Betty Booth Opiniões 123

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Vi hyrde fotobåset till vårt bröllop och var jättenöjda... till det plötsligt slutade printa foton under kvällen, och gästerna inte fick några fler bilder. Fotobåset visade inget felmeddelande el... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Uppskattad aktivitet i vår mäss monter. Superbra sätt att få ut företagsnamn kombinerat med uppskattade foton. Lätt och smidig att hämta /lämna. Allt är förberett och klart med bra instruktioner.

Classificada 5 em 5 estrelas

Oj så kul det blev! Hyrde till en studentmottagning. Smidigt att hämta, installera och använda. Vi hade egen "logga" och fick så bra hjälp och support ang läsbarhet mm. Vi hade en bok där alla fick... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hyrde Bettybooth till en 30-års fest och allt fungerade utmärkt hela vägen! Fotobåset var verkligen smidig att använda och en höjdpunkt under hela kvällen. Servicen var helt outstanding och killen på... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de aluguer de artigos de festa

Uthyrning av fotoautomater i Stockholm, Göteborg och Malmö. Men skickar även till hela Sverige.

Informações de contacto

4,6

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

123 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Classificada 4 em 5 estrelas

Smidig

Smidig, enkel, bra, proffsig.
Saknade möjligheten till accesoarer, vilket vi själva stod för istället.
Vet ej om kunden hade uppskattat ett tradionellt "bås" att kliva in i, springa in i ;-) Men kunden var jättenöjd med den här varianten.

24 de maio de 2022

Superkul på vårat bröllop

Superkul på vårat bröllop. Bra servis med avlämning och upphämtning.

17 de maio de 2022

Resposta da Betty Booth

Tack Anders för ditt fina betyg. Vi blir superglada när våra kunder har kul med våra fotoautomater!
Hoppas vi ses snart igen på Bettybooth.se

Classificada 5 em 5 estrelas

Supertrevligt tillskott på vår…

Supertrevligt tillskott på vår personalfest. Uppskattades mycket och väldigt smidig leverans.

4 de maio de 2022

Resposta da Betty Booth

Tack för att ni hyrde vår fotoautomat, vi ser fram emot att ses snart igen!
//bettybooth.se

Classificada 5 em 5 estrelas

Roligaste på festen! Ett minne som är kvar länge..

Jättekul med photobooth, många skratt och fina bilder. Rekommenderas värmt till alla fester/aktiviteter :)

2 de maio de 2022

Wow Gabriella,
Tack så mycket för din fina ord. Vi är så glada att ni hade kul med Betty och att ni är nöjda med er hyra av fotobåset.

Tveka inte på att höra av er om det blir aktuellt med Betty i framtiden igen 🥳

Classificada 5 em 5 estrelas

Det här var festens höjdpunkt!

Det här var festens höjdpunkt. Mina gäster är normalt kameraskygga, men det rådde Betty bot på. :)
Det var smidigt och jag fick ett trevligt bemötande på alla mina frågor.
Detta kan jag tänka mig att använda igen!

28 de março de 2022

Resposta da Betty Booth

Tack Mia! Vad kul att du blev nöjd med vår fotoautomat. Det gör oss superglada att dina gäster hade trevligt med vår photo booth.
Välkommen tillbaks till bettybooth.se

Tack!

Väldigt bra service och snabb kommunikation!

28 de fevereiro de 2022

Resposta da Betty Booth

Tack så jättemycket Hanna för ditt omdöme. Så fint att höra att du är nöjd och jag hoppas ni hade kul med fotobåset.
Ser fram emot att kunna hjälpa er i framtiden igen när det blir aktuellt med att hyra fotobås.
Ha en underbar dag.

Bästa beslutet!

26 de dezembro de 2021

Resposta da Betty Booth

Så underbart att höra Edna! Tack för att ni valde att ha vårt photo booth hos er. Tveka inte på att höra av er nästa gång det är dags att hyra photo booth, så ska vi hjälpa er! God Fortsättning! ❤️

Fantastisk service

Fantastisk service! :)

21 de dezembro de 2021

Resposta da Betty Booth

Fantastisk användare av vårt fotobås!🥰

Tack Emilia för att du tog dig tid att recensera oss.
Ser fram emot att höra från er i framtiden när det blir aktuellt att hyra fotobås igen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Betty Booth blev en riktig succé på vår…

Betty Booth blev en riktig succé på vår fest! Väldigt smidigt att kunna välja leverans och upphämtning. Rekommenderar starkt!

20 de dezembro de 2021

Vilken fin recension Jennie. Tack! ❤️
Vad fint att vårt fotobås fick vara med på er fest. Vi finns bara ett samtal bort nästa gång det blir aktuellt med att hyra photo booth.
Ha en underbar jul och nyår!

Classificada 5 em 5 estrelas

Betty Booth var en succé på vår julfest!

Betty Booth gjorde hela vår fest! Den var enormt uppskattad och verkligen pricken över i.

12 de dezembro de 2021

Så fint Moa!
Tack för den fina recensionen och för att ni valde att hyra photo booth från oss till er fest.
Tveka inte på att höra av er om det blir aktuellt med att ha Betty hos er igen.
Ha en fin jul!

Classificada 5 em 5 estrelas

Superkul tillskott på vår julfest

Superkul tillskott på vår julfest. Smidig leverans och hämtning, trevlig och tillmötesgående personal. Rekommenderar starkt!

6 de dezembro de 2021

Resposta da Betty Booth

Wow! Tack så mycket Frida. Så fint att ni hade vår Betty Booth hos er. Ha en underbar jul och hoppa vi hörs snart igen när det är dags att hyra en photo booth igen.

Tack!

Bra service och snabb kommunikation - och en bra produkt :)

23 de novembro de 2021

Resposta da Betty Booth

Tack Kajsa, Vad kul att höra att ni var nöjda med oss och med våra fotobås. Tveka inte på att höra av dig om ni behöver hyra photo booth igen ☺️

Classificada 5 em 5 estrelas

Betty Booth blev en riktig höjdarsucce…

Betty Booth blev en riktig höjdarsucce på festen🤩🤩🤩 Helt otroligt med obegränsat antal bilder!! Det var så kul o titta igenom alla foton efteråt och se alla härliga konstellationer med många skratt. Superlätt att installera och inga problem under hela kvällen👍🏻 Tveka inte utan hyr till din nästa tillställning 🎉

9 de novembro de 2021

Åh så fint att höra! 🥰
Tack för att vår photo booth fick vara en del av er fest.
Och självklart, om det blir aktuellt att hyra fotobås igen; så tveka inte på att höra av er!

10 av 10

Ett superbra fotobås som var superenkelt att montera och använda! Obegränsat med bilder och krånglade inte under hela kvällens gång! En hit bland alla gäster! Rekommenderar starkt!

8 de novembro de 2021

Resposta da Betty Booth

Tack så mycket, Marina, för de fina orden. Det var så fint att Betty fick vara hos er på ert event.
Det är bara återkomma när ni önskar hyra fotobås igen för nästa fest så att ni kan få hänga med Betty igen.

Betty ÄR festen

Betty ÄR festen! Alla gäster uppskattade Betty Booth. Att ha Betty bredvid gästboken på vårt bröllop var ett genidrag. Dagen efter så kunde vi titta igenom gästboken med alla hälsningar och bilder. Så himla härligt! Att man får ut två kopior av alla remsor gjorde att gästerna kunde ta med sig en remsa hem och lämna den andra till oss. Jonathan tog dessutom våra bröllopsbilder. Världsklass rakt igenom!

11 de outubro de 2021

Wow Anna!
Tack så mycket för dina fina ord om våra fotobås.
Vi är otroligt glada för att ni valde att hyra ett photo booth från oss.

Vill även tacka för att ha fått vara en del av er stora dag. Ni var helt fantastiska!
Ha en underbar höst och hör av er när det blir aktuellt att hyra fotobås igen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Vill du ha en grym fest? Hyr då en Betty Booth!

Vill du ha en grym fest? Hyr en Betty Booth!

Vi hyrde Betty Booth till vårt bröllop den 25:e Sep 2021 och den var nästan lika populär som oss brudparet själva hehe. Det blev en riktig stämningshöjare på festen och en snackis efteråt.

Maskinen var lätt att sätta upp, lätt att använda, lätt att montera ned. Hela processen från beställa, hämta, använda och återlämna var 10/10.

Jonathan på Team Betty Booth var dessutom utomordentligt trevlig och hjälpsam.

3 de outubro de 2021

Resposta da Betty Booth

Hej Luki, tusen tack för ditt fina omdöme om vår fotoautomat. Vi är själva otroligt stolta över vår egentillverkade photo booth, men framförallt gör det oss otroligt glada att kunna bidra till er fest!

Superkul att du nämner Jonathan också, vi på Bettybooth är väldigt nöjda med honom!

Allt gott,
Josef på bettybooth.se

Classificada 5 em 5 estrelas

Betty Booth var en succé på vår…

Betty Booth var en succé på vår företagsfest! Vi köpte in lite peruker, hattar och det gjorde det hela ännu bättre. Vi rekommenderar det varmt, leveransen var i tid och allt var superenkelt att sköta.

28 de setembro de 2021

Resposta da Betty Booth

Wow Marie! Tack för din fina recension.
Så kul att vårt fotobås fick vara en del av ert fantastiska event.
Betty är alltid redo för er och ert nästa event. 🥳

Classificada 5 em 5 estrelas

Perfekt underhållning på festen!

Vi är så glada att vi hade med Betty Booth på vår bröllopsfest! Alla gäster älskade det, blev verkligen en succé! Så smidigt med att kunna välja att få den levererad och uppmonterad också, väldigt bra service.

27 de setembro de 2021

Resposta da Betty Booth

Tack för den fina recensionen och tack för att ni valde att hyra vårt fotobås till ert bröllop.
Vi hoppas på att höra från er när det blir aktuellt med Betty Booth på nästa event. ❤️

Classificada 5 em 5 estrelas

En riktig partyhöjare på vårt bröllop

En riktig partyhöjare på vårt bröllop, alla uppskattade den så mycket. Inte sista gången vi anlitade er, magi!

9 de agosto de 2021

Resposta da Betty Booth

Tack så mycket för de fina orden för att vårt fotobås fick vara en del av er stora dag.
och viktigast av allt; Grattis till bröllopet och all lycka!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.