Bergboschmode

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

4 shirts besteld en ontvangen, maat klopte niet. gevraag om een retour adres, ging zeer moeizaam maar na 4 mails een adres in China ontvangen. Shirt aangetekend verzonden naar dat adres (kosten ook €... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestelling binnengekregen afgelopen vrijdag 12 juli na bijna drie weken. 2 paar schoenen maat 43 besteld 42 gekregen. 2 korte broeken besteld xxl. Volgens mij xxxxxxxl en zijn ze de tentsto... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Waardeloos bedrijf. Kleding dat ik besteld heb is op zijn minst 3 maten te klein, en van waardeloze kwaliteit. Echte Chineese meuk. Ook bij retour zendingen totaal geen verantwoordelijkheid of med... Ver mais

Informações de contacto

Todas as opiniões

10 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

3 korte broeken van het merk Hugo…

3 korte broeken van het merk Hugo gekocht. Althans dat stond op de website vermeld. Maar helaas zeer matige kwaliteit broeken ontvangen via drop shipping uit China. De maat L viel ook nog eens twee maten groter uit. Niet bij dit bedrijf kopen. Ze misleiden klanten door producten met gedeponeerde merknamen aan te bieden en vervolgens zeer matige Chinese kleding via dropshipping te verkopen.

23 de julho de 2025

ZELFS 1 STER IS AL TEVEEL

ZELFS 1 STER IS AL TEVEEL! NOOIT HIER BESTELLEN, HET ZIJN OPLICHTERS, RETOURZENDEN KAN NIET WANT ZE REAGEREN GEWOONWEG NOOIT MEER!! DEZE ZOGENAAMDE WINKEL BESTAAT NIET, HET ZIJN OPLICHTERS!!

23 de julho de 2025

Oplichters!!

Hier niks kopen tenzij je geld over hebt. Spullen komen uit China. Is poetsdoek kwaliteit.
Voordat je bestelling binnen is krijg je redelijk snel antwoord van de klantenservice. Zodra je de rommel hebt ontvangen hoor je niets meer van ze. Om artikelen te kunnen retourneren heb je een retour autorisatie nummer en een formulier nodig. Deze zitten niet standaard bij de zending maar die moet je opvragen bij de klantenservice. Bovendien zit het retour adres in China. Nou, dan weet je het wel.
Dus laat je niet foppen door die mooie website want dit is allemaal nep.

22 de julho de 2025

Doe het niet!

Wekenlang wachten op een bestelling. Zeer slechte kwaliteit. Prachtige foto’s op website, maar overduidelijke goedkope massaproductie. Essentiële productinformatie (bijv. waslabel) ontbreekt. Productiekosten staan (waarschijnlijk) in geen enkele verhouding met aankoopkosten. Website beloofd veel, levert weinig. Geen reactie op e-mails. Dropshipping.

22 de julho de 2025

Wekenlang wachten

Wekenlang op m’n bestelling moeten wachten. Kwam er te laat achter dat alles uit Azië komt. Toen ik mailde dat ik de bestelling wilde annuleren kwam er een verhaal dat ik de spullen kon retourneren en dan m’n geld terugkreeg. Het retouradres is ergens in China, met meer als 150 euro als kosten om het terug te sturen.
Heb het pakket geweigerd en ze hebben het weer terugontvangen. Maar ze reageren daarna niet meer op een mail of betalen terug. Nog nooit zo’n slechte service gezien!

Bestel hier niks mensen

Bestel hier niks mensen, is chinese rommel.
Heb de broek binnen gekregen waar zelfs alle kaartjes uit waren, en ook de kwaliteit is om te huilen. Is regelrecht de container in gegaan.

Oplichting

Eind mei een kledingstuk besteld. Bleek bij opening pakket beschadigd, twee maten te groot, de labels waren zichtbaar verwijderd en geen factuur. Klacht ingediend waarna een twintigtal e-mails ontvangen en verzonden werden. Met 8 foto's toonde ik het euvel aan. Het kledingstuk "mocht" ik retourneren op eigen kosten. Volgens de Bergbosch-regels moet het bedrijf die kosten i.g.v. schade vergoeden. De e-mails van Bergbosch werden soms midden in de nacht verstuurd, bestonden uit vleierige standaardteksten die soms nergens op sloegen en "Emma Smit" was de eeuwige afzender. Toen ik uiteindelijk Bergbosch met haar eigen regels confronteerde, verklaarde E. Smit kort dat alles met het kledingstuk in orde was. Rechtsbijstandverzekering ingeschakeld. Zoals ik al verwachtte, vergoedt die het aanschafbedrag want dat is goedkoper dan een rechtszaak starten. Op e-mails reageerde Bergbosch niet meer en het telefoonnummer dat Trustprofile.com onder contactgegevens van het bedrijf vermeldt, bestaat niet (meer?). Retourzending is zelfs voor eigen kosten niet meer mogelijk. Ik incasseer dus maar het bedrag van de verzekering, doe wellicht aangifte en concludeer één simpel ding: Bergbosch Mode is een oplichter.

NIETS BESTELLEN

Podologische slipper besteld van 34,95 € , op afbeelding leer en zeer degelijk en na 6 weken plastic slippers ontvangen van nog geen 5 euro. Chinese rommel. Als er op de review gereageerd word zeggen ze dat je moet reageren op een bepaald mailadres wat ik hier niet mag vermelden maar die mail krijg je net zo snel onbestelbaar terug. OPLICHTERS ZIJN HET.

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik had eerder naar deze reviews moeten…

Ik had eerder naar deze reviews moeten kijken. Wat een troep. Linnen broeken besteld en wat een flut kwaliteit. Ik wist niet dat een stuk stof zo dun kan zijn. Helaas is retour zenden naar China net zo duur als een broek dus laat maar. Eens en nooit meer. Dus mensen, neem dit advies aan.

OPLICHTERS

Koop hier aub Niks. Je word opgelicht. Krijgt een jas thuis zonder maat label. Jas paste niet. Reactie... stuur maar terug naar China. Kosten 50 euro. Wees gewaarschuwd om hier niks te kopen. Echte oplichterij...

VRESELIJK!!

VRESELIJK!!! Ik heb NIET gekregen wat ik had besteld. Meermalen e-mails gestuurd maar 0 reactie en SLECHT bereikbaar. Ik heb 50€ betaalt voor ROMMEL. IK wil terug sturen maar blijkt ONMOGELIJK.
Ik voel me OPGELICHT EN MISLEID !!!!

18 de julho de 2025

Wat stom om bij Bergbosch Mode te kopen

Ik ben (noodgedwongen) een cursus gestart “hoe stom kun je zijn om bij Bergbosch Mode te kopen”. Ik bestelde twee zomerbroeken bij, wat ik dacht, een Nederlands bedrijf. Voor 62,95. Zag er perfect uit op de site. Les 1: check de voorwaarden van Bergbosch Mode voordat je besteld. De broeken kwamen weken later dan gedacht. Opgepropt in kleine zakjes. Desastreuze kwaliteit. Les 2: check de voorwaarden voor retouren vooraf. Nu vroeg ik hoe ik moest retourneren? Zelf terugsturen naar China! Om zeker te zijn dat het aankomt, kost dat 50,-.
Volgende keer les 3 en volgende leermomenten. Ik heb er zelf veel van geleerd.
Tip van de dag: koop niks bij Bergbosch Mode.

16 de junho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Bestel niet bij dit bedrijf!!!

Bestel niet bij dit bedrijf! Je moet heel lang op je bestelling wachten en de spullen zien er niet uit! Wij hadden 2 zwembroeken gekocht en het leek totaal niet op het plaatje. Hele goedkope plastic stof, en veel te groot. Net clowns broeken, we hebben heel hard gelachen, Temu is er chique bij! Kon het zo weggooien, zonde van je geld!!!

19 de julho de 2025

Onbetrouwbaar

Twee pakken en overhemden besteld. Levering duurde veel te lang. De producten werden geleverd in een zak, helemaal verfrommeld.
Tijdens de levering veel contact gehad met bergboschmode omdat ik de bestelling nodig had voor een bruiloft. De ontvangen mailtjes lijken AI gegenereerd en gaven vaak geen antwoord op de vragen die ik stelde. Constant kreeg ik de reactie terug dat ze nog binnen de verzendtermijn zaten en dat ik me geen zorgen hoefde te maken. Omdat ik er geen vertrouwen in had heb ik hen gevraagd alvast het retourproces op te starten. Dit kon pas na levering van het product. Uiteindelijk is het pakket ruim een week na uiterste leverdatum geleverd. Totale levertijd 25! dagen ipv uiterlijk 12.
Gelijk een mail gestuurd of zij het retourproces willen opstarten. Nu krijg ik al een week geen reactie meer. Ik heb hem nu een ultimatum gegeven en anders ga ik aangifte doen en melding maken bij ACM

19 de julho de 2025

Levering duurde lang

Levering duurde lang, ik kwam er toen pas achter dat het product uit China zou komen. Kwaliteit van het artikel echt heel slecht. Advies om hier niks te kopen. Retourneren kost ongeveer €12,-

2 de julho de 2025