Zwembad gekocht eind juni 9100L zit er een lek in. Naad heeft een fabrieksfout. Ondertussen 2 weken later nog geen vervangend Liner mogen ontvangen. Heel veel mailtjes. bewijsstukken worden dubbel... Ver mais
YOUR FUN IS OUR BUSINESS™ Since 1994, our vision has been to create fun, memorable experiences for everyone in the world through our innovative, dependable products. Now, just over 25 years later, Bestway has forged a global presence in more than 100 countries by developing an extensive product line and becoming forward thinkers about sustainable business practices. Today, we manufacture and sell more than 1,100 different products within four core categories: above ground pools and portable spas, recreational products, sporting goods, and camping products. SERVICE Bestway is committed to customer satisfaction and providing you with the best product solutions. That’s why every department in Bestway works closely together - from our technology and quality assurance centers to our laboratories, vertically integrated manufacturing systems and after-sales service centers around the globe. Bestway’s advanced online services and regional call centers allow customers to easily resolve issues that arise with their products, offering downloadable manuals, instructional videos, and 24/7 call support. Visit our support website: https://support.bestway.eu
Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 97% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Goede service , trapje ging roesten na een dag, binnen een week een nieuwe toegestuurd.
Prima en direct reageren op probleem met opblaascover
Mijn pomp van de jacuzzi gaf na 1 jaar al een foutmelding, alle instructies doorlopen om de pomp weer werkend te krijgen maar helaas, melding gedaan bij Bestway, filmpjes en foto's opgestuurd, kassabon. Deze week een nieuwe pomp gekregen, fantastisch Bestway uitmuntende service.
Prima garantie en keurig geholpen.
Alleen jammer dat een ticket aanmaken
niet gaat, twee keer niet gelukt om te versturen.
Zwembad gekocht eind juni 9100L zit er een lek in. Naad heeft een fabrieksfout.
Ondertussen 2 weken later nog geen vervangend Liner mogen ontvangen. Heel veel mailtjes. bewijsstukken worden dubbel gevraagd. Ik weet ook niet als er eentje is opgestuurd inmiddels. Vrijdag is mij gezegd dat het dossier kompleet is... Hoppelijk op een nieuwe liner deze zomer.
Inmiddels een intex zwembad gekocht ik had altijd intex ik had gewoon niet moet switchen.
Customer service is te langzaam. Ik weet dat er procedures zijn masr de zomer is te kort voor dit soort bureaucratie. Badway
Ik had een probleem met mijn zwembad. Kreeg snel een reactie terug. En na opsturen van foto's en het bewijs werd een nieuwe zwembad opgestuurd. Alles was binnen een paar dagen geregeld.

Resposta da Bestway - Customer Service Netherlands
Mijn ticket pagina, is duidelijk en overzichtelijk. Ook mails over en weer staan daar snel in. Wel veel foto's en films moeten maken en insturen. Maar gb is toereikend. Enige is dat er veel tijd over heen gaat. Aan de andere kant logisch vanwege verwerking en weekend. Blij met uiteindelijk effectieve oplossing

Resposta da Bestway - Customer Service Netherlands
Na de 2 jaar garantie ging onze spa pomp/verwarming stuk, maar toch onder coulance een nieuwe gekregen. Je moet wel handig zijn met computers om alle bewijsmaterialen in te dienen. Dit moet wel wat eenvoudiger kunnen en daarom 4 ipv 5 sterren,

Resposta da Bestway - Customer Service Netherlands
De pomp van onze jacuzzi was kapot. We hebben zonder problemen een nieuwe gekregen. Netjes en snel opgelost!

Resposta da Bestway - Customer Service Netherlands
SCHANDALIG!!! Ik ben al een maand lang op en neer aan het mailen omdat mijn jacuzzi voordat die 1 jaar oud was kapot is, hij bubbelt niet meer en hij lekt ik heb al meer dan 30 foto’s + filmpjes gestuurd en nog steeds kunnen ze mij niet helpen en blijven vragen naar meer foto’s het heeft geen ZIN heb hun gezegd stuur dan een monteur want de foto’s blijven niet goed genoeg maar NEE mijn jacuzzi kan ik al een maand lang nier gebruiken en dat met deze warme dagen ben er klaar mee NOOIT MEER een jacuzzi van BESTWAY slechte service + communicatie allemaal geld klopperij met hun slechte producten die ze verkopen!!!!!!!

Resposta da Bestway - Customer Service Netherlands
Waren super vriendelijk in de mail en snel gehandeld misschien wel eens een telefoon nummer wasr je toe kan bellen

Resposta da Bestway - Customer Service Netherlands
Ik moest steeds nieuwe informatie aanleveren over een product dat na 1x gebruik kapot was, dat kostte veel tijd en ik kreeg het gevoel dat ik moest bewijzen dat het echt kapot was.Ik had dit graag in de winkel omgeruild, dat zou veel sneller geweest zijn en dat hoort ook bij garantie.

Resposta da Bestway - Customer Service Netherlands
Er werd op een zeer vriendelijke manier en begripvol gereageerd en middels goede communicatie werd het probleem naar volle tevredenheid opgelost

Resposta da Bestway - Customer Service Netherlands
Duidelijke reacties van de medewerkers. Probleem is naar behoren opgelost. Inmiddels ook een nieuwe spa aangeschaft. Vertrouwen is terug.

Resposta da Bestway - Customer Service Netherlands
Snelle reactie en hebben t prima opgelost. Ik kreeg nieuwe spullen en dit binnen 1.5 week. Top!

Resposta da Bestway - Customer Service Netherlands
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.