Vi hyrde fotobåset till vårt bröllop och var jättenöjda... till det plötsligt slutade printa foton under kvällen, och gästerna inte fick några fler bilder. Fotobåset visade inget felmeddelande el... Ver mais
Uppskattad aktivitet i vår mäss monter. Superbra sätt att få ut företagsnamn kombinerat med uppskattade foton. Lätt och smidig att hämta /lämna. Allt är förberett och klart med bra instruktioner.
Oj så kul det blev! Hyrde till en studentmottagning. Smidigt att hämta, installera och använda. Vi hade egen "logga" och fick så bra hjälp och support ang läsbarhet mm. Vi hade en bok där alla fick... Ver mais
Hyrde Bettybooth till en 30-års fest och allt fungerade utmärkt hela vägen! Fotobåset var verkligen smidig att använda och en höjdpunkt under hela kvällen. Servicen var helt outstanding och killen på... Ver mais
Uthyrning av fotoautomater i Stockholm, Göteborg och Malmö. Men skickar även till hela Sverige.
Huvudskärsvägen 22, 121 54, Stockholm, Suécia
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Vi hade Betty booth på en 30 års fest och kan bara säga att det var en succé. Folk stod i kö hela kvällen och hade riktigt kul med denna fotoautomat. Bra service och mycket prisvärt. Rekommenderas!
STOR succé på bröllopsfesten
Vi hade letat efter en Photobooth till vårat bröllop och fick tag på Betty Booth. Blev en riktig succé över 400 kort togs med den maskinen under kvällen. Väldigt bra kvalité på korten och fördel att vi fick ta del av alla kort dagen efter via en länk på nätet. Allt funkade så otroligt smidigt från att vi hämtade till att koppla in den. Vi fick också ett bra bemötande av Jonathan. Vi rekommenderas verkligen att hyra denna maskin från dom.
Vi hyrde Betty till vårt bröllop och det blev verkligen en succé! En riktig partyhöjare som uppskattas av alla! Allt funkade så otroligt smidigt, bilderna höll otroligt bra kvalitet och vi fick ett fantastiskt bemötande, grymt företag! Rekommenderas verkligen!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.