Bechs Hotel Opiniões

TrustScore: 3 em 5

3,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har haft 2 dejlige døgn på Bechs hotel i sidste uge. Dejligt stort og rent værelse og venlig betjening. 3 retters menu begge dage veltillavet og smagfuldt og pænt anrettet og serveret. Rimelige pr... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Man føler sig hurtig hjemme på hotellet, der har gode store værelser. Personalet har lune og humor - især Finn´s humor er hele opholdet værd. Et hotel vi vender tilbage til, for at koble helt fra.

Classificada 1 em 5 estrelas

Ventetiden var utrolig. 2 timer ialt. Oksekød uspiselig. Dessert sur og isen uden fløde.

Classificada 1 em 5 estrelas

Sur og uforskammet behandling, allerede ved ankomst. Værelset var møg beskidt, fik henvist et andet værelse, som lugtede hengemt. Værelset bar præg af manglende vedligeholdelse. På badeværelset pissed... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

8 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Dealhunter på Bechshotel i Tarm.

vi er et par, som har købt en deal til fire dage i Tarm på Bechs hotel.
Vi er meget positivt overrasket over den betjening vi har fået, og ikke mindst maden, den var super god alle dage, og i rigelige mængder.
Drikkevare er til fornuftige priser og altid med en lille god kommentar fra værten Finn.
Værelserne er rene og pæne, så vi vil anbefale det til andre at prøve, I bliver positivt overrasket.
I særdeleshed vores tjener AC, var en oplevelse af de meget bedre, sød, smilende og med friske bemærkninger.
Vi kommer igen.
Tina og Claus fra Vestfyn.

23 de julho de 2016
Opinião espontânea
Classificada 3 em 5 estrelas

Julefrokost samt overnatning...

Jeg var gæst til julefrokosten på hotellet den 15. december 2012. Maden var rigtig god og de retter som skulle være varme/lune - var det også. Det var også rigelig af den, så alle kunne få mere end en gang. Det eneste 'lille' minus, var at de brunede kartofler smagte af ingenting. Det var desværre en overraskelse, at der kun blev serveret flaskeøl og ingen muligheder for at få fadøl. Hvilket flere af gæsterne bemærkede med en kommenter til mig, som havde arrangeret/bestilt vores firma julefrokost på hotellet. Jeg havde i forbindelse med bestillingen af julefrokosten på vegne af firmaets personaleforening, på forhånd aftalt, at jeg skulle have et enkelt værelse og havde efterfølgende fået bekræfte at prisen var Kr. 250,- Da jeg tjekkede ud og skulle betale, var prisen blevet til Kr. 351,- ! Altså en forøgelse på 40,4% hvilket er uvederhæftig! Jeg har den holdning, at man skal støtte lokale virksomheder, hvis de kan levere en fornuftig vare til en rimelig pris. Men jeg vil på alle måder forsøge at påvirke beslutningen omkring vores lignede fremtidige arrangementer skal afholdes på en anden lokalitet... Tak for sidst!

16 de dezembro de 2012
Opinião espontânea

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais