Vi hyrde fotobåset till vårt bröllop och var jättenöjda... till det plötsligt slutade printa foton under kvällen, och gästerna inte fick några fler bilder. Fotobåset visade inget felmeddelande el... Ver mais
Uppskattad aktivitet i vår mäss monter. Superbra sätt att få ut företagsnamn kombinerat med uppskattade foton. Lätt och smidig att hämta /lämna. Allt är förberett och klart med bra instruktioner.
Oj så kul det blev! Hyrde till en studentmottagning. Smidigt att hämta, installera och använda. Vi hade egen "logga" och fick så bra hjälp och support ang läsbarhet mm. Vi hade en bok där alla fick... Ver mais
Hyrde Bettybooth till en 30-års fest och allt fungerade utmärkt hela vägen! Fotobåset var verkligen smidig att använda och en höjdpunkt under hela kvällen. Servicen var helt outstanding och killen på... Ver mais
Uthyrning av fotoautomater i Stockholm, Göteborg och Malmö. Men skickar även till hela Sverige.
Huvudskärsvägen 22, 121 54, Stockholm, Suécia
Sem histórico de convites para avaliação
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Smidig, enkel, bra, proffsig.
Saknade möjligheten till accesoarer, vilket vi själva stod för istället.
Vet ej om kunden hade uppskattat ett tradionellt "bås" att kliva in i, springa in i ;-) Men kunden var jättenöjd med den här varianten.
Superkul på vårat bröllop. Bra servis med avlämning och upphämtning.

Resposta da Betty Booth
Supertrevligt tillskott på vår personalfest. Uppskattades mycket och väldigt smidig leverans.

Resposta da Betty Booth
Jättekul med photobooth, många skratt och fina bilder. Rekommenderas värmt till alla fester/aktiviteter :)

Resposta da Betty Booth
Det här var festens höjdpunkt. Mina gäster är normalt kameraskygga, men det rådde Betty bot på. :)
Det var smidigt och jag fick ett trevligt bemötande på alla mina frågor.
Detta kan jag tänka mig att använda igen!

Resposta da Betty Booth
Betty Booth blev en riktig succé på vår fest! Väldigt smidigt att kunna välja leverans och upphämtning. Rekommenderar starkt!

Resposta da Betty Booth
Betty Booth gjorde hela vår fest! Den var enormt uppskattad och verkligen pricken över i.

Resposta da Betty Booth
Superkul tillskott på vår julfest. Smidig leverans och hämtning, trevlig och tillmötesgående personal. Rekommenderar starkt!

Resposta da Betty Booth
Bra service och snabb kommunikation - och en bra produkt :)

Resposta da Betty Booth
Betty Booth blev en riktig höjdarsucce på festen🤩🤩🤩 Helt otroligt med obegränsat antal bilder!! Det var så kul o titta igenom alla foton efteråt och se alla härliga konstellationer med många skratt. Superlätt att installera och inga problem under hela kvällen👍🏻 Tveka inte utan hyr till din nästa tillställning 🎉

Resposta da Betty Booth
Ett superbra fotobås som var superenkelt att montera och använda! Obegränsat med bilder och krånglade inte under hela kvällens gång! En hit bland alla gäster! Rekommenderar starkt!

Resposta da Betty Booth
Betty ÄR festen! Alla gäster uppskattade Betty Booth. Att ha Betty bredvid gästboken på vårt bröllop var ett genidrag. Dagen efter så kunde vi titta igenom gästboken med alla hälsningar och bilder. Så himla härligt! Att man får ut två kopior av alla remsor gjorde att gästerna kunde ta med sig en remsa hem och lämna den andra till oss. Jonathan tog dessutom våra bröllopsbilder. Världsklass rakt igenom!

Resposta da Betty Booth
Vill du ha en grym fest? Hyr en Betty Booth!
Vi hyrde Betty Booth till vårt bröllop den 25:e Sep 2021 och den var nästan lika populär som oss brudparet själva hehe. Det blev en riktig stämningshöjare på festen och en snackis efteråt.
Maskinen var lätt att sätta upp, lätt att använda, lätt att montera ned. Hela processen från beställa, hämta, använda och återlämna var 10/10.
Jonathan på Team Betty Booth var dessutom utomordentligt trevlig och hjälpsam.

Resposta da Betty Booth
Betty Booth var en succé på vår företagsfest! Vi köpte in lite peruker, hattar och det gjorde det hela ännu bättre. Vi rekommenderar det varmt, leveransen var i tid och allt var superenkelt att sköta.

Resposta da Betty Booth
Vi är så glada att vi hade med Betty Booth på vår bröllopsfest! Alla gäster älskade det, blev verkligen en succé! Så smidigt med att kunna välja att få den levererad och uppmonterad också, väldigt bra service.

Resposta da Betty Booth
En riktig partyhöjare på vårt bröllop, alla uppskattade den så mycket. Inte sista gången vi anlitade er, magi!

Resposta da Betty Booth
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.