BestSale Opiniões 2000

TrustScore: 4 em 5

3,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestel hier niet. Pan besteld van 160 euro en nooit binnen gekregen, klantenservice schuift het af op de bezorgservice en die reageren niet. Nu zit ik al een paar weken tussen wal en schip.

Classificada 5 em 5 estrelas

De bestelling ging zeer vlot, ook makkelijk om de verschillend producten te vergelijken. Betaling ging ook probleemloos en de levering was vlot en snel

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb in drie stappen een volledige Demeyere Atlantis pannenset besteld. Het blijft een serieuze uitgave maar door de goede aanbieding werd de pijn flink verzacht. De levering met GLS naar Ned... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ruim een maand geleden een Demeyere Alu pro ceraforce pannenset besteld. Aantal keren met Bestsale gebeld over de late levering en telkens zeer correct te woord gestaan Leveringsprobleem lag bij Dem... Ver mais

Informações sobre a empresa

extra afhaalkortingen -25% online bestellen BIJ bestsale.be = Al uw keukenbenodigdheden en huishoudelijke artikelen van bekende merken tegen lage prijzen. U kan alle producten terug vinden online op bestsale.be = ook met extra afhaalkortingen -25% online bestellen en nadien in onze toonzaal afhalen te Overmere België (bestsale.be) Bij BestSale.be vindt u wekelijks één of meerdere aanbiedingen voor een superlage prijs. Hoe leuker het product, hoe sterker het merk en hoe scherper de prijs. leveringen vinden plaats in België én Nederland en in heel Europa. 24h/24h kan men bestellen via de webshop: handig én snel. Levering aan huis/werk of afhaling in de toonzaal. BTW vrij voor zakelijke klanten buiten België op onze rechtstreekse site. Een bezoek aan de toonzaal is mogelijk.

Informações de contacto

Bestel hier niet.

Bestel hier niet.

14 de abril de 2026

Resposta da BestSale

beste Julia Smits uit Amsterdam, Het spijt ons dat u deze ervaring zo heeft beleefd. Volgens de informatie van GLS zijn er twee leverpogingen geweest, maar was u op dat moment niet thuis, waardoor de levering niet kon doorgaan.
31/03/2026 16:21:56 . It could not be delivered as the consignee was not home. Netherlands 35.40
31/03/2026 12:12:06 consignee was not home.
Wij hebben u daarnaast meerdere keren gecontacteerd (in totaal 7 e-mails, inclusief vandaag) om u te helpen met het opnieuw inplannen van de levering via de track & trace van GLS.
Het opnieuw inplannen van een levering dient door de ontvanger zelf te gebeuren.

Goed, snel en betaalbaar

De levering met GLS naar Nederland was sneller dan vooraf werd aangegeven, tweemaal zelfs al de volgende dag.

Producten waren netjes verpakt en ik werd telefonisch goed geholpen toen ik op basis van de buitendoos dacht dat er een dekseltje ontbrak. Deze bleek keurig te zijn bijgevoegd in de doos van een losse pan.

Kortom: een betrouwbare webwinkel voor vele jaren kookplezier.

23 de fevereiro de 2026

Do not recomend

Do not recomend. Ordered a pan for 250 €, delivered us defective item (manufacturing error). Refused to send a replacement, ended up paying 15 € for return shipment of defective item so they refunded the base price.

20 de dezembro de 2025

Julija Koler
Mestni trg
Idrija, 5280
Slovenië
T: +386 51 227 030. iztokkoler@gmail.com
Iztok Koler Slovenië, This order was fully refunded on 21-01-2026. We therefore do not understand why you are still submitting complaints.
At no point did we inform you that the item would not be exchanged. We only indicated that the pan first needed to be returned before a replacement could be processed. We cannot send a second pan free of charge without receiving the original item back, especially since only the handle was reported as damaged.
A return label was provided to you for this purpose.

Classificada 1 em 5 estrelas

Koop nooit een duur item bij Best Sale…

Koop nooit een duur item bij Best Sale - als er iets mis gaat, krijg je weken geen antwoord, om vervolgens te horen dat het veel te laat is na de retourtermijn...

Wij bestelden al enkele keren bij Best Sale, echter onze meest recente aankoop - een zeer dure Demeyere pan - werd met schade geleverd. De fout lijkt te liggen bij BestSale zelf, die de officiële verpakking van Demeyere geopend had en het beschermend karton had verwijderd, om de Demeyere pan en de omsluitende Demeyere doos "op te vullen" met andere items in onze bestelling en dit alles in de Demeyere doos te verzenden. Vier kalenderdagen na levering (incl zaterdag en zondag) hadden we de pan in ons bezit (owv feestdagen werd deze niet rechtstreeks bij ons geleverd), en hebben we na opening de schade vast te stellen dit METEEN aan Best Sale laten weten, via het retour contact formulier, met aanvraag tot retour en vermelding + foto's van de schade. Slechts na een reminder van onze kant 3 weken later hebben we een eerste antwoord "mogen" ontvangen, waar ze aangeven dat de retour melding na 4 dagen voor hen niet op tijd wordt aanzien met de uitleg "lichte schade dient meteen gemeld te worden"; uiteraard is dit niet wettelijk want dit gaat in tegen de wettelijke retour termijn van 14 dagen. Na ons antwoord en herhaalde vraag voor een retour, krijgen we vandaag telefonisch te horen dat de retourtermijn ruim verstreken is en dat ze niet weten wat we verder nog verwachten...
Fouten kunnen uiteraard gemaakt worden, zeker tijdens de drukke feestdagen, dus wij lieten de pan nog steeds ongebruikt in de officiële verpakking staan, en bleven hopen op een faire afwikkeling van deze fout. Echter zal deze er duidelijk niet komen. Ik raad iedereen sterk af om een duur item bij BestSale aan te schaffen, gezien als er iets mis is, het bijna onmogelijk lijkt om een correcte service / of normale communicatie te mogen meemaken.
Jammer dat de keuze voor een Belgische webshop op deze manier wordt afgestraft, ondanks de beloftes op de site van 24/24 bereikbaarheid en kwaliteitscontrole (die zeer specifiek beschreven wordt voor specifiek de dure Demeyere artikels, waar ze zich bij het verpakken van een bestelling zich niet aan hun eigen regels houden). Jammer genoeg moeten we concluderen dat we volgend jaar beter onze kerstcadeaus elders kunnen bestellen.

Toegvoegd na reactie BestSale: waar men vergeet te vermelden dat we in deze 6 weken tussentijd 3x contact opnamen via mail, met steeds opnieuw dezelfde vraag tot retour, waarop we 1x een antwoord ontvingen (waar melding gemaakt werd van de 48u regel), en daarna niets meer tot we zelf opnieuw telefonisch contact zochten met onderstaande reactie

29 de dezembro de 2025

Beste Alexander Colpaert uit Meise
De inox Pannenkoekenpan werd geleverd op 29/12. Vier dagen later liet u weten dat u de pan niet wenste te behouden wegens een lichte beschadiging.
U had daarnaast het recht om binnen de wettelijke termijn van 14 dagen het product te retourneren. staat ook vermeld hoe te retourneren op de website, Van dit herroepingsrecht werd geen gebruik gemaakt binnen de voorziene termijn.
Zeven weken later 12 februari ontving wij opnieuw uw vraag tot retour. Wij hebben u toen correct meegedeeld dat de wettelijke retourtermijn van 14 dagen inmiddels verstreken was.
Wij hopen hiermee de situatie duidelijk te hebben toegelicht.

Verkeerde artikel ontvangen

Verkeerde artikel ontvangen, je vous ai demandé un bon de retour pour vous renvoyer l’article,car c’est votre faute mais toujours pas de réponse !
J’attend!!
Mauvaise article dans la bonne boite!
Je vous le renvoie et n’oubliez pas d’ouvrir la boîte pour constater par vous même !

26 de janeiro de 2026

Resposta da BestSale

Irene Julien uit Frankrijk; Nous vous avons livré le bon article, mais il ne vous convient pas ou ne correspond pas à vos attentes. Vous disposez d'un délai de rétractation de 14 jours. Nous vous en avons déjà informé par e-mail à quatre reprises.
Les frais de retour sont à votre charge ; nous attendons votre retour.: Livraison le 31 janvier.

Les démarches de retour sont à votre charge ; nous attendons votre confirmation.

Classificada 1 em 5 estrelas

Formele afhandeling, weinig oplossingsgericht bij productklachtvangst van onze bestelling bij…

Na ontvangst van onze bestelling bij BestSale bleken meerdere borden zichtbare onregelmatigheden te hebben, waaronder voelbare bultjes en bij één bord een plek met ontbrekend glazuur. Dit hebben wij direct na levering gemeld en met foto’s onderbouwd.

De klantenservice gaf aan dat dergelijke afwijkingen volgens hen normaal zijn bij aardewerk en stelde een korting van 20% voor. Wij hebben aangegeven dat wij dit niet als een passende oplossing zagen en hebben gevraagd om vervanging van het betreffende bord. Dit verzoek werd afgewezen; vervanging of herstel werd niet aangeboden.

In verdere correspondentie werd verwezen naar het verlopen van de 14-dagen retourtermijn, ondanks dat de melding over de staat van het product tijdig is gedaan. Hierdoor bleef er voor ons geen inhoudelijke oplossing over.

Onze ervaring is dat klachten over productafwerking formeel worden afgehandeld, maar dat er weinig ruimte is voor maatwerk of daadwerkelijke oplossing wanneer men het niet eens is over wat als acceptabele kwaliteit wordt beschouwd.

Reactie op bestsale:
Mijn melding had betrekking op de staat van het product bij ontvangst (ontbrekend glazuur en voelbare bultvorming) en niet op het herroepingsrecht wegens “niet bevallen”. Dit heb ik kort na levering gemeld en met foto’s onderbouwd.

Er is vervolgens door BestSale een korting aangeboden, maar vervanging of herstel is niet aangeboden. Het product is daarom ook niet retour gestuurd, omdat mijn verzoek expliciet zag op vervanging wegens een kwaliteitsprobleem.

De vergelijking met ouder servies is door mij gebruikt om aan te geven wat ik als consument redelijkerwijs mag verwachten van een nieuw product, niet om productiemethoden ter discussie te stellen.

Mijn review is gebaseerd op de volledige mailcorrespondentie en mijn eigen ervaring. Lezers kunnen daaruit hun eigen conclusie trekken.
Met deze toelichting acht ik mijn standpunt voldoende verduidelijkt.

5 de fevereiro de 2026

Resposta da BestSale

Michiel Giesbers uit Geldrop, U had steeds de mogelijkheid om het product binnen de wettelijke termijn van 14 dagen te retourneren indien het niet aan uw verwachtingen voldeed. wij hebben zoiets nooit afgewezen, nooit! Van deze mogelijkheid werd geen gebruik gemaakt. pas na meer dan een maand na onze laatste mail krijgen wij een reactie met dreigementen: Daarnaast is het niet correct om een vergelijking te maken met een servies van jouw dat 15 jaar geleden werd aangekocht en geproduceerd, aangezien materialen, productiemethoden en normen in de tussentijd gewijzigd zijn. Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en wensen u alsnog een fijne dag.

Pan via BOL.com besteld

Pan via BOL.com besteld, In de beschrijving stond dat er een deksel bijgeleverd werd. Bleek niet zo te zijn.

4 de fevereiro de 2026

Resposta da BestSale

Beste Adam de Jong uit GOUDA, Voor bestellingen via Bol.com dient de review ook op Bol.com geplaatst te worden.
Op Bol.com wordt de pan correct aangeboden zonder deksel, en ook de productfoto’s tonen duidelijk dat er geen deksel inbegrepen is.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.