Workshop voor beginners gevolgd. Gertjan heeft er een mooi verhaal van gemaakt, Hij herhaalt regelmatig wat hij te vertellen heeft, en daarom blijft het makkelijker hangen. Leuk en leerzaam om dit te... Ver mais

De Kamado kickstart workshop was in alle opzichten een groot succes. Ook als je denkt het al aardig te kunnen krijg je flink wat eyeopeners en waardevolle informatie voor de kiezen. En dat in een supe... Ver mais
Ik ben in de winkel geweest om een web bestelling op te halen. Ik ben eerste lekker in de winkel wezen neuzen en spontaan wat advies gekregen over accessoires waarin ik geinteresseerd was. Het vlees w... Ver mais
Alles was prima in orde, mooi verpakt, alleen de dame achter de kassa deed er wel heeeeeel erg lang over om onze bestelling te halen. We hebben lekker gegeten.
Bredeweg 126, 2761 KB, Zevenhuizen, ZH, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Erg goed verpakt en keurig volgens afspraak geleverd

Resposta da Beef Exclusief B.V.
Behalve het feit dat alles aat van de bbq af kwam heerlijk was door de uitstekende uitleg, is het gelukt ons ervan te overtuigen dat we dit kunnen en heeft hij ons rust geleerd in het prepareren van heerlijk eten op of in een kamado. En dat alles tijdens een supergezellige middag. Nogmaals dank.

Resposta da Beef Exclusief B.V.
Uitstekende service, vriendelijke mensen. Denken met je mee van de bestelling tot aan de bezorging. Niks op aan te merken.

Resposta da Beef Exclusief B.V.
Product en bestelling zijn perfect
Alleen verzendkosten veel te hoog

Kamado workshop.
Laat ik beginnen met AANRADER.
Samen met 20 anderen ieder op een eigen kamado. In groepjes van 2. Dus ook 2 kamado’s.
Leuk ontvangst, in een mooie ruimte, een goed verhaal over temperaturen regelen en verschillen in houtskool.
Daarna aan de gang in een gave serre. Verschillende gerechten gemaakt, en uiteraard gegeten.
Leerzaam gezellig en lekker.
We gaan de volgende keer voor next level.
En na afloop de recepten in de mail.
Met vriendelijke groeten Ruud en Ron

Resposta da Beef Exclusief B.V.
goede snelle levering en het artikel had een mooie prijs in vergelijking met ander sites

Resposta da Beef Exclusief B.V.
De workshop werd op een ontspannen, supergezellige wijze gecoacht. Echt weer wat variaties uitgeprobeerd waar ik weer verder mee aan de slag kan.

Resposta da Beef Exclusief B.V.
Beef exclusief is echt heel makkelijk en over het algemeen heel goed vlees. Ik had de st louis style spare ribs van Swift, deze zijn niet de allerbeste al zeg ik het zelf. Maar over het algemeen bestel ik en blijf ik bij ze bestellen en ben ik zeer tevreden

Resposta da Beef Exclusief B.V.
Prima prijs. Snelle levering. Prettige communicatie. Kortom: goede service!

Resposta da Beef Exclusief B.V.
Eerlijk advies op basis van mijn behoefte, er is niet geprobeerd me een duurder item te verkopen dan ik met mijn gebruik nodig heb. Zeker een aanrader!

Resposta da Beef Exclusief B.V.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.