Heb een zetel besteld , nadat het geleverd werd , bleek er een fabrieksfout in te zitten . Na communicatie met kp interieur gingen ze een nieuwe stuk leveren wat 4 maanden duurde . Na die periode werd... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Misleidende communicatie mbt leveringstermijn: buitenmaats duurt langer maar staat nergens vermeld bij het plaatsen van de bestelling. Levering door GLS ook niet top: leveradres veranderde onge... Ver mais
Slechte service, klantvriendelijkheid is ver te zoeken bij dit bedrijf. Als je iets koopt en er zit schade op geven ze korting maar doen ze moeilijk om het in te pakken. Chagrijnige verkoopster. Er wo... Ver mais
Jarenlang niet zo lekker geslapen, mijn topper is zoals beloofd 9 cm dik, kheb hem dan ook volgens de instructies 72uur laten liggen om op zijn volume te komen! Nu 1 nachtje geslapen op mijn topdekmat... Ver mais
Informações sobre a empresa
KP Interieur is een moderne interieurwinkel in Oostmalle, Genk & Antwerpen. 15 jaar geleden gestart met als belangrijkste verkoopartikel boxsprings is de winkel in de loop der jaren uitgegroeid tot een allround interieurwinkel met alles voor je woon- en slaapkamer inclusief decoratie, beddengoed en verlichting.
Informações de contacto
Hoogstraatsebaan 13-15, 2390, Oostmalle, Bélgica
- +32 (0)3 435 45 33
- info@beddenwinkel.be
- beddenwinkel.be
Não respondeu a opiniões negativas
Goede aankoop en zeer snelle service
Goede aankoop en zeer snelle service. Heel tevreden!!
Ik heb nog niks ontvangen
Ik heb nog niks ontvangen. Dat ligt misschien niet aan De Beddenwinkel maar aan de koeriersdienst. Ik heb ook nog geen bericht van de koeriersdienst van wanneer ze denken te kunnen leveren.
Een vorige bestelling was afgeleverd bij buren (die ik niet ken) toen ik even niet thuis was en die buren hadden het matras gewoon aan mijn deur gezet toen ik er ook even niet was.
Net de eerste nacht goed op geslapen
Net de eerste nacht goed op geslapen, alleen spijtig van de vlek dat erop zat toen die pas geleverd was maar voor de rest geen klachten.
service was goed alleen had ik het iets…
service was goed alleen had ik het iets vroeger verwacht dan voorzien voor de rest was alles in orde
Heel vlot aangekomen
Vriendelijke en correcte levering
Vriendelijke en correcte levering . Heb het nog niet opengemaakt daar het dient voor op de boot en nu is het ideaal verpakt om te transporteren .wacht op de lente
Alles goed geregeld
correcte en snelle afhandeling
.Onze verwachtingen zijn ingelost.
Levering stipt op tijd.
Topper eerst 72 uur laten rusten.
Eerste 2 nachten wat onwennig liggen.
Nu slapen we zeer goed. Rugpijnen veel verbeterd.
Als de trend zich doorzet wordt het een prachtaankoop.
Perfecte dikte en mooi te gebruiken met…
Perfecte dikte en mooi te gebruiken met onze electrische boxspring.
Snelle en correcte levering
Online alle info te zien kunt geop uw…
Online alle info te zien kunt geop uw gemak je keuze maken om te bestellen en dat binnen 48 uur bij je thuis netjes geleverd het was mijn 1ste keer en voor ons echt een aanrader zeker als rolstoelpatient hoef je niet naar de winkel te gaan
Tevreden,zoals verwacht.
top geregeld
Vrij correct en veel keuze
Vrij correct en veel keuze. Communicatie kan iets beter als er vertraging op de zending zit, maar wel telefonisch bereikbaar en hulpvaardig. Toch zeker een aanrader.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.