Jaren geleden 4 verschillende riemen besteld omdat ik heel vaak gaatjes in mijn kleding had. Na een snelle levering heb ik nooit geen gaatjes meer gehad. Dus nu weer 2 stuks besteld om in voorraad te... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Hier was ik naar op zoek, geen gaatjes meer in m’n shirtjes en bloesjes, perfect. Sluiting is iets aan de zware kant, en door de wrijving van ‘t metaal en de stofontstaat er ‘n kleine verandering van... Ver mais
Een klein jaar geleden ook 2 riemen besteld en sindsdien geen gaatjes meer in mijn shirts! Deze keer werd op mijn verzoek een goudkleurige gesp vervangen door een zilverkleurige. De volgende dag was... Ver mais
De riem had wat langer gemogen het paste maar net op het laatste gaatje, mijn fout verkeerd besteld. Klanten services gebeld en die zei gelijk zelf stuur maar retour geen probleem we ruilen het om. B... Ver mais
Informações sobre a empresa
Ontwikkeling en productie speciaal riemen. De BeltonClip is een mooi en stijlvol accessoire en een aanvulling voor je garderobe. De BeltonClip is echter méér dan dat. Dankzij het unieke ontwerp kun je de clip namelijk onbezorgd dragen, in combinatie met je meest delicate shirts, blouses en tops.
Informações de contacto
5307 VG, 5307 VG, Poederoijen, Holanda
- +31854883530
- klantservice@beltoncompany.nl
- beltoncompany.nl
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Product op de juiste dag en in goede…
De riem op de juiste dag en in goede staat ontvangen, hij was erg mooi ingepakt. Vond hem ondanks de aanbieding vrij prijzig maar als hij gaatjes in mijn shirts voorkomt dan scheelt me dit uiteindelijk veel geld aan aanschaf nieuwe shirts. Ben benieuwd…

Correcte afhandeling en levering
Correcte afhandeling en levering. Een adequate oplossing voor de iets het ruime roem. Goed opgelost.

Resposta da Beltoncompany
Retour sturen verkeerde maat.
Binnen 2 dagen had ik een nieuwe en wat langere riem ontvangen. Goede services en vriendelijk!

Resposta da Beltoncompany
De beschrijving klopt en de riem is…
De beschrijving klopt en de riem is goed. Wel eerst wat stug, maar dat is na een pasr dsgen over.

Resposta da Beltoncompany
Een zeer snelle levering en een erg…
Een zeer snelle levering en een erg mooie riem met pracht gesp.
Nu maar hopen dat de gaatjes in mijn shirts wegblijven.

Prima riem
Prima riem, geen gaatjes meer in shirts.
Het zou fijn zijn als er ook smallere riemen met een kleinere gesp zouden zijn.

Resposta da Beltoncompany
Fijne website, echt aan te bevelen
Fijne website, mooi product, en zeer goed te woord gestaan echt aan te bevelen.

Resposta da Beltoncompany
Weer een tweede riem besteld
Weer een tweede riem besteld. Geen gaatjes meer in mijn kleren. Gelijk de volgende dag in huis. Top !!

Resposta da Beltoncompany
Goede service, snelle levering, 2 riemen besteld,1 voor mezelf en 1 voor mijn dochter, waren beide te lang. Keurig netjes omgeruild.

Prima!
Bezorging perfect. Fijne en mooie clip. Dit is de tweede die ik heb aangeschaft. Geen gaatjes meer in kleding.

Resposta da Beltoncompany
Snelle levering,riem bevalt tot nu toe…
Snelle levering,riem bevalt tot nu toe goed.Hoop dat dit zo blijft en ik inderdaad geen gaatjes meer krijg ik mijn shirts.

Bijzonder mooie riem
Bijzonder mooie riem. Keurig volgens afspraak geleverd. (in een feestelijke verpakking!)