Beddenreus Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Had in 2019 een elektrische boxspring met alle toebehoren gekocht. Begin vorig ging bij mijn man z'n kant een veer kapot heb ik gebeld en werd heel onvriendelijk te woord gestaan en dat ze er niks aan... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ons bed moet nog geleverd worden, hopelijk zal dit allemaal goed verlopen. Maar: Wij willen graag een compliment geven aan Yvonne van de Beddenreus in Roosendaal. Wij zijn heel blij met de hulp d... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Beddenreus eigen merk middelhard Topmatras Dream HR gekocht in de winkel, helaas blijkt deze niet middelhard maar zo hard als een plank. 2 halve nachten een kans gegeven, nek in de kramp, ribben in ee... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Erg vriendelijk geholpen door Keziban vandaag! Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en toen liet ze mij diverse matrassen “passen”. Open houding er werd geen druk uitgeoefend. Ook toen ik daarna... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Casa e jardim

Sobre Beddenreus

Beddenreus. Slaap voordelig!

Waar jij nog blijer van wordt? Beddenreus heeft veel artikelen op voorraad. Staat jouw nieuwe bed ook nog eens snel in je slaapkamer. Beddenreus is goed slapen zonder fratsen en gedoe. Vinden wij zonde van jouw geld en tijd. En ook van de onze ;-).

• Goed slapen voor de laagst mogelijke prijs

Beddenreus 24/7 bereikbaar

Bezoek Beddenreus in een van de 32 winkels of 24/7 online. • Goed slapen voor de laagst mogelijke prijs

Beddenreus 24/7 bereikbaar

Bezoek Beddenreus in een van de 32 winkels of 24/7 online. Slaap heb je nodig. Met Beddenreus slaap jij goed voor de laagste mogelijke prijs. Geen cent te veel betalen dus, waarom zou je? Wie slim is, kiest voor Beddenreus. Voor die laagst mogelijke prijs. En ook voor het eenvoudige, maar complete aanbod. Zo is het altijd snel, simpel en precies goed kiezen. Beloofd. En anders? Geld terug.

• Goed slapen voor de laagst mogelijke prijs

Beddenreus 24/7 bereikbaar

Bezoek Beddenreus in een van de 32 winkels of 24/7 online.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

3 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

371 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede service in de winkel!

Bed voor onze zoon gekocht. Aardige verkoper die meedenkt en niet op je geld uit is maar echt het beste voor de klant wil. Verkoper had kennis van zaken en heeft goed advies gegeven.

2 de janeiro de 2026

Resposta da Beddenreus

Wat fijn dat we u goed hebben kunnen helpen bij de aankoop van het bed voor uw zoon. We zijn blij te horen dat u de verkoopmedewerker vriendelijk en deskundig vond. Dank voor uw feedback!

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede en duidelijk uitleg van verkoper…

Goede en duidelijk uitleg van verkoper bij aankoop van nieuwe boxspring bed.

3 de janeiro de 2026

Resposta da Beddenreus

Wat fijn dat de uitleg van onze verkoper bij de aankoop van uw nieuwe boxspringbed goed en duidelijk was. Bedankt voor uw positieve feedback!

Classificada 1 em 5 estrelas

Er zat al een gaatje in bij levering in…

Er zat al een gaatje in bij levering IN ZIJ PANEEL BED!
(MATRAS AL OMGERUILD
Gelijk gemeld bij Bedden reus Breda
Zou geregeld worden
Na twee weken na klacht maar weer eens gebeld naar winkel ....want er is geen klantenservice
Moest geduld hebben

Nu weer een maand verder nog niks gehoord
ZEER SLECHTE SERVICE

25 de novembro de 2025
Opinião espontânea

Resposta da Beddenreus

Wat vervelend dat er een beschadiging was en dat de service niet aan de verwachtingen voldeed. Wij hebben je matras omgeruild, helaas moet hij dan opnieuw besteld worden. Wij nemen je feedback mee, en zouden dit intern bespreken.

Classificada 1 em 5 estrelas

Te lange levertijd en op de dag dat is…

Te lange levertijd en op de dag dat is afgesproken alsnog niet geleverd. Pas op zelfde dag afgemeld.

2 de janeiro de 2026

Resposta da Beddenreus

Het spijt ons te horen over de lange levertijd en de late afmelding. We zullen dit intern bespreken om onze service te verbeteren. Bedankt voor uw feedback.

Classificada 4 em 5 estrelas

Tevreden over telefonische bestelling

Tevreden over telefonische bestelling. Opnieuw een topper besteld, prijs is echter in een paar jaar wel enorm gestegen.

1 de janeiro de 2026

Resposta da Beddenreus

Fijn dat de telefonische bestelling goed is gegaan. We waarderen uw terugkerende bestelling. We zien dat de prijsstijging is opgevallen en nemen dit mee.

Vlotte deskundige verkoopster

Vlotte deskundige verkoopster, goed uitgevraagd, snelle levering

28 de dezembro de 2025

Resposta da Beddenreus

Fijn dat de verkoopster u goed heeft geholpen en dat de levering snel was. We zijn blij met uw positieve feedback!

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij zijn heel blij met onze bestelling…

Wij zijn heel blij met onze bestelling bij beddenreus, zowel winkel medewerkers als bezorgers, klantvriendelijkheid en goed geholpen en ook de bezorging was eerder dan wij hadden verwacht, en werd bezorgd tot binnen de deur en heel vriendelijk warren ze , trots op jullie ga zo door , en wens jullie een hele fijne jaarwisseling en gelukkig Nieuwjaar 👌👌👍👍

1 de janeiro de 2026

Resposta da Beddenreus

Wat fijn dat u zo tevreden bent met uw bestelling en de vriendelijkheid van onze medewerkers en bezorgers! We zijn blij te horen dat de bezorging sneller was dan verwacht en dat u goed geholpen bent. Bedankt voor uw mooie woorden en fijne jaarwisseling gewenst!

Aanrader

Zowel door de verkoper als de bezorgers perfect geholpen. De matrassen zijn perfect, met dank aan het advies van de verkoper.

31 de outubro de 2025

Resposta da Beddenreus

Wat fijn dat zowel de verkoper als de bezorgers u perfect hebben geholpen! We zijn blij te horen dat de matrassen aan uw verwachtingen voldoen dankzij het advies. Bedankt voor uw feedback.

Classificada 3 em 5 estrelas

prima geholpen in de winkel alleen is…

prima geholpen in de winkel alleen is het verkeerde product geleverd nu afwachten hoe ze het oplossen

12 de novembro de 2025

Resposta da Beddenreus

Wat vervelend dat het verkeerde product is geleverd. We hopen dat we dit snel en naar tevredenheid kunnen oplossen. Bedankt voor uw feedback.

Een fijne beddenzaak!

Een fijne beddenzaak, goed ervaren personeel en ze nemen de tijd om je te helpen! Fijn en goede kwaliteit bedden voor elk portemonnee en wensen.
Ben & Rachel Zweeren.

21 de dezembro de 2025

Resposta da Beddenreus

Wat fijn dat jullie zo'n goede ervaring hadden! We zijn blij te horen dat onze medewerkers de tijd namen om jullie te helpen en dat we bedden van goede kwaliteit voor elke wens hebben. Bedankt voor de mooie woorden!

Slechte zaak

Personeel is niet op de hoogte van de afspraken die met de klant worden gemaakt, dingen belooft.
Niet nagekomen, dingen zeggen die niet kloppen.

19 de dezembro de 2025

Resposta da Beddenreus

Het spijt ons te horen dat de gemaakte afspraken niet zijn nagekomen en dat er onjuiste informatie is verstrekt. We zullen dit intern bespreken. Dank voor uw feedback.

Beddenreus

Goeie info. Leuke prijs/kwaliteit. Snelle levering.

17 de dezembro de 2025

Resposta da Beddenreus

Fijn om te horen dat de informatie goed was, de prijs/kwaliteit u beviel en de levering snel was. Bedankt voor uw feedback!

Klachtenprocedure

Update; een vriendelijke mevrouw van de klantenservice heeft vandaag (dezelfde dag nog dus) al contact opgenomen om aan te geven met mijn klacht aan de slag te gaan. Heel vriendelijk te woord gestaan en heel netjes opgelost. Super fijn, dankjewel daarvoor.

Goedemorgen beddenreus,
Op 10 november jl. Heb ik een review achtergelaten op Trustpilot omtrent beddenreus Uden en de levering van ons bed die 4 keer opnieuw is verzet.
Ik ontving hierop een reactie van u dat ik contact op kon nemen met de winkel voor compensatie.
Inmiddels heb ik 3 keer contact gehad met de winkel in Uden, maar mijn vertrouwen is helaas tot het 0 punt gezakt.
In het eerste telefoongesprek werd mij voornamelijk aangegeven dat zij dit nog nooit aan de hand hadden gehad en dat de betreffende medewerker dit graag wilde bespreken met haar manager. Deze medewerker zou mij dezelfde dag nog terugbellen. Dit is niet gebeurd. Een week later belde ik opnieuw, ik kreeg deze mevrouw wederom aan de telefoon, maar deze keer was de toonzetting niet alleen verontwaardigd maar ook aanvallend. Zo werd ik ervan verweten dat ik negatief over de winkel praatte dus hoe ik dan kon denken dat ik een compensatie zou krijgen. Daarnaast zouden zij en haar manager mijn review niet kunnen vinden dus weten ze ook niet waarover ik heb geklaagd (ik weet niet waarom dat relevant is?). Daarnaast gaf ze aan dat zij een mooie score hebben op Trustpilot dus dat ik een van de weinige ben die niet tevreden is. (Ook hiervan begrijp ik de relevantie niet)
Ik denk dat mevrouw niet door heeft dat ik de review op de algemene beddenreus pagina heb aangegeven, maar dan nog, hoe is dit relevant? Ik zou die dag of de dag erna nog teruggebeld worden, maar je raad het al, dit is niet gebeurd.
De derde keer dat ik belde kreeg ik een andere medewerker aan de telefoon, zij was vriendelijk maar gaf me aan dat ik dit beter met de andere collega of de manager kon bespreken. Daarnaast gaf zij aan dat ze wel over dit verhaal had gehoord, dit gaf mij persoonlijk een onprettig gevoel, dit ligt natuurlijk bij mijzelf dat ik mij dit persoonlijk aantrek, echter vond ik het niet zo'n prettig gevoel dat ik onderwerp van gesprek was.
De conclusie van deze vriendelijke dame was wel dat ik de volgende dag terug kon bellen. Dit laatste heb ik niet meer gedaan. Ik kijk telkens op tegen het bellen van deze winkel omdat er alleen in de aanval wordt gegaan en daarnaast ik telkens te horen krijg nog teruggebeld te worden en dit gebeurd maar niet.

Ik hoop dus eigenlijk dat er naar ons verhaal gekeken kan worden, buiten Beddenreus Uden om. Het gaat nu voornamelijk om het principe hoe er met een klacht wordt omgegaan. Deze mensen (of eigenlijk deze mevrouw) hebben/heeft geen idee wat ze kunnen doen bij een klacht, maar al helemaal niet hoe ze een telefoongesprek netjes kunnen voeren en de klant zich gehoord laten voelen.
Kan ik ergens bijvoorbeeld dit verhaal naartoe mailen om hier alsnog samen uit te komen?
Met vriendelijke groet, Taylor van Ras

24 de novembro de 2025
Opinião espontânea

Resposta da Beddenreus

Wat fijn dat er inmiddels contact is geweest en dat de klacht naar tevredenheid is opgelost. Dank voor de update!

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk, behulpzaam en zeer aan te bevelen. Medewerker luistert naar de wensen van de klant en helpt mee met passen en meten.

16 de dezembro de 2025

Resposta da Beddenreus

Wat fijn dat u onze klantvriendelijkheid en behulpzaamheid waardeert! We zijn blij te horen dat onze medewerker goed heeft geluisterd en u goed heeft geholpen. Dank voor uw aanbeveling!

Classificada 5 em 5 estrelas

Goed en vriendelijk personeel wat…

Goed en vriendelijk personeel wat gelijk klaar staat met goed advies en eerlijk verkoopadviezen.

15 de dezembro de 2025

Resposta da Beddenreus

Wat fijn dat onze medewerkers zo behulpzaam waren en u goed hebben geadviseerd. We zijn blij met uw positieve feedback en danken u hartelijk!

Classificada 4 em 5 estrelas

Info bed ?

Geen informatie gevonden over het gekozen product.

14 de dezembro de 2025

Resposta da Beddenreus

Het spijt ons dat u geen informatie over het product kon vinden. Wij zullen dit intern onderzoeken om onze productinformatie te verbeteren.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.