Min erfarenhet av Bidders Highway har varit mycket negativ. Jag upplever att tjänsten inte utfördes enligt vad som utlovades. Fotograferingen höll låg kvalitet och min annons förnyades inte trots... Ver mais
Szép autót sikerült vennem jó áron . Az árverésvezető mindenben segített, engem is képviselt nem csak az eladó érdekeit. A 7,5 % árverési díj teljesen reális és megfizethető.
Oerhört proffsigt hanterat genom hela affären. Upplevde en genuin omtanke om mig som kund och att grabbarna på Bidders Highway verkligen ville göra allt så att det blir rätt för alla parter. Det är ty... Ver mais
Jag tycker er sajt är lätt att navigera i. När man väl budar på ett objekt så kommer informationen löpande på ett proffsigt sätt. Det enda som blev ett väggupp var när jag vann budet och godkände r... Ver mais
Auktionssajten för samlarbilar. Bidders Highway har det bästa utbudet av klassiska bilar till rätt priser. Köp eller sälj din legendariska drömbil idag!
Vikingavägen 17A, 13333, Saltsjöbaden, Suécia
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Alt stämde med vad er medarbetare informerade om.

Resposta da Bidders Highway
Bra bemötande och kunnig personal. Auktionen gick smidigt och högsta betyg till all personal.

Resposta da Bidders Highway
Absolut jag rekommenderar inte det förtaget,
Jag köpte en bil via Bidders Highway (Mustang -65) för ett år sedan. Efter köpet fick jag ingen som helst hjälp eller support – de lämnade mig och säljaren att lösa allt själva. Har försökt kontakta kundservice flera gånger för att ta bort en gammal annons, men har fortfarande inte fått något svar. Riktigt oseriöst – rekommenderas inte. 👎

Resposta da Bidders Highway
Från första kontakten till fotografering, beskrivning av bilen och försäljningen visar Biddershigway att de är såväl personliga som professionella. Jag kan bara ge dom högsta betyg!! 😊

Resposta da Bidders Highway
Tycke att det gick smidigt med hff ex la upplägget så jag är nöjd

Resposta da Bidders Highway
Personlig kontakt och stort bilintresse och kunskap hos medarbetarna.
Engagemang och vilja att få till ett avslut.

Resposta da Bidders Highway
Allting skött på ett ärligt sätt, inga överraskningar

Resposta da Bidders Highway
Bra bilder o bra utbud. Enkelt att buda o avluta efter en affär.
Minus är att man inte får svar på mejl o i vissa fall tar det lång tid för återkoppling av förfrågningar både från kund o er.

Resposta da Bidders Highway
Bra support och kunnig kontaktperson. Helt klart smidigare än att själv sälja på Blocket.

Resposta da Bidders Highway
Mycket bra presentation av objekten med många bilder. Bra och enkel uppbyggd site. Vann nyligen en budgivning och när den var klar uppstod ett oväntat problem. Bidders Highway löste det både snabbt professionellt. De tar kundservice på allvar.

Resposta da Bidders Highway
Awful, complete scam. I was cheated in an auction where the owner told me after I won he didn't even want to sell the car. They even lied about the description of the car and the owner told me he had warned them to change it and not mislead people, they weren't interested and kept it. Total dishonesty. And even after I had already paid the 10% fee which they were super quick to issue, I was never able to contact anyone again in order to be reimbursed by them or even to explain the situation.

Resposta da Bidders Highway
Funkade klockrent! Drog till lite extra & det gick hem, ett mail från köparen var jag ville ha pengarna..

Resposta da Bidders Highway
La ut en av våra lagerbilar som ej lyckades nå reservationspriset men teamet på Bidders lyckades sy ihop affären efteråt. Det kallar jag service och extra handpåläggning som inte kostade något extra. Kan varmt rekommendera.

Resposta da Bidders Highway
Smidigt, trygg och snabb återkoppling. Höll oss hela tiden uppdaterad och finns inget att klaga på.

Resposta da Bidders Highway
Oerhört lång och krånglig process, kanske värt det om man har en riktigt värdefull bil men i mitt fall hade en blocketannons varit smidigare och troligen gett mig mer för min bil

Resposta da Bidders Highway
En trevlig personal som Inger förtroende samt proffsigt sätt övertyga mig om att detta är rätt sätt att sälja.

Resposta da Bidders Highway
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.