Beltoncompany Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jaren geleden 4 verschillende riemen besteld omdat ik heel vaak gaatjes in mijn kleding had. Na een snelle levering heb ik nooit geen gaatjes meer gehad. Dus nu weer 2 stuks besteld om in voorraad te... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Hier was ik naar op zoek, geen gaatjes meer in m’n shirtjes en bloesjes, perfect. Sluiting is iets aan de zware kant, en door de wrijving van ‘t metaal en de stofontstaat er ‘n kleine verandering van... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Een klein jaar geleden ook 2 riemen besteld en sindsdien geen gaatjes meer in mijn shirts! Deze keer werd op mijn verzoek een goudkleurige gesp vervangen door een zilverkleurige. De volgende dag was... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

De riem had wat langer gemogen het paste maar net op het laatste gaatje, mijn fout verkeerd besteld. Klanten services gebeld en die zei gelijk zelf stuur maar retour geen probleem we ruilen het om. B... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de cintos

Ontwikkeling en productie speciaal riemen. De BeltonClip is een mooi en stijlvol accessoire en een aanvulling voor je garderobe. De BeltonClip is echter méér dan dat. Dankzij het unieke ontwerp kun je de clip namelijk onbezorgd dragen, in combinatie met je meest delicate shirts, blouses en tops.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

38 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

6 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Jaren geleden 4 verschillende riemen…

Dus nu weer 2 stuks besteld om in voorraad te hebben omdat ik hoorde dat het bedrijf stopt door verdrietige omstandigheden.

22 de julho de 2026

Gaatjes shirts

Nadat ik voor de zoveelste keer gaatjes in mijn goede shirts kreeg ter hoogte van mijn knoop/rits, ging ik op zoek naar hoe dit kwam. Via internet kwam ik uit bij beltoncompany. Mooie riemen die dit kunnen voorkomen. Ik vind de riemen niet heel goedkoop, maar elke x goede shirts moeten weggooien is nog duurder. Ik wilde dit dus wel een kans geven. En heel eerlijk. Het werkt echt. Had ik dit maar eerder geweten.

22 de maio de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Een klein jaar geleden ook 2 riemen…

De volgende dag was de bestelling binnen.

24 de fevereiro de 2026

Resposta da Beltoncompany

Wat fijn te lezen dat alles naar wens is gegaan en het belangrijkste geen gaatjes meer in uw kleding.

Een aanrader!

De bezorging was eerst niet goed gegaan, maat lag niet bii Belt company. Heb navraag gedaan bij hun en netjes en snel antwoord gekregen. De riem heb ik binnen en zit en staat super, de maatvoering komt goed overeen. Nu nooit meer stomme gaatjes in mijn kleding. Een aanrader!

4 de outubro de 2025

Resposta da Beltoncompany

Goedenavond mevrouw Stam, wat naar te lezen dat u uw pakket nog niet hebt ontvangen. Op de Track & Trace staat dat het pakket afgeleverd op een bezorgadres en dat deze daar tot 7 oktober afgehaald kan worden. 3SYZXG6656718.
Wat wel vervelend is dat uw mail ons niet bereikt heeft dit zal ik maandag direct regelen met onze webshopbeheerder.
Ik zal u per mail het uittreksel sturen van de Track en Trace. Hopen dat we van deze 1 ster weer een 5 ster kunnen maken.
Gelukkig eind goed al goed, veel draagplezier gewenst.
Vriendelijke groet, Marijke Mastop

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering en mooie riem

Snelle levering en mooie riem. Ik durf m'n shirts weer op een spijkerbroek te dragen zonder dat ik bang ben voor gaatjes.

9 de julho de 2025

Resposta da Beltoncompany

Dank voor uw goede review. Inderdaad gewoon weer shirts dragen zonder dat u bang hoeft te zijn voor gaatjes. Veel draagplezier gewenst. Marijke Mastop

Classificada 4 em 5 estrelas

Hier was ik naar op zoek

Sluiting is iets aan de zware kant, en door de wrijving van ‘t metaal en de stofontstaat er ‘n kleine verandering van de stof( lijkt wel ‘n beetje glimmend) maar na ‘t wassen is dit weer verdwenen.

25 de fevereiro de 2025

Resposta da Beltoncompany

Ook ik heb dit dat de stof glimmend wordt, maar dit is bij bepaalde stoffen. Ik moet het antwoord schuldig blijven hoe dit kan. Gelukkig is het na het wassen is het weg. Ik wens u veel draagplezier. Groet Marijke

Precies zoals ik verwachtte

Ik ben heel blij met de mooie riem. Ik hoop nu geen gaatjes meer in mijn kleding te krijgen.
Mijn excuses voor de late reactie. Ik woon in Frankrijk en daar zenden jullie de riemen niet naartoe. Ik heb de riem naar mijn zoon in Nederland laten sturen en nu ik in Nederland ben kan ik pas zien hoe deze is. Geweldig!

17 de dezembro de 2024

Resposta da Beltoncompany

Dank voor uw fijne review. Ook van deze zijde een late reactie maar beter laat dan nooit. Veel draagplezier gewenst. Groet Marijke

Classificada 1 em 5 estrelas

DAN HELP JE IEMAND…..

DAN HELP JE IEMAND…..
En krijg je met dit figuur te maken.
Ja Dick, ik heb het over jou met je firma’s BeltonCompany.nl / Maxxaflex.
In het kort, ik heb Dick Mastenbroek behoorlijk geholpen om een oplichter te ontmaskeren.
Daarna beloofde hij mij dat ik hiervoor een riem bij hem mocht uitzoeken.
Ok, was niet nodig geweest omdat ikzelf ook een ontzettende hekel aan oplichters heb, maar nadat hij mij dit aanbod voor de 2e keer gedaan had, waarom niet?
Nou Dick, ik heb je diverse keren om een bepaald type van je website gevraagd maar helaas, dhr. Mastenbroek is ineens blind?
Geen enkele reactie, ook niet na ruim een maand.
Dick, ik heb je diverse keren geschreven dat je dan bij mij aan het verkeerde adres bent, dat heb je ook gemerkt toen ik je geholpen heb.
Het gaat mij niet over iets gratis krijgen, zelfs al zou je er mij nu 1 sturen, die gaat gewoon terug naar de afzender!
Deze review / beoordeling over de BELTONCOMPANY.NL / MAXXAFLEX blijft gewoon staan.

1 de outubro de 2024
Opinião espontânea

Prima service

Prima service
Ik had zelf de verkeerde maat opgeven en via de voicemail (had ik in gesproken) hebben ze het opgelost.
Top gedaan Beltoncompany

9 de novembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Voor €185,00 aan riemen gekocht (3…

Voor €185,00 aan riemen gekocht (3 stuks) na twee dagen de eerste al helemaal kapot. Is geen leer en zo verkopen ze het wel. Echt heel slechte kwaliteit

11 de maio de 2024

Resposta da Beltoncompany

Allereerst al onze riemen zijn van leer, dus uw reactie is niet juist. Wij hebben uitgelegd dat het fout gegaan kan zijn met het gebruik van een nieuwe lijmsoort.
Ook vinden wij het jammer dat wij alles hebben gedaan c.q. voorgesteld om u tegemoet te komen en u voor 100% hebben gecompenseerd ondanks dat uw klacht voor de andere twee riemen ongegrond is. Later bied u uw excuses aan voor u te snelle reactie hier op Trustpilot, die wij zeker aanvaarden. Wij gaan ervan uit dat alles naar tevredenheid door ons is opgelost en dat wij het dossier kunnen sluiten.
Marijke Mastop

Goede communicatie

Goede snelle service
Goed contact met klantenservice

20 de janeiro de 2024

Resposta da Beltoncompany

Beste Nanny, jammer dat het is misgegaan met de retourzending. Wij hebben op onze beurt ook navraag gedaan bij post.nl maar ook niet verder gekomen. Het pakket moet volgens zeggen ergens in een sorteerpunt van Post.nl zijn. Volgens een dame van post.nl blijft men aldaar op 'scherp' staan en gaat het allemaal goed komen. Wij hebben de reactie termijn maar voor een aantal weken verlengd. In elk geval bedankt voor je positieven review. We houden contact!

Groet, Dick Mastop