Banner for Bestway - Customer Service Netherlands

Bestway - Customer Service Netherlands Opiniões

TrustScore: 4 em 5

3,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Een top service!! Wij hadden een bobbel in de ligbank van de jacuzzi. De jacuzzi werd zonder problemen vervangen, zonder de pomp en accesoires natuurlijk, want die waren nog te gebruiken. We hebben z... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Zwembadrobot was binnen twee maanden defect. Melding gemaakt en div foto’s en filmpjes opgestuurd. Binnen tien dagen zou het vervangende deel opgestuurd worden echter na een maand nog niets ontvangen.... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Nou een wat moeizame start van het gesprek en de klachtomschrijving kreeg ik eerst een nieuw oplaadsnoer om te kijken of dat het probleem was. Toen dit de oplossing niet bleek te zijn kreeg ik direct... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Omdat ik gehandicaor ben, hoefde ik niet het bad aan de onderkant af te soppen op zoek na een lek. Het was fijn om de code eruit te knippen, al had ik er 1 nachtje slapen voor nodig om mijn bad stuk t... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de piscinas
  2. Fabricante de FMCG
  3. Loja de móveis de jardim
  4. Loja de banheiras de hidromassagem
  5. Piscina ao ar livre
  6. Loja de materiais para piscinas

YOUR FUN IS OUR BUSINESS™ Since 1994, our vision has been to create fun, memorable experiences for everyone in the world through our innovative, dependable products. Now, just over 25 years later, Bestway has forged a global presence in more than 100 countries by developing an extensive product line and becoming forward thinkers about sustainable business practices. Today, we manufacture and sell more than 1,100 different products within four core categories: above ground pools and portable spas, recreational products, sporting goods, and camping products. SERVICE Bestway is committed to customer satisfaction and providing you with the best product solutions. That’s why every department in Bestway works closely together - from our technology and quality assurance centers to our laboratories, vertically integrated manufacturing systems and after-sales service centers around the globe. Bestway’s advanced online services and regional call centers allow customers to easily resolve issues that arise with their products, offering downloadable manuals, instructional videos, and 24/7 call support. Visit our support website: https://support.bestway.eu

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

901 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

192 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Redelijk tevreden

Op zich prima geholpen. Ook juiste diagnose. Alleen af en toe niet gereageerd op mijn mail berichten. Zelf er dan maar achteraan gebeld. En 4 weken wachten op vervangend product is best lang

3 de setembro de 2025

Resposta da Bestway - Customer Service Netherlands

Dag Peter, inderdaad, op je laatste mail werd niet geantwoord, ons team was aan het wachten op feedback van onze transporteur en wou meteen zo reageren. Blij dat toch alles is toegekomen!

Classificada 2 em 5 estrelas

Is zeer slecht

Is zeer slecht

31 de agosto de 2025

Resposta da Bestway - Customer Service Netherlands

Beste Jack, bedankt voor je feedback. Het dossier had inderdaad wat voeten in de aarde. Bij deze foutmelding is het heel erg belangrijk om samen te kijken wat het probleem precies is. Omdat dat onmogelijk leek te zijn, hebben we toch een oplossing geboden via de winkel. Hopelijk is het probleem zo ook opgelost. We wensen je nog een geweldige nazomer toe.

Classificada 1 em 5 estrelas

De cover van de jacuzzi was lek

De cover van de jacuzzi was lek, binnen 1 jaar tijd. Ruim 10 mails verder toen pas de bevestiging gekregen dat ik een nieuwe kreeg. In de eerste mail foto van de aankoopbon en foto van het vermoedelijke lek. Zeer slecht dat het zolang heeft moeten duren want het viel onder de garantie. We zijn ook inmiddels ruim 2 maanden verder.

3 de setembro de 2025

Resposta da Bestway - Customer Service Netherlands

Dag Samantha, bedankt voor je feedback. Ons team heeft bij elk dossier een bewijs van defect nodig. Zodra dit ontvangen werd, was het dossier volledig en kon het meteen opgelost worden. Bedankt voor je medewerking hierin. We nemen je feedback zeker mee en vinden het jammer dat je niet volledig tevreden was. Fijne zomer nog!

Classificada 4 em 5 estrelas

Goede service, heb een nieuwe pomp…

Goede service heb een nieuwe pomp ontvangen. Wel moet je veel insturen aan bijlagen voor als de pomp niet meer werkt. Dit koste veel tijd vanwege heen en weer mailen. Er is hierdoor 1,5 week voorbij gegaan en kon ik geen gebruik maken van de jacuzzi.

31 de agosto de 2025

Resposta da Bestway - Customer Service Netherlands

Dag Rudney, bedankt voor je feedback. Dankzij je aangeleverde stukken weten we niet alleen wat er precies mis is, maar kunnen we ook de nodige analyses uitvoeren. Ik snap dat het soms tijdrovend kan zijn, maar het helpt echt. Bedankt voor je vlotte medewerking!

Zeer slechte klantenservice

Bad ontvangen waar in de bodem 2 gaatjes zitten waardoor er water tussen de dubbele bodem komt. Klantenservice hierover gesproken en foto s verzonden. Zeer onprettig gesprek met de klantenservice gehad, niet serieus genomen en zeer onvriendelijk. Voor mij nooit meer iets van Bestway

29 de agosto de 2025
Opinião espontânea

Resposta da Bestway - Customer Service Netherlands

Beste Annet, bedankt voor je feedback. We snappen zeker je frustratie wanneer je niet geholpen wordt zoals je het zelf graag had gezien. De fabrieksgarantie kan enkel tussenkomen wanneer het om een fabricagefout gaat. Op basis van de elementen die u aanleverde, moeten we besluiten dat dit niet het geval is. Helaas kunnen en mogen we dan niet vervangen. Bedankt voor je begrip.

Classificada 5 em 5 estrelas

We hebben een lay z spa bijna 2 jaar en…

We hebben een lay z spa bijna 2 jaar en er lekte water langs een slang. Na wat foto's en een filmpje kregen we een nieuw bad opgestuurd!
Super blij met de service!

Resposta da Bestway - Customer Service Netherlands

Dag Anita, bedankt voor de leuke feedback!

Classificada 4 em 5 estrelas

Vlotte hulp van medewerkers, maar klantenzone niet gebruiksvriendelijk.

Het vinden van waar de costumer service zich bevindt op internet is niet zo evident. De medewerkers hebben wel steeds vrij snel gereageerd.
Vooral de beperkte uploadcapaciteit in de klantenzone is zeer vervelend. Er kan max. 1 filmpje upgeload worden terwijl je verschillende foto's en filmpjes moet doorsturen. (vaak ook al snel te groot via mail)

Resposta da Bestway - Customer Service Netherlands

Dag Amelie, dat zijn we zeker al aan het onderzoeken om nog beter te maken. Onze telefoons worden beter en beter, dus de kwaliteit van foto's en filmpjes ook. Lastig voor online platformen, maar we werken er zeker aan! Fijne zomer nog :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle afhandeling en goede communicatie

Na de melding werd er vrijwel direct contact opgenomen met directe duidelijke vragen over het probleem. Deze zijn gelijk serieus genomen en vlot afgehandeld. Geen gezeur, geen moeilijke vragen. Duidelijke communicatie en vlot gehandeld.
Bestway Bedankt!

Resposta da Bestway - Customer Service Netherlands

Jij bedankt voor de vlotte medewerking! Fijne zomer nog!

Classificada 5 em 5 estrelas

Bedieningspaneel paneel lekte water aan de onderkant binnen een week een nieuwe goede service .

Resposta da Bestway - Customer Service Netherlands

Bedankt voor de leuke feedback! Geniet er nog van!

Classificada 1 em 5 estrelas

Omslachtige procedure om aan te tonen…

Omslachtige procedure om aan te tonen dat de pomp stuk is. Daarna nog meer dan 10 dagen moeten wachten op een nieuwe pomp.

22 de agosto de 2025

Dag Youp,
Ons team vroeg inderdaad extra info, gewoon om zeker te zijn dat de vervanging ook effectief soelaas zou brengen. Eens dit in orde was, was het dossier ook meteen in orde. Het item was niet op voorraad, maar werd meteen besteld. Ook dit vertrok dan meteen jouw richting uit bij aankomst. We snappen echter dat dit lang kan zijn in de zomer en we doen er ook alles aan om dit te beperken. Onze excuses voor het ongemak.

Snelle reactie

Snelle reactie, binnen 1 week na eerste contact reserveonderdeel bezorgt.

21 de agosto de 2025

Resposta da Bestway - Customer Service Netherlands

Hallo, dat horen we graag! Fijne zomer nog!

Uiteindelijk prima opgelost!

Steeds een snelle reactie, het probleem heeft even geduurd maar is door bestway uiteindelijk goed opgelost!

21 de agosto de 2025

Resposta da Bestway - Customer Service Netherlands

Hallo, dank je wel voor je reactie! Veel bubbelplezier nog!

Classificada 1 em 5 estrelas

I ordered the motorized single man boot…

I ordered the motorized single man boot on 5/7, still nothing received on 19/8 and no reaction from CS

19 de agosto de 2025
Opinião espontânea

Resposta da Bestway - Customer Service Netherlands

Hi Michel, our customer service team does not seem to find any mails from your name. Did you contact service@bestwaycorp.nl ? We do however only treat warranty cases, from your message I understand you have an issue with a purchase? Could you send us a mail to said mailadress to figure this out together please? Thank you