Beauty tan i Hedensted. Solcentret er som sådan fint, men hold fast hvor er det ulækkert. De sidste tre uger har jeg gået en del i sol og i den samme sol. Samme skidt ligger. Inde i solen, på øv... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Vejle & Kolding: They have an awesome system to monitor age of the sun tubes that should prevent them from getting to old. The problem is that the sun tan center owners in Kolding and Vejle have disab... Ver mais
Beauty Tan Vejle C er virkelig et lækkert og rent solarie, og med flotte og hyggelige kabiner og god musik i højtalerne! Og jeg har aldrig før fået sådan en flot og jævn kulør! Har ellers prøvet mang... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Salão de beleza
- também em
- Salão de bronzeamento
Escrito pela empresa
Beauty Tan solarium er et helt ny koncept inden for lysterapi, som forener det bedste fra to verdener. UV-A, UV-B & Red light
Informações de contacto
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Beauty tan, 4500 Nykøbing Sjælland
Beauty tan - 4500 Nykøbing Sjælland.
Jeg har efterhånden brugt solcentret gennem ca 6-7 år og har ved henvendelse altid oplevet en ordentlig, professionel og imødekommende respons fra indehaverne.
Alle sejl sættes ind for at løse den udfordring der måtte være.
Centret fremstår altid pænt og rent og indehaverne er altså ret gode til at følge med udviklingen af solarier, som for os kunder betyder at vi altid kan nyde en sol behandling i de nyeste modeller på marked.
Er der bøvl med betalings udstyret, hvilet er sket måske 2 gange på de år jeg har brugt centret, er de super hurtig til at reagerer ved henvendelse.
Sidst men ikke mindst, er indehaverne gode til at lytte til kundernes oplevelser og med-tænke ønsker fra os kunder, når de opgrader på den ene eller anden måde i solcentret.
Alt i alt en kæmpe fornøjelse at bo i en by med så velfungerende et solcenter.
Beauty Tan Nykøbing Falster.
Beauty Tan Nykøbing Falster.
Jeg glemte en ring, som var et arvestykke fra min mormor, i Beauty Tan Nykøbing Falster tilbage i november måned - 100% min egen fejl. Jeg tager herefter kontakt til Beauty Tan, som nægter at have fundet ringen. I desperation for at få ringen tilbage, laver jeg et opslag på byen Facebook-gruppe, hvor en sød dame kontakter mig. Hun fandt ringen i Beauty Tan, hvorefter hun afleverede den til glemte sager. Igen prøver jeg at kontakte Beauty Tan, som igen igen nægter at have kendskab til min glemte ring. Jeg har lige siden prøvet at aftale en "tid", hvor jeg selv kan komme op og kigge de glemte sager igennem. De er ligeglade og lader en vente flere uger på svar.
DÅRLIG KUNDESERVICE!! Husk dine ting, du får dem aldrig igen!!!
hævede mine penge 2 gange
Jeg havde et problem med et solarie, som jeg fik løst med det samme. - Hvilket var rigtig god service over alle forventninger.
Stedet er altid rent og pænt og jeg går altid derfra med et godt resultat :)
Godt sted at sole
Gør brug af beauty tand solarier tit og har aldrig oplevet nogle problemer. Ved en fejl betalte jeg 2 gange og et opkald så havde jeg penge til gode. God service
Jeg gik ind sort og kom ud hvid det…
Jeg gik ind sort og kom ud hvid det lidt nit #esbjerg
Har kun haft gode oplevelser med Beauty…
Har kun haft gode oplevelser med Beauty Tan i Hillerød
Helsingør og Helsinge er altid rene og…
Helsingør og Helsinge er altid rene og gode sole
Super lækkert center altid lækkert og…
Super lækkert center altid lækkert og rent.
Hedensted
Jeg har for første gang brugt Beauty…
Jeg har for første gang brugt Beauty Tan I Sydhavn, der er rent og pænt Og pga intastnings fejl som resulterede i dobbelt soltid, kontaktede jeg ejer og fik refunderet beløbet. Hurtigt svar og god service.
- 6100 Haderslev
- 6100 Haderslev
I jeres solarier kan man så fint vælge vandforstøvning. Det er en lækker tanke at blive kølet lidt ned, men det kræver, at det virker. I næsten alle jeres kabiner virker det ikke. Der kommer godt nok vand ud - i en lille tynd stråle, som lander i en lille sø på ens mave..
Det har været i stykker i en del måneder efterhånden.
Jeg tænker, at det er tid til at få de dyser afkalket.
I kører med heftige priser, så hvad med, i sørger for løbende at tjekke, at kunderne får den bedste oplevelse hos jer i stedet for at løbe den risiko at få utilfredse kunder!
Forskelsbehandling
Blev udsat for en slem forbrænding i højre side af overkroppen, efter fejlmontering af rørende. Der var stor forskel på værdien af den “undskyldning” jeg og de andre fik. Jeg sidder tilbage med en hud, der er fuldstændig ødelagt i højre side.
100% Favorit sted
100% Favorit sted. Dog er det sjældent jeg vælger Beauty Tan. Efter som der er mulighed for abonnement hos club tan.
Jeg efterspørger derfor at i kunne tage til overvejelse at få lavet så man også kan have abonnement hos jer.
Igen har jeg brugt sol i store hedding
Igen har jeg brugt sol i store hedding, og som altid ingen duft og meget støvet i solen..
Tror sq ejen er skide ligeglad med sol centret, så alle jer i store hedding find et andet sol centret at sole i..
SØNDERBORG
SØNDERBORG
Absolut mit favorit sted at tage sol. Flot, rent & moderne center, hvor man kan tilslutte sin egen musik😍
Ejeren/ansat reagerede hurtigt på en mail om en lille fejl, og var imødekommende og servicemindet. Totalt lækkert, jeg anbefaler det til alle :-)
Beauty Tan, Bagsværdvej 93, 2800 lyngby
Beauty Tan, Bagsværdvej 93, 2800 lyngby er det mest usle og beskidte solcenter.. SNYDERE!!! Beauty Tan
skylder mig nu 290kr , da jeg nu for 3 gang er blevet snydt for sol eller produkter .jeg har skrevet til dem, men man bliver altid bare ignoreret. Der er altid et eller andet galt med deres sole, og der er også blevet beskidt og ulækkert.... ærgeligt, før i tiden var det et godt sted, Jeg er skiftet!
Forfærdelig uhøflig ejer
Forfærdelig uhøflig ejer. Snakkede mega nedladende til os, så snart vi kom ind i solcentret (Beauty Tan Hillerød), fordi vi havde mad med inde, hvilket vi ikke lige havde tænkt over. Han giver os lov til at spise vores mad færdig, da han så efterfølgende skifter mening og siger, vi ikke må spise færdig. Min veninde og jeg var gået ind i vores rum og var klar til at tage sol, da han så begynder at banke på døren for at tjekke op på, hvad vi laver, hvilket er unødvendigt og kan forekomme ubehageligt utrygt. Han påstår så, at vi kun er gået ind i solcentret for at få varme, hvilket er en latterlig påstand, da man udemærket kan se på min veninde og jeg, at vi er brune og er vant til at tage sol. Han pegede fingre af os, hævede stemmen og var generelt bare uhøflig. Desuden, er vi faste kunder i Beauty Tan Hillerød, men den ene gang gjorde, vi ikke havde lyst til at komme igen…
Pænt og rent god sol
Der er pænt og rent og gode sol i Præstø helt tilfreds 🤠
Beauty tan lyngby !
Beauty tan lyngby kan så absolut IKKE anbefales, har været der med min datter, og mindst 2 af solene var defekte, vi blev forbrændt da de ikke kunne køle!!!! Intet skilt om at solene var lukket, så vi går jo glad derind, men blev som sagt forbrændt og måtte gå ud før tid….
Vi henvender os til ejeren, der hverken beklager eller betaler vores penge tilbage !!!!!
Virkelig virkelig dårlig stil, og service det er ikke eksisterende.
Ejeren svare ikke tilbage, trods flere henvendelser …!!!!!
Desværre har der ikke været sprit siden…
Desværre har der ikke været sprit siden igår i karslunde. Syntes det er dårlig stil når det er et krav i har for at ha åbent under pandamien
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.