Leia as opiniões dos outros
Een top service!! Wij hadden een bobbel in de ligbank van de jacuzzi. De jacuzzi werd zonder problemen vervangen, zonder de pomp en accesoires natuurlijk, want die waren nog te gebruiken. We hebben z... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Fornecedor de piscinas
- também em
- Fabricante de FMCG
- Loja de banheiras de hidromassagem
- Loja de materiais para piscinas
- Loja de móveis de jardim
- Piscina ao ar livre
YOUR FUN IS OUR BUSINESS™ Since 1994, our vision has been to create fun, memorable experiences for everyone in the world through our innovative, dependable products. Now, just over 25 years later, Bestway has forged a global presence in more than 100 countries by developing an extensive product line and becoming forward thinkers about sustainable business practices. Today, we manufacture and sell more than 1,100 different products within four core categories: above ground pools and portable spas, recreational products, sporting goods, and camping products. SERVICE Bestway is committed to customer satisfaction and providing you with the best product solutions. That’s why every department in Bestway works closely together - from our technology and quality assurance centers to our laboratories, vertically integrated manufacturing systems and after-sales service centers around the globe. Bestway’s advanced online services and regional call centers allow customers to easily resolve issues that arise with their products, offering downloadable manuals, instructional videos, and 24/7 call support. Visit our support website: https://support.bestway.eu
Informações de contacto
Holanda
- bestway.eu/nl-nl
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 89% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
1.5 maand moeten wachten op vervanging…
1.5 maand moeten wachten op vervanging van de robotstofzuiger. Zomer is inmiddels voorbij
Ik heb een zandfilterpomp van Bestway…
Ik heb een zandfilterpomp van Bestway aangeschaft en na drie maanden komt er zand in het zwembad. Bestway blijft aangeven dat het gebruikte zand 0.4- 0.8 mm te klein is (het moet 0.45- 0.85 zijn) en daardoor zand ik het zwembad komt. Aangegeven dat ook groter zand in het zwembad terecht komt maar dat willen ze schijnbaar niet lezen. Samen met de verkoper geken en tot de conclusie gekomen dat er geen groter zand op de markt verkrijgbaar is. Bestway verkoopt dus zandfilterpompen die volgens hun eigen specificaties niet te gebruiken is. Ik heb foto's, filmpjes en alle informatie naar Bestway gestuurd maar zij blijven volhouden dat er niks mis is met de pomp. Groter zand kunnen ze niet leveren (rara hoe kan dat). Ze willen me nu polysfere bollen toesturen voor in de zandfilterpomp.
Dus mensen wees gewaarschuwd en denk drie x na voordat je een Bestway zandfilterpomp aan wil schaffen. Er is geen zand op de markt wat voldoet aan hun specificaties en wimpelen zo de klachten af! Schandalig van Bestway.
Klantenservice kan duidelijker zijn in…
Klantenservice kan duidelijker zijn in hun beschrijving wat ze nu willen. Ik heb wel 3 x filmpjes en foto's gestuurd en nog was het niet goed. Ik ben er wel 2 a 3 weken mee bezig geweest om een pomp te vervangen die onder garantie viel. Ik wilde hem zelfs opsturen maar dat hoefde niet. Uiteindelijk is het gelukt maar met veel moeite. Bedankt voor de service.
Goede service en vriendelijk personeel…
Goede service en vriendelijk personeel aan de telefoon
Adequate oplossing aangaande tekorten materialen service gerelateerd
Heb de verkeerde liner gekregen is een…
Heb de verkeerde liner gekregen is een totaal andere maat 366*76 ipv 366*1200
Geweldige service
Geweldige service vanuit jullie. De pomp was defect en de garantie was 1 maand over de termijn verlopen. Toch hebben wij een nieuwe pomp gekregen. De reactie op de mails waren altijd binnen 1 dag en je krijgt duidelijke instructie wat er van je wordt verwacht. Wij zijn super tevreden met het afhandelen van het probleem. Topservice bij BestWay.
Het is opgelost maar de lange levertijd…
Het is opgelost maar de lange levertijd viel tegen
Er is snel en adequaat gereageerd
Er is snel en adequaat gereageerd. Na diverse contactmomenten, is er snel een nieuwe pomp geleverd.
De goede ervaring is dat ik een nieuw…
De goede ervaring is dat ik een nieuw goed product heb ontvangen. Wel door de manier waarop een week zonder spa gezeten.
Ik begrijp dat er misbreuk gemaakt wordt en dat daarom deze regel is ingevoerd. maar misschien dat omruilen via de winkel waar het product gekocht is, ook een optie kan worden.
Nieuw frame gekregen
Via de mail contact gehad en vrij snel reactie gekregen. We hadden in mei een nieuw zwembad gekocht en vrij snel begon het frame te roesten. Contact opgenomen met bestway en deze week een volledig nieuw fram opgestuurd gekregen.
Bestway? NO WAY!!
Wat een ongelooflijk slechte en onverantwoorde klantenservice! Defect product al tot 2 keer aan toe . Met een levensgevaarlijke situatie gaan ze er nonchalant mee om. Wij kregen stroom vanuit het water van de jacuzzi. Wat duidelijk door al 2 keer een defecte pomp komt, onze elektra thuis door een elektricien laten nakijken die ook aangeeft dat het door de pomp komt. 2 zomers lang product niet kunnen gebruiken, al wekenlange discussies, dagen lang wachten tot dat ze je überhaupt te woord te staan, via telefoon niet te bereiken en uiteindelijk staan ze niet voor hun ondeugdelijk product garant. Afschepen,hun fouten niet toegeven en een grote smoel via de mail zijn ze heel goed in. Als een kind dit had getroffen was het zeer zeker anders afgelopen . Zou iedereen ook aanraden om hier geen elektrisch product van aan te schaffen het is een en al ellende geweest. Je kan je geld beter in de prullenbak gooien dan het te investeren in bestway.
Voor ons nooit geen bestway meer!!
Een bestway lay z spa Helsinki gekocht…
Een bestway lay z spa Helsinki gekocht 2 maanden na het verlopen pomp unit defect dus wil hem laten repareren bij bestway helaas geen reparatie dienst dan om een onderdeel gevraagd krijg je als antwoord verkopen geen onderdelen wel een nieuwe pomp unit .
Mensen denk goed na voor je een bestway koopt ik nooit meer in elk geval.
Jw Verhagen
Ze willen wel dat je een nieuwe unit koopt ook als hij net uit de garantie is kom je klanten maar te gemoed met een leuke korting ook dat doet Slechtway niet.

Resposta da Bestway - Customer Service Netherlands
Mijn eerste pomp van bestway ging net…
Mijn eerste pomp van bestway ging net buiten de garantiestuk . ik had geen aankoopbon meer. dus kon ik ook verder niks meer mee destijds een nieuwe opblaas jacuzzi gekocht met pomp maar daar ging de pomp ook buiten de garantie weer van stuk. Hierop een mailtje gestuurd met tekst en uitleg dat ik het wel snel vond dat de pomp alweer stuk was. Binnen een halve dag kreeg ik bericht terug met een nette mail dat ik bepaalde dingen op moest sturen . Uiteindelijk resulteerde het erin dat ik binnen een week na de mail een nieuwe pomp opgestuurd kreeg. Hele goede service van bestway en wij kunnen weer lekker verder bubbelen

Toezegging 100% nagekomen
Bestway Customer Service is zijn toezegging snel en correct nagekomen en heeft alle roestige buizen vervangen: top

Resposta da Bestway - Customer Service Netherlands
Ik had een kapotte pomp,oftewel het…
Ik had een kapotte pomp,oftewel het bedieningspaneel werkte niet meer, en heb daarvoor een aanvraag ingediend, ik moest wat dingen uitvoeren om zeker te weten dat hij echt kapot was , en uiteindelijk kreeg ik een vervangende pomp

Resposta da Bestway - Customer Service Netherlands
Eigenlijk niet eens een ster waard
Eigenlijk niet eens een ster waard. Jaar nu de toronto air van best way jaccuzi en je heb 2 jaar garantie bad loopt leeg tot net boven de filter meerdere keren mail gedaan fotos en films en omdat geen productiefout hij loopt niet zomaar eens leeg. Ik vind de service slechter van slecht op de site staat bij garantie niks over dat het om een productiefout moet gaan waar heb je in godsnaam een garantie een bad wat je voor 899 euro koopt 1 jaar kan genieten en word geadverteerd met nieuwste model 2025 terwijl het 2021 is want de waterval past qua sluiting niet eens op voel me erg genaaid door dit bedrijf en bent heel erg woest raad iedereen dit bedrijf af en willen een oplossing want niks doen is geen oplossing van een intex naar bestway gegaan maar beter intex gebleven. Mensen denk na voor je hier iets besteld. Voel me ook niet echt gehoord door hun komen ze met een site als oplossing waar je nieuwe bad kan kopen ja dat noem ik geen oplossing maar oplichterij

Resposta da Bestway - Customer Service Netherlands
Rand zwembad was niet goed
Rand zwembad was niet goed, na enig heen en weer mailen een nieuw bad toegestuurd gekregen, erg fijn.

Resposta da Bestway - Customer Service Netherlands
Snelle reactie en uitstekende service.