Banner for Beef Exclusief B.V.

Beef Exclusief B.V. Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Workshop voor beginners gevolgd. Gertjan heeft er een mooi verhaal van gemaakt, Hij herhaalt regelmatig wat hij te vertellen heeft, en daarom blijft het makkelijker hangen. Leuk en leerzaam om dit te... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

De Kamado kickstart workshop was in alle opzichten een groot succes. Ook als je denkt het al aardig te kunnen krijg je flink wat eyeopeners en waardevolle informatie voor de kiezen. En dat in een supe... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben in de winkel geweest om een web bestelling op te halen. Ik ben eerste lekker in de winkel wezen neuzen en spontaan wat advies gekregen over accessoires waarin ik geinteresseerd was. Het vlees w... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Alles was prima in orde, mooi verpakt, alleen de dame achter de kassa deed er wel heeeeeel erg lang over om onze bestelling te halen. We hebben lekker gegeten.

Informações sobre a empresa

1. Loja de churrasqueiras
  2. Área de churrascos
  3. Fornecedor de produtos à base de carne
  4. Loja

Sobre Beef Exclusief B.V.

Beef Exclusief - Dé BBQ & kamado specialist van Zuid-Holland.

Hét adres voor Big Green Egg, Kamado Joe, The Bstrd en premium barbecuevlees in Zevenhuizen. Kamado BBQ specialist: Grootste winkel in de regio met 15+ modellen

Pizzaovenspecialist: Gozney en Witt

Vleesspecialist: Wagyu, Black Angus, Spaans ibericovlees

Buitenkeukens: Fraaii, Roostr & Big Green Egg

BBQ Workshops: Hands-on cursussen Braais, open vuur, accessoires, sauzen, rubs en veel meer…

Centraal gelegen voor: Rotterdam, Den Haag, Gouda en omgeving (Groene Hart, 30-40km). Makkelijk bereikbaar via A12, afslag Zevenhuizen.

Online bestellen ook mogelijk. Voor 10:00 besteld = vanavond in huis (ma-vr)

Winkel open: ma-za | Gratis parkeren | Expert advies

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

276 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

166 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Mooi en solide product

Snelle reactie op mijn vragen.
Bij de Masterbuilt XT levering had er wel bij mogen staan dat je deze pallet eerst moet kantelen om de bbq in elkaar te kunnen zetten. Het weegt best wel wat…

5 de junho de 2026

Resposta da Beef Exclusief B.V.

Ursula, dank je wel voor je mooie review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met de Masterbuilt XT en dat onze reacties op je vragen snel en behulpzaam waren. Bedankt ook voor je feedback over de levering en het uitpakken van de barbecue. Dat is een waardevolle tip die we meenemen om toekomstige klanten nog beter te informeren. Veel plezier met je nieuwe BBQ en graag tot een volgende keer.

Bestelling is ontdooid binnen gekomen

Bestelling is ontdooid binnen gekomen
Dit hebben ze netjes opgelost!

25 de maio de 2026
Opinião espontânea

Resposta da Beef Exclusief B.V.

Jerry, dank je wel voor je review. Wat vervelend om te horen dat je bestelling ontdooid is aangekomen en dat je geen reactie op je e-mails hebt ontvangen. Dat is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden.
We nemen dit soort meldingen serieus en zoeken graag uit wat er is misgegaan. Het lijkt erop dat er ergens in het proces iets niet goed is verlopen. Zou je de laatste mail nogmaals willen versturen naar harold@beefexclusief.nl? Dan kijken we dit direct voor je na en zoeken we samen naar een passende oplossing.
Onze excuses voor het ongemak.

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel veel mooier word het niet.

komt keurig bevroren aan en op het afgesproken tijdstip.
weer keurig verzorgd en prima vlees
Goede kwaliteit prijs verhouding.

11 de junho de 2026

Resposta da Beef Exclusief B.V.

Hans, dank je wel voor je mooie review. Fijn om te horen dat alles keurig bevroren en op het afgesproken tijdstip is aangekomen. Mooi dat zowel de kwaliteit van het vlees als de prijs-kwaliteitverhouding naar wens zijn. Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer.

Classificada 5 em 5 estrelas

Leuke cadeaubon om aan mannen te geven

Leuke cadeaubon om aan mannen te geven. Snel geregeld 👍

1 de junho de 2026

Resposta da Beef Exclusief B.V.

Ingrid, dank je wel voor je review. Fijn om te horen dat de cadeaubon in de smaak viel en dat alles snel geregeld was. Een leuk cadeau voor iedere BBQ-liefhebber. Hopelijk tot een volgende keer.

Classificada 5 em 5 estrelas

Netjes op tijd geleverd vriendelijke…

Netjes op tijd geleverd vriendelijke mensen aan de telefoon.

5 de junho de 2026

Resposta da Beef Exclusief B.V.

Dank je wel voor je review. Fijn om te horen dat je bestelling netjes op tijd is geleverd en dat je prettig bent geholpen door onze collega's aan de telefoon. Mooi dat alles naar wens is verlopen. Hopelijk tot een volgende keer.

Top service!

Er was iets verkeerd gegaan met de bestelling, maar ze kwamen het zonder problemen omruilen bij mij thuis! Zo hoefde ik niet met mijn hoogzwangere buik terug naar de winkel. Top service!

Resposta da Beef Exclusief B.V.

Dank je wel voor je mooie review. Fijn om te horen dat we het probleem naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. We begrijpen dat een extra rit naar de winkel in jouw situatie allesbehalve ideaal was, dus dan zoeken we graag naar een passende oplossing. Mooi dat je onze service zo hebt ervaren. We wensen je alvast veel geluk met de komst van jullie kleintje!

Altijd goede service

Altijd goede service

Resposta da Beef Exclusief B.V.

Dank je wel voor je review. Fijn om te horen dat je onze service telkens weer als goed ervaart. Dat waarderen we enorm en het motiveert ons om dit niveau vast te houden. Graag tot een volgende keer.

Snelle service

Resposta da Beef Exclusief B.V.

Dank je wel voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze snelle service. Daar doen we ons best voor. Hopelijk tot een volgende keer.

Classificada 5 em 5 estrelas

Neem de moeite om deze winkel te bezoeken ipv online bestellen.

Ondanks dat Gozney spullen vaste prijzen hebben en dus eenvoudig via een webshop te bestellen is ben ik toch bij Beef Exclusief langsgegaan. Geen spijt van, wat een assortiment en ondanks dat het druk was goed geholpen. Goed advies, spullen op de kar en gelijk een afspraak gemaakt voor de workshop pizza bakken. Kortom gewoon hier langs gaan en niet kiezen voor online bij een of ander webshop!

16 de maio de 2026

Resposta da Beef Exclusief B.V.

Leon, dank je wel voor deze mooie en uitgebreide review. Fijn om te horen dat je bewust de moeite hebt genomen om langs te komen en dat dit zo goed bevallen is. Mooi dat je goed advies hebt gekregen en meteen enthousiast werd voor de pizza workshop. Daar doen we het voor: mensen helpen om buiten koken echt te beleven. We kijken ernaar uit om je binnenkort weer in de winkel te zien.

Snel geregeld

Snel geregeld, fijne service en hetgeen wat ik besteld had was er vlot

6 de maio de 2026

Resposta da Beef Exclusief B.V.

Amber, dank je wel voor je review. Fijn om te horen dat alles snel geregeld was. Hopelijk mogen we je in de toekomst weer van dienst zijn.

Toppers

Dat ze Na mijn bestelling van dit maal een bastard small gewoon even telefonisch contact opnemen over de bestelling en de bezorging waar maak je dit nou nog mee net dat stukje persoonlijkheid wat je bij zo veel bedrijven mist en alles is netjes verlopen net als bij elke bestelling die ik bij hun heb gedaan en dit houden ze al lang vol want toen ik een paar jaar geleden een bastard large bestelde ging het ook zo en daarom nu weer voor hun gekozen ga zo door

12 de maio de 2026

Resposta da Beef Exclusief B.V.

Tijmen, dank je wel voor deze geweldige review en het vertrouwen dat je al jarenlang in ons stelt. Fijn om te horen dat juist het persoonlijke contact en het meedenken rondom je bestelling en bezorging zo gewaardeerd worden. Daar besteden we bewust aandacht aan, omdat we vinden dat goede service verder gaat dan alleen leveren. Mooi dat alles opnieuw netjes verlopen is en dat je daarom weer voor ons hebt gekozen. Veel plezier met je Bastard Small en graag tot een volgende keer.

Uitstekend

4 de maio de 2026

Resposta da Beef Exclusief B.V.

Dank je wel voor je review. Fijn om te horen dat alles uitstekend was. Daar doen we het voor. Hopelijk tot een volgende keer

Classificada 5 em 5 estrelas

De pizzaworkshop was echt top

De pizzaworkshop was echt top! Ab hebben duidelijk verstand van zaken en passie voor het pizza bakken. Gezellige sfeer en heerlijk gegeten!

8 de maio de 2026
Opinião espontânea

Resposta da Beef Exclusief B.V.

Sander, dank je wel voor je mooie review. Fijn om te horen dat de pizzaworkshop zo goed bevallen is en dat jullie hebben genoten van de sfeer én het eten. We geven je complimenten met plezier door aan Ab. Mooi dat de passie voor pizza bakken zo werd gewaardeerd. Hopelijk tot een volgende workshop.

Classificada 5 em 5 estrelas

Duidelijk en snelle service en niet te…

Duidelijk en snelle service en niet te vergeten: top vlees!!

28 de abril de 2026

Resposta da Beef Exclusief B.V.

Dank je wel voor je mooie review. Fijn om te horen dat alles duidelijk verliep, de service snel was en het vlees zo goed in de smaak viel. Daar doen we het voor. Hopelijk tot een volgende keer.

Goed en snel geleverd

4 de maio de 2026

Resposta da Beef Exclusief B.V.

Dank je wel voor je review. Fijn om te horen dat alles goed en snel geleverd is. Mooie combinatie ook met de Bad Buffalo Gunpowder en de Angus & Oink Shawarma kruiden. Veel plezier met buiten koken en smakelijk alvast.

Goede hulp

Goede hulp, goede uitleg en fijne communicatie. Veel keuze en persoonlijk contact.

29 de abril de 2026

Resposta da Beef Exclusief B.V.

Dank je wel voor je mooie review. Fijn om te horen dat je de hulp, uitleg en communicatie als prettig hebt ervaren. Mooi dat ook het persoonlijke contact en de ruime keuze je zijn bijgebleven. Hopelijk tot een volgende keer.

Classificada 5 em 5 estrelas

Tot nu toe alleen geboekt voor een…

Tot nu toe alleen geboekt voor een cursus kamado. Info is prima. Cursus volgt in juli.

18 de abril de 2026

Resposta da Beef Exclusief B.V.

John, dank je wel voor je review. Fijn om te horen dat de informatie rondom de kamado cursus duidelijk is. We kijken ernaar uit om je in juli te ontvangen en er samen een mooie en leerzame dag van te maken.

Super lekker

Super lekker, alles met japaleno is ongelooflijk lekker!!!

17 de abril de 2026

Resposta da Beef Exclusief B.V.

Dank je wel voor je enthousiaste review. Geweldig om te horen dat het zo in de smaak viel, vooral met jalapeño – die geven net dat beetje extra. Fijn dat je ervan genoten hebt. Hopelijk tot een volgende keer.

Een blije klant

Goed contact, snelle bezorging en was netjes verpakt. Dus helemaal blij.

20 de abril de 2026

Resposta da Beef Exclusief B.V.

Dank je wel voor je review. Fijn om te horen dat het contact goed verliep en dat je bestelling snel en netjes verpakt is aangekomen. Mooi dat alles naar wens was, daar doen we het voor. Hopelijk tot een volgende keer.

Classificada 5 em 5 estrelas

Prachtig stuk vlees besteld en gehaald

Prachtig stuk vlees besteld en gehaald, en het uitstekende eigen merk houtskolen. Alles piekfijn in orde, goed geholpen en zoveel keuze en deskundigheid voor de echte kamado bbq liefhebber.

16 de abril de 2026

Resposta da Beef Exclusief B.V.

Dank je wel voor je mooie review. Fijn om te horen dat zowel het vlees als onze houtskool zo goed bevielen en dat je goed geholpen bent. Mooi dat je onze passie voor kamado BBQ en kwaliteit zo hebt ervaren. Hopelijk zien we je snel weer.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.