Bidders Highway Opiniões 322

TrustScore: 4 em 5

4,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Min erfarenhet av Bidders Highway har varit mycket negativ. Jag upplever att tjänsten inte utfördes enligt vad som utlovades. Fotograferingen höll låg kvalitet och min annons förnyades inte trots... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Szép autót sikerült vennem jó áron . Az árverésvezető mindenben segített, engem is képviselt nem csak az eladó érdekeit. A 7,5 % árverési díj teljesen reális és megfizethető.

Classificada 5 em 5 estrelas

Oerhört proffsigt hanterat genom hela affären. Upplevde en genuin omtanke om mig som kund och att grabbarna på Bidders Highway verkligen ville göra allt så att det blir rätt för alla parter. Det är ty... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag tycker er sajt är lätt att navigera i. När man väl budar på ett objekt så kommer informationen löpande på ett proffsigt sätt. Det enda som blev ett väggupp var när jag vann budet och godkände r... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Leilão de automóveis

Auktionssajten för samlarbilar. Bidders Highway har det bästa utbudet av klassiska bilar till rätt priser. Köp eller sälj din legendariska drömbil idag!

Informações de contacto

4,2

Bom

TrustScore: 4 em 5

322 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 5 em 5 estrelas

Mycket proffsigt och bra…

Mycket proffsigt och bra bemötande.Snabbt och smidigt.Fotografering samt annons var suveränt.Kan varmt rekommendera att sälja/köpa hos bidders highway.

10 de fevereiro de 2025

Resposta da Bidders Highway

Stort tack för ett fint omdöme. Betyder mycket för oss.

Classificada 5 em 5 estrelas

Sålt bil Biddders Highway.

Sålt bil Biddders Highway.
Erik Cederberg hjälpte mig med försäljning av min Lada Niva.
Processen var supersmidig och enkel och klockrent bemötande samt vägledning genom hela försäljningsprocessen.
Kommer utan tvekan att använda mig av Bidders Highway igen!

20 de dezembro de 2024

Resposta da Bidders Highway

Tack för ditt omdöme, och som alltid. Välkommen tillbaks!!

Classificada 4 em 5 estrelas

Trevlig o kunnig personal

Trevlig o kunnig personal. Bra skrivet i annonsen

7 de janeiro de 2025

Resposta da Bidders Highway

Hej, tack för ditt omdöme. Om du har feedback kring vad vi kunde göra bättre och få full pott får du gärna höra av dig till oss. Mvh Team Bidders

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag har fått ett mycket bra bemötande…

Jag har fått ett mycket bra bemötande och behandling av Bidders Highway. När jag hade klantat till det så lyssnade, förstod och löste de problemet (för vilket jag bara hade mig själv att skylla). Tack för en mycket fin tjänst och för er förståelse.

20 de janeiro de 2025

Resposta da Bidders Highway

Tack själv. Det är sånt som händer ibland. Bra att det gick att lösa. Välkommen åter.

Bra och seriös auktionstjänst

Bra och seriös auktionstjänst.
Har både köpt och sålt via Bidders Highway och det har alltid varit trevligt bemötande och smidigt förfarande.

15 de janeiro de 2025

Resposta da Bidders Highway

Tack Andreas! Du är såklart alltid välkommen tillbaka.

Sålt flera objekt

Sålt flera objekt , både bil och motorcykel
Alltid gått sjukt smidigt , annonserna som skapas är extremt proffsiga !
10/10

9 de janeiro de 2025

Resposta da Bidders Highway

Stort tack för att du kommer tillbaka och tack för fint omdöme.

Classificada 1 em 5 estrelas

Tyvärr mycket dålig kundservice

Tyvärr mycket dålig kundservice. Även om köpet inte sker måste man hela avgift betalas. Så plattformen tjänar två gånger om fordonet säljs efteråt. Denna punkt är nästan i slutet av villkoren. En eftergift skulle åtminstone vara bra, eftersom ingen av oss har pengar i överflöd.

3 de janeiro de 2025

Resposta da Bidders Highway

Hej, det stämmer att buden är bindande och att avgiften inte betalas tillbaka om man som vinnande budgivare utan mycket goda skäl drar sig ur en auktion. Detta står tydligt i både FaQ och Villkor. Detta är ett ansvar man har som budgivare och ingår i den undersökningsplikt som gäller innan man lägger sitt bud. Där ingår även att kontrollera samtliga bilder på objektet, ev frågor om skick. etc. Vi tycker såklart att det är tråkigt att du är missnöjd med din upplevelse men har svårt att se vad vi hade kunnat göra annorlunda i det här fallet. God fortsättning.

Passionerade proffs

Passionerade proffs, upplägget med besök på plats borgar för bra beskrivningar och skapar trygghet som en traditionell marknadsplats inte kan erbjuda. Grymt smidigt ✨

26 de novembro de 2024

Resposta da Bidders Highway

Stort tack för fina ord. Vi försöker komma ut så ofta vi kan.

Enkelt

Enkelt, tydligt och smidigt

8 de dezembro de 2024

Resposta da Bidders Highway

Precis som det ska vara! Tack för fint omdöme.

Classificada 4 em 5 estrelas

Alla var artig och trevlig

Alla var artig och trevlig. Fotografen var bra och service var fint. Tack

20 de novembro de 2024

Resposta da Bidders Highway

Hej, tack för ditt omdöme. Vi är såklart nyfikna på vad vi kunde gjort bättre för att få full pott. Hör gärna av dig till oss med lite feedback.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.