Bechs Hotel Opiniões

TrustScore: 3 em 5

3,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har haft 2 dejlige døgn på Bechs hotel i sidste uge. Dejligt stort og rent værelse og venlig betjening. 3 retters menu begge dage veltillavet og smagfuldt og pænt anrettet og serveret. Rimelige pr... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Man føler sig hurtig hjemme på hotellet, der har gode store værelser. Personalet har lune og humor - især Finn´s humor er hele opholdet værd. Et hotel vi vender tilbage til, for at koble helt fra.

Classificada 1 em 5 estrelas

Ventetiden var utrolig. 2 timer ialt. Oksekød uspiselig. Dessert sur og isen uden fløde.

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

8 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Fint hotel med charme og rigtig god service

Fint og hyggeligt hotel med charme samt ganske fin mad. God til prisen. Simpelthen så sødt et personale - Bech, der har arbejdet der i 35 år, besidder et særligt overskud og yder god service. Man kan mærke, at han elsker det, han laver. Det er rart 🌞

14 de agosto de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Hold jer væk - alt for dyrt i forhold til det man får.

Sur og uforskammet behandling, allerede ved ankomst. Værelset var møg beskidt, fik henvist et andet værelse, som lugtede hengemt. Værelset bar præg af manglende vedligeholdelse. På badeværelset pissede vandet ud allesteder. Morgenbuffeen blev ikke fyldt op, bollerne var varmet Hatting brød. Tjeneren gav højlydt udtryk for, at han hellere ville være et andet sted. Kaffen var god og velsmagende. Alt i alt et hotel som er træt, både betjeningsmæssigt og af udseende. Prisen svare ikke overens med betjening/mad/oplevelse.

19 de junho de 2022

Super dejligt ophold på Bechs Hotel

Vi var på Bechs Hotel fra 22. juni til 25. juni 2021. Vi var 4 personer. Vi fik nogle hyggelige og fine værelser.
Kromanden og hans personale var utrolig flinke og søde. Man følte sig velkommen. Hotellet er super hyggelig og velholdt. Man føler sig godt tilpas i disse omgivelser.
Maden var simpelthen en kæmpe oplevelse i topklasse. Vi var der også i 2020. VI KOMMER DER HELT SIKKERT IGEN. Vi var meget tilfredse med opholdet.

Mvh Bente og Erik Lundegaard

25 de junho de 2021

Dejligt ophold

Vi var på hotellet fra 15. - 17. maj - 2 personer. Vi fik et dejligt stort, rent og pænt værelse. Flinkt personale og dejlig og rigelig mad. Vi kommer meget gerne igen.

1 de junho de 2021

Fra godt til bedre...!

Fra godt til bedre...!
Ankom med en urolig fornemmelse i maven, men blev heldigvis positiv overrasket. Det ordinære værelse, hvor vi selv ommøblerede de 2 enkeltsenge til en dobbeltseng, blev med de to fremragende middage til en rigtig god oplevelse i det Vestjyske. Morgen- kompletten manglede dog bedre/mere morgenbrød

23 de maio de 2021
Classificada 2 em 5 estrelas

Ikke imponeret

Ikke imponeret. Vi spiste frokost. To voksne, to børn.
Kanden med vand var snavset, og der flød et eller andet rundt i vandet, som ikke var koldt.
Pariserbøffen smagte af margarine, kyllingen var tør og frikadellerne var tydeligvis fra frost og blot varmet op i mikroovnen.
Stjerneskuddet var godt.
Den store øl til 50,- var højst mellemstørrelse.
Betjeningen var okay, men der var ikke meget glæde og varme hos personalet.
Alt i alt en træls omgang, hvor regningen ikke stemte og maden føltes passionsløst lavet.

6 de julho de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

Kan varmt anbefale et ophold på dette…

Kan varmt anbefale et ophold på dette hotel.Har lige nydt et ophold booket igennem Riskov rejser. Der blev taget godt imod os da vi ankom. Personalet meget venlige og imødekommende. Skønt mad nydes i krostuen med rigtig god betjening. Værelset pænt og rent .
Vi giver de bedste anbefalinger.

27 de fevereiro de 2020
Classificada 3 em 5 estrelas

2 døgns ophold

2 døgns ophold, Deal.
Værelset var rent og pænt. Sengene var rigtig gode. Puderne var som hotelpuder er, elendige. Glemte at tage vores egne med.
Kaffe bakken på værelset var nusset, vi brugte ikke af det og smed det ud da vi rejste.
Asparges suppe med kødboller var ikke helt varm med smagte rigtig godt. Peber hakkebøf med grøntsager og kartoffelstand var ok.
Aftensmad aften 2 var fisketallerken som var ok. Lammesteg som smagte rigtig fint. Lidt stegt rodfrugt og lidt ruccola og brasede hele kartofler,. Alt i alt var maden god.
Morgenmad var begge dage super god og dejlige perfekt kogte æg. Der kunne godt være lidt håndsprit tilgængeligt når mange bruger samme tatøj.
Lidt skimmel på badeværelset. Og holderen til sæbe i brugekabinen var beskidt. Bruseren trængte til afkalkning.

Til prisen var det et dejligt ophold. Vi nød det meget.

1 de dezembro de 2019

Miniferie 2.- 4

Miniferie 2.- 4. juli - En rigtig god oplevelse. Pænt stort værelse. God indretning og pænt rent. God mad og god betjening. Dejlig morgenmad. Venlig betjening. Hyggelig krovært. Kommer gerne igen.

24 de julho de 2019

Kan IKKE anbefales

Kan IKKE anbefales.
Værelset var ulækkert, med belægninger på vægge og gulvtæppet. Der var mug i loftet og den klammeste seng fyldt med hår og afklippede negle.
Receptionisten talte enormt flabet til os og var meget uhøflig.
Vi tjekkede ud efter 1 time. Føj.

18 de maio de 2019

Flot ophold på Bechs Hotel:

Var på et hyggeligt ophold på Bechs Hotel i Tarm. En deal der mere end indfriede vores forventninger. En fantastisk flot bespisning og et flot morgenmåltid hvor intet manglede. Hyggelig og dejlig stemning, samt en krofatter der altid er frisk for en morsom bemærkning. Kan så absolut anbefale stedet. Her bliver man ikke skuffet.

31 de dezembro de 2017

Slidte værelser

Slidte værelser. Bestilte madpakke. De havde sørme glemt at lave den. Fik man tilbudt at gå ind at smøre noget fra morgenbordet. Nej. Skuffende oplevelse. Desværre. 😕

30 de maio de 2017

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais