole?), er prisen med de 50% kr. 3,53/min (på de to mindre)!? Enten er der en der ikke kan regne, eller også snyder de med vilje?
Det føles som fusk. Hvilket er en skam fordi centret ellers er ret lækkert.
Tænker bare jeg vælger et andet solcenter fremover.

13 de janeiro de 2025

Solcentret på Halvmånen i Holbæk

Solcentret på Halvmånen i Holbæk, fungere ikke optimalt.
Der er bidende koldt i centeret, da indgangs døren ikke kan lukke.
Det er heller ikke muligt at slukke for blæseren i solen, så der bliver meget koldt.
Jeg afbrød min soltid k går, for jeg frøs alt for meget.

11 de janeiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Solen virkede ikke (Nørreport)

Solen virkede ikke - Nørreport - kun 4 rør tændte. Kontaktede ejeren som ikke tilbød refundering men i stedet bad mig gå tilbage i centret og oprette profil (dette kan ikke gøres online), således de kunne overføre til den, hvorfor jeg måtte tage tilbage dagen efter for at oprette profil, da jeg ellers ikke kunne få refundering for en behandling jeg havde betalt for som ikke virkede! Ingen kompensering for at spilde min tid og frustration, og de afregnede ikke beløbet korrekt pga kabinetillæg, så måtte nøjes med mindre tid end hvad jeg havde spildt og brugt penge på dagen før, da de ikke selv kunne udregne takst. Kan bestemt ikke anbefales hvis man vil have garanti for at få en fungerende sol eller refundering hvis den er i udu. Ejerne sagde blot “at den slags sker”. Meget utilfredsstillende service!

31 de agosto de 2024

Ikke-eksisterende kunderservice

Oplever oftere og oftere problemer med kabinerne, især Hørsholm. Derudover er kundeservicen i Hørsholm ikke-eksisterende. Man får intet svar når man skriver til dem eller kommenterer deres opslag!

24 de junho de 2024
Classificada 4 em 5 estrelas

Godt solcenter på Østerbro, men…

Rene kabiner. Gode tilvalg under sol. Konkurrence-dygtige priser.
MEN… der mangler meget ofte sæbe til at vaske hænder i på toilettet. Det er så uhygiejnisk og ulækkert!! Jeg har før skrevet til ansvarlige, men det er stadig ikke blevet et hygiejnisk fokus.

22 de junho de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Ringede ejeren op da jeg ville spørge…

Ringede ejeren op da jeg ville spørge om hvad det kostede i minuttet på grund af jeg bor lidt langt væk. Han vælger så at svare “ det kan du da selv gå ned og tjekke”. Jeg fortsætter så med at snakke da han bare lægger på. Det godt nok ikke i orden☹️

19 de maio de 2024

Dårligt sted

Forfærdeligt sted sted, for at sige det pænt. Der står tydeligt 1kr/1min oven over betalingsskærmen, det skal lige siges der ikke var rabat. Jeg betaler ligger mig ind og der går 5 minutter og den er stadig ikke startet stop/start knappen virker ikke og går så ud og tjekker på skærmen om den tæller ned…. Nej den har bogstaveligtalt tanket mit kort og så derefter bare sagt velkommen på skærmen som om der ikke var betalt overhovedet

11 de março de 2024
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais