Ingen tydlig information om nya returvillkor i samband med reaprodukter. Man kan välja att returnera i butik när man registrerar sin vara online. När du kommer till butik får du info att man inte all... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
BIKBOK: Bryne M44 Servicen var dårlig fordi de ansatte manglet initiativ og engasjement, og ikke brukte kommunikasjon eller kroppsspråk for å gjøre kunden trygg og velkommen. Kunden kan føle seg ignor... Ver mais
Beställde med Click & Collect och min order var klar på ca 50 minuter. Har läst flera recensioner om otrevligt bemötande i butiker, så vill passa på att lyfta butiken i Borlänge (Kupolen) där jag blev... Ver mais
Jag beställde click and collect först men ordern blev avbruten nästa dag. Beställde då på nätet eftersom jag verkligen ville ha tröjan och paketet kom på 1 dag vilket är superbra men då har tröjan en... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Useriøst og lite hyggelig kundeservice!
Jättefin tröja som kom snabbt
Jättefin tröja som kom snabbt, men den var lite liten. Jag kollade i storlekstabellen för att det skulle bli rätt, men det blev det inte.
väldigt fina kläder och helt klart min…
väldigt fina kläder och helt klart min favorit butik.
Kjapp levering!
Mycket dåligt service vid reklamation
Har varit väldigt nöjd med bikbok I alla år jag handlat där. Dock inte längre.
Jag köpte ett par byxor online som snabbt gick sönder i en söm. Jag tänker mig att det smidigaste för alla är om dom drar av en summa för lagning från priset. Men det ville dom inte utan det dom erbjuder är antingen 30% på nästa(!) köp, eller att jag ska skicka tillbaka dom och få ut ett par nya. Detta känns orimligt av flera skäl.
1. Att dom ska låta mig skicka varan till dom och sedan skicka ett par tillbaka till mig är fruktansvärt dåligt för miljön.
2. Det kostar dom över 100 spänn i fraktkostnader + kostnad för ett par nya byxor.
3. Det är bökigt för mig att behöva ta mig till ett ombud två vändor för ett litet hål i en söm.
4. Att jag ska få 30% på ett kommande köp är inte en kompensation för mig, utan snarare en win för bikbok då dom får ytterligare ett köp. Ej rimligt
Anledning till att dom inte vill göra ett avdrag är att jag redan har en rabatt på byxorna. Men den lilla summan det handlar om är fortfarande mycket mindre än det de kostar för dom att betala fraktkostnader plus ett par nya byxor till mig.
Hur tänker ni? Fruktansvärt besviken på er service som vanligtvis är så himla bra!
Små storlekar
Är så trött på att bikbok har så små kläder.. samma med nakd, chiquelle, Gina tricot (ibland) och andra stora klädesbutiker. Jag älskar verkligen kläder och mode, studerar även till stylist. Hade varit kul om ni gjorde mer kläder till size XL-3xl. Vi kurviga tjejer vill också vara snygga! Mvh arg kurvig tjej
Love
Totalt älskar! Kan också vara för att det är min favvo butik.. tycker de har hyfsat snabb leverans, och det är lätt att skicka tillbaka varor om det skulle behövas. Enda dåliga tycker jag är att frakten kostar om man inte handlar för över 600 kr..
Pay more than you counted on
If you're from abroad and shop in Bikbok in Copenhagen, beware of paying exponentially more, than you counted on when looking at the pricetags. Even danish law doesn't matter to them, as their main Office is othervise livstestamente.
They write misguiding 'guiding' prises (wring prices are no help on a pricetag) and won't let you pay the currency (or price) on the pricetag. The Price is ALWAYS way higher in DKK than euro and they do not care about going shaunspiers the law by writing confusing provins information. So when you look at a price, calculate to cash out 50-200 DKK more than you think -for every piece of clothes you buy.
Fläck på jackan
Mycket dåligt när man beställt hem en jacka och den dels inte är inplastad och ligger lös i påsen. Sedan har även jackan en smutsfläck på sig.
Snabb leverans.
:-))
Todella nopea toimitus! :) asiakaspalvelu sähköpostitse toimii myös hyvin tarvittaessa.
Helt okej MEN det finns saker som kan förbättras!!
Att handla hos Bikbok har varit helt okej, men jag störde mig på en del saker! Det är jättesvårt att komma i kontakt med kundservice och svarstiden är alldeles för lång! Produkterna som jag fick var inte inpackade i någon plast utan de låg bara lösa tillsammans i påsen.
Jag skickade en vara i retur och det fanns en förbetald returetikett i påsen (mycket bra), dock så var frakten och returfrakten dyr (49kr) i jämförelse med andra hemsidor. Returhanteringen verkar även den vara seg då jag inte fått besked om att de mottagit min retur.
Hur som helst, det var bra kvalitet på varorna och jag är nöjd med det jag behöll.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.