Bidders Highway Opiniões 322

TrustScore: 4 em 5

4,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Min erfarenhet av Bidders Highway har varit mycket negativ. Jag upplever att tjänsten inte utfördes enligt vad som utlovades. Fotograferingen höll låg kvalitet och min annons förnyades inte trots... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Szép autót sikerült vennem jó áron . Az árverésvezető mindenben segített, engem is képviselt nem csak az eladó érdekeit. A 7,5 % árverési díj teljesen reális és megfizethető.

Classificada 5 em 5 estrelas

Oerhört proffsigt hanterat genom hela affären. Upplevde en genuin omtanke om mig som kund och att grabbarna på Bidders Highway verkligen ville göra allt så att det blir rätt för alla parter. Det är ty... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag tycker er sajt är lätt att navigera i. När man väl budar på ett objekt så kommer informationen löpande på ett proffsigt sätt. Det enda som blev ett väggupp var när jag vann budet och godkände r... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Leilão de automóveis

Auktionssajten för samlarbilar. Bidders Highway har det bästa utbudet av klassiska bilar till rätt priser. Köp eller sälj din legendariska drömbil idag!

Informações de contacto

4,2

Bom

TrustScore: 4 em 5

322 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 3 em 5 estrelas

Märklig situation!

2 gånger har ni skickat ett mail, att bilen är såld. Men varje gång "får" köparen dra sig ur. Nåt stämmer inte! Det är synd att ni inte kan kontrollera potentiella köpare bättre. Du borde faktiskt kunna se ett kontoutdrag så att du kan vara säker på att köparna har de pengar de budar.
Men efter vårt samtal lyckades vi lösa det tillsammans. Tack för det!

17 de maio de 2025

Resposta da Bidders Highway

Hej Conny, vi är glada att det löste sig till slut oss emellan och beklagar såklart att detta hänt dig två ggr. Att köpare drar sig ur händer extremt sällan framför allt när slagavgiften inte betalas tillbaka. Men det hjälper ju tyvärr inte dig i detta fallet. Jag hoppas att teamets hjälp i efterhand och vår täta kontakt kan ses som lite plåster på såren. Just i detta fallet fanns det inte mycket vi kunde göra men förstår ditt omdöme. Vi önskar dig en fin sommar. Mvh, Teamet på Bidders Highway

Fungerade bra

Fungerade bra. Lite stökigt att man som högsta budgivare inte har förtur på bilen när det inte går upp till reservationspris annars bra.

30 de abril de 2025

Resposta da Bidders Highway

Hej tack för ditt omdöme. Det stämmer, om auktionen inte når reservationspriset inom tidsramen får de tre högsta budgivarna möjlighet att inkomma med ett sista bud och då är det upp till säljaren att acceptera vilket hen vill. Vårt tips är alltid att om man är intresserad av objektet, att lägga sitt bästa bud under pågående auktion och inte vänta tills efteråt. Tack fär att du deltog i en auktion hos oss och tog dig tid att lämna ett omdöme. Önskar dig en fin sommar.

Classificada 5 em 5 estrelas

Väldigt enkelt och tryggt att bjuda på…

Väldigt enkelt och tryggt att bjuda på bilar utan oro att int hinna få in ett bud innan auktionen avslutas.

8 de maio de 2025

Resposta da Bidders Highway

Hej, tack för omdömet och feedback kring våra budgivningar. Kul att höra att det funkar som det ska.

Classificada 1 em 5 estrelas

if they dont earn enough money

if they dont earn enough money, youre nothing for them

1 de maio de 2025
Opinião espontânea

Resposta da Bidders Highway

Hi John, we've tried reaching you to get some more information regarding your negative experience with us. Please get back to us so that we can somehow make it right. In the meantime, for clarification, our only income from our auctions is our buyer's fee of 7,5% including VAT.

Det funkade bra

Det funkade bra
Jag blev nöjd med pengarna.

Hälsningar Åke

30 de abril de 2025

Resposta da Bidders Highway

Hej, tack för ditt omdöme. varmt välkommen tillbaka!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb och smidig affär....

Blev en snabb smidig affär och fick vad jag ville så kan varmt rekommenderas!

23 de abril de 2025

Resposta da Bidders Highway

Härligt!! Stort tack för ditt omdöme. Betyder mycket för oss.

Classificada 1 em 5 estrelas

var högsta budgivare men nådde inte upp…

var högsta budgivare men nådde inte upp till reservationspris. blev lovad att om jag höjde priset ett par tusen så skulle det kompenseras på slagavgiften vilket inte gjordes trots påstötning. så tyvärr så känns det oseriöst.

8 de abril de 2025

Resposta da Bidders Highway

Hej Anders detta förefaller vara ett missförstånd. Vi har sökt dig i ärendet utan lycka. Så hör gärna av dig igen så vi kan reda ut detta. Viktigt att du känner dig nöjd. Mvh, Bidders Highway

Obalans i beskrivningen

Bidders Highway är enkel och smidig att använda.
Rikligt med bilder som stödjer beskrivningen av bilen.
Kommentatorsfältet är bra. Man kan fråga säljaren om info i beskrivningen saknas eller är otydlig.

Dock var beskrivningen av de brister som bilen var behäftad med svag. Om en stående rubrik införs i beskrivningen, t ex"Reparations och servicebehov", skulle säkert hjälpa säljare att avstå från att dölja ev brister.

14 de abril de 2025

Resposta da Bidders Highway

Superbra tips. Det tar vi med oss. Tack för fint omdöme.

Bra admin

Bra admin. Personlig service. Skönt att slippa betala som säljare

7 de abril de 2025

Resposta da Bidders Highway

Tack fr fint omdöme. Det gläder oss at du är nöjd.

Classificada 5 em 5 estrelas

Enkelt och inga kostnader för säljare…

Enkelt och inga kostnader för säljare är jättebra, Bilen såld och alla 'r nölda. Kontaktade de tre högsta för att hitta en lösning var suveränt

3 de abril de 2025

Resposta da Bidders Highway

Kanon! Precis så ska det kännas. Tack för fint omdöme. Välkommen nästa gång du ska sälja.

Classificada 1 em 5 estrelas

Blev fullkomligt ghostad av Bidders…

Blev fullkomligt ghostad av Bidders Highway efter jag vunnit budgivningen.

1 de abril de 2025

Resposta da Bidders Highway

Hej Niclas, nu förstår vi inte alls vad som hänt. Vi hjälpte ju dig att köpa bilen efter budgivningen trots att ditt bud inte nådde upp till reserven. Vi skickade till och med ett köpekontrakt. Vad är det som gått snett? Har detta inte kommit fram? Vänligen kontakta oss så vi kan redan ut detta. Beklagar att du upplever att vi inte svarat dig men detta måste vara ett missförstånd.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ett proffsigt bemötande från första…

Ett proffsigt bemötande från första början. Med fotografering, handläggande av annonsen. Supporten vid ev. frågor. Högsta betyg till er.
Nu väntar jag bara på vederbörande köpare ska ordna transporten. Det verkar ta tid. Vid senaste konversation så önskar han fortfarande registreringsskylten för att kunna ta hem mc till Finland.... hmm. Jag undrar nu om denna affären blir av alls...
Mvh Thorsten Eskilsson

24 de março de 2025

Resposta da Bidders Highway

Tack för fint omdömme. Tveka inte att höra av dig till oss om du behöver hjälp.

Smidigt o bra

Smidigt o bra

18 de março de 2025

Resposta da Bidders Highway

Hej, stort tack för ditt omdöme. Om du vill får du gärna höra av dig till oss och berätta vad vi kunde gjort annorlunda för att få full pott.

Smidigt och bra betalt!

Supernöjd! Budat hem två bilar förut men detta var första försäljningen. Fick betalt en bra bit över reserven och schysst bemötande av teamet på Bidders genom hela processen. Hade den uppe på Blocket i 2,5 månad och det var bara slösad tid med både huvudvärk och däcksparkande/provkörningar helt i onödan. Tack BH!

16 de março de 2025

Resposta da Bidders Highway

Stort tack för fint omdömme! Härligt att det gick så bra.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.