Ons bed moet nog geleverd worden, hopelijk zal dit allemaal goed verlopen. Maar: Wij willen graag een compliment geven aan Yvonne van de Beddenreus in Roosendaal. Wij zijn heel blij met de hulp d... Ver mais
Erg vriendelijk geholpen door Keziban vandaag! Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en toen liet ze mij diverse matrassen “passen”. Open houding er werd geen druk uitgeoefend. Ook toen ik daarna... Ver mais
Beddenreus eigen merk middelhard Topmatras Dream HR gekocht in de winkel, helaas blijkt deze niet middelhard maar zo hard als een plank. 2 halve nachten een kans gegeven, nek in de kramp, ribben in ee... Ver mais
Heel goed snel geholpen door Lars, we zijn bij bedden reus terecht gekomen na een ander bedrijf 2 keer fout geleverd heeft aan ons. We liepen de winkel binnen en daar stond Lars in Maastricht on... Ver mais
Linie 27, 5405 AR, Uden, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões

Resposta da Beddenreus
2 dekbedhoezen besteld. Zag er leuk uit, maar helaas zit er aan alles een groot felblauw label met daarop: comfort Beddenreus.

Resposta da Beddenreus
Hele snelle levering.In 1 dag bezorgd.

Resposta da Beddenreus
In Nijmegen een 2 persoonsboxspring aangekocht voor mijn zoon van 14 jaar.
No nonsense advies, de verkoopster is super vriendelijk en gaf ons goede tips en eerlijk advies.
Waardoor we super snel het juiste bed hadden uitgekozen.
En het wordt volgende week al thuisbezorgd! Geweldig!

Resposta da Beddenreus
In de showroom goed advies gekregen, snelle levering en goede prijs, zeer nette en meedenkende bezorgers.

Resposta da Beddenreus
Super service alles zoals afgesproken , en zeer vriendelijke medewerkers .

Resposta da Beddenreus
Zeer slechte ervaring met beddenreus!
Klantenservice is niet telefonisch bereikbaar, leverafspraken worden niet nagekomen en zonder overleg op een week verder gezet.
Je wordt overal in contact gebracht met de winkels, maar als je de winkels belt kunnen (of willen) zij je niet helpen, want het winkelpersoneel mag niks doen aan weborders????!?
Bestaat de Beddenreus uit 2 organisaties??
Je kunt niemand bereiken die je kan helpen en wordt alleen maar doorgestuurd. Hele slechte service!
Uiteindelijk kun je alleen maar afwachten of er toevallig een keer iemand tijd maakt om telefonisch contact op te nemen.

Resposta da Beddenreus
Zowel koop in de winkel als bezorging thuis waren prettige ervaringen

Resposta da Beddenreus
Vandaag de vestiging Utrecht van beddenreus bezocht.
Wij waren op zoek naar een eenpersoonsbed voor onze zoon.
Zijn heel goed geholpen door Keziban en Achraf.
Beide zijn zeer kundig, eerlijk, klantvriendelijk en dachten goed met ons mee.
Complimenten omdat ze hun vak verstaan.
Zijn dan ook tevreden met onze aankoop.
En raden beddenreus iedereen van harte aan.
Patricia
Snel bezorgd en de bezorgers waren super vriendelijk en behulpzaam. Bed zat zo in elkaar, ziet er goed uit

Resposta da Beddenreus
Goed en fijn geholpen in de winkel.
En bezorging ik correct.

Resposta da Beddenreus
Supergoed geholpen door John. De pakketten pasten net niet in mijn kleine auto, maar uiteindelijk met wat creatief denken van zijn kant paste het toch en kon ik het bed meenemen. Thuis was in elkaar zetten zo gepiept, nog makkelijker dan een gemiddeld Ikea bed.
Heel erg blij mee. Beddenreus Capelle is zeker een aanrader!

Resposta da Beddenreus
Prima advies, eenvoudig bestellen en heel snel geleverd. Super dat het Emma matras ook als second life wordt aangeboden.

Resposta da Beddenreus
Alles kreeg ik wat ik had afgesproken!Keurig alles achter gelaten! Ontzettende vriendelijke mannen!

Resposta da Beddenreus
Aardig personeel goed advies keurige behandeling.👍

Resposta da Beddenreus
Zeer slechte ervaring met Beddenreus.
Vanaf de montage ging het al mis: montagr is verkeerr uitgevoerd. Schroeven zaten nog los. En de speciale pootjes voor de lattenbodem zodat me vriend en ik gelijk kwamen te leggen werdt ook moeilijk over gedaan. Een van de monteurs was enorm ombeschoft. Uiteindelijk zelf het bed nog goed kunnen maken. Ook is er schade ontstaan en de afhandeling daarvan verloopt uiterst moeizaam. Er is compensatie toegezegd op 23 april, maar inmiddels zijn we ruim voorbij de aangegeven termijn van 5 werkdagen en heb ik nog steeds niets ontvangen.
Daarnaast word je van het kastje naar de muur gestuurd. In de e-mail staat een telefoonnummer, maar wanneer je belt blijkt dat zij niets kunnen doen en je weer wordt doorverwezen. Dit is onduidelijke en misleidende communicatie.
Alles bij elkaar – montage, schade en de trage afhandeling van de compensatie – zorgt voor een zeer slechte ervaring.
Voor mij is dit reden om hier nooit meer een bed te kopen

Resposta da Beddenreus
Ik had mij vergist bij het intypen van de maat van een matras. Deze had ik dus al besteld en betaald en zie pas bij de bevestiging dat de maat niet klopt.
Daarna is het nogal een zoeken naar hoe je de klantenservice van Beddenreus kan bereiken.
Kan dan wel via e-mail maar welk e-mailadres is zoeken...pff
Je kan ze eigenlijk niet meteen aan de telefoon krijgen :(
Beddenreus stuurt je door naar de dichtst bijzijnde winkel maar die zeggen dat zij niets kunnen doen omdat ik een online aankoop deed..pff
Nu is het afwachten hoe dit afgehandeld wordt..

Resposta da Beddenreus
We liepen de winkel binnen en daar stond Lars in Maastricht ons vriendelijke te woord, binnen enkele minuten een passend bed gezien en deze kon binnen 2 dagen geleverd worden.
Er werd meteen koffie etc aangeboden.
Ik ben zeer te spreken over de service van bedden reus.

Resposta da Beddenreus
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.