Inkompetent firma!
Glemmer børnene, roder rundt i deres køresedler. Snakker grimt og nedladende til børnene. Råber af børnene så snart forældre og personale ikke er til stede.
Inkompetent firma!
Vil være meget varsom med,at overlade jeres børn til dem .. På 2 dage er det lykkedes at forsøge at sætte ham af på en helt forkert adresse,og dag 2 efterladt ham på skolen!! Så vi selv må ud og kører 40 min efter ham!! Amatørfirma der har påtaget sig en opgave de ikke magter.
Jeg bestilte en VIP bus, inkl. fadølsanlæg og toilet, til en 3-dags firmatur. Bussen kom til tiden, hvor alting fungerede.
Dejlig kommunikation via mail og ifm. bestilling.
Bussen var nydelig, omend lidt ældre af dato. Dog stadig med WIFI, stikkontakter og USB - så man kan oplade telefoner.
Chaufføren, Michael, var yderst professionel og imødekom vores ønsker.
Et par ønsker herfra kunne være:
Bluetooth/tablet til anlægget, hvor det vil være mulighed for selv at sætte musik på, og evt. chromecast (hvis det er muligt) til fjernsynene.
Navn og telefonnummer på buschaufføren bliver tilsendt, når vedkommende er tildelt turen.
Min erfaring med Bergholdt Busser, som tidligere ansat
Jeg kørte Rutebus, jeg kunne ikke få lavet de fejl som var i bussen. Busserne bliver kun sjældents rengjort på alle flader indvendig. Busser må kun vaskes udenpå 1 gang om ugen uanset hvorledes bussen ser ud. Busserne i Brobyværk, er om foråret overdænget med afføring fra svaler som har reder i bussernes garage. Afføring på taget fjernes ikke, og åbner man en loftslem risikere man at afføring vælter ind i kabinen til passagererne.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.