Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

De ar alle de gode parfumer og der er ingen der kan konkurrere med deres gode priser. Jeg er meget glad for at handle hos bilablau og jeg kan kun anbefale det til alle andre.

Classificada 1 em 5 estrelas

Varning! För ett blufföretag, Bilablau, som hellre ska kallas för Bilabluff! Akta er! Betala inte! Processa! Bestrid fakturan! Låt oss gå ihop! Vi måste agera med kraft mot sådana kriminella be... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Mycket oseriöst företag. Låser upp kunden på ett abonnemang, inget om att det ligger ett löpande abonnemang eller försöker dras pengar. 6 mån senare kommer ett inkassokrav från ett om möjligt ännu me... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Skojare! Handlade på våren 2017, nu fick jag en faktura från ”Kredithanterarna” på 3425kr för ”misslyckade dragningar från maj-17 till juni-19. Har inte bytt något kort under den tiden, ingen påmin... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Eventos e entretenimento

Informação fornecida por diversas fontes externas

SPAR OP TIL 90% PÅ MERE END 30.000 LUKSUSVARER OG MÆRKER Som medlem hos BilaBlau får du store rabatter på parfume, shampoo, personlig pleje, spil, legetøj, modetøj, elektronik og kosttilskud. Bilablau er en side hvor vi gør vores bedste for at give de bedste priser til vores medlemmer.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Stop de møgd#r!!!

Har også lige opdaget at der i dag 17.06.202 igen er trukket 899,- fra min konto (det er anden gang denne måned!!)

Spær dit kort A.S.A.P.!!!!!!
Og meld det til din bank.....de svin skal stoppes.

🤬🤬🤬🤬🤬

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har lige opdaget det

Jeg har lige opdaget det. Siden 2018(vi kunne ikke sige længere tilbage på Mobilen) og indtil nu er han rippet for 7100. Først mange små på 89,-, derefter 199,-, så 399,- og nu 899,- gange 2 i bare denne måned. Han havde slet ikke spottet det før nu🤔

Classificada 1 em 5 estrelas

899 kroner trukket fra min konto i den…

899 kroner trukket fra min konto i den her måned. Som mange af jer andre kan jeg nu se at det har stået på i måneder. Først mindre beløb to gange om måneden, men nu helt op til 899,00.
Kender ikke "forretningen" og har tydeligvis ikke en Account hos dem når jeg forsøger at få tilsendt et nyt kodeord.
Kort spærret. Banken og NETS kontaktet.
Det er uldent det her!

Horrible

Horrible, this company has been taking money from me each month (a lot of money) without me knowing it. Tried contacting the police but they said it is not a crime because it says that they can take a fee each month in the fine print on their website. They trick you and you can't do anything about it, beware!!

15 de junho de 2020

Kæmpe fuskfirma

Kæmpe fuskfirma. Fup og svindel. De har trukket adskillige penge fra min konto uden mit samtykke og uden at informere mig.

13 de junho de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

Snyd, svindel og ren tyveri

Desværre nydt til at trykke på en stjerne, dette skal de overhoved ikke have. Jeg har også lige opdaget at jeg er blevet konsekvent trukket i tiltagende stigende beløb, desværre tilbage til 2017, ligesom de andre anmelder på dette side. Jeg har aldrig meldte mig i deres klub og er virkelige frustreret med mig selv at jeg har først opdaget tyveri nu, men de har været rigtige smart ved at begynder med små beløb, som er lige så stille taget et hoppe opad hver år og nu hver 6 md, det sidste beløb som de andre anmelder på 899,00. Jeg skynder mig og kontakte Banken i morgen men hvor er jeg vred😡😡😡😡😡

9 de junho de 2020

🤬🤬🤬🤬

Hvad sker der lige!! Vi har også lige opdage at være blevet trukket mange 1000kr over det seneste halve år. Opdagede det først nu, da jeg igår blev trukket 899kr. Kan så se at de løbende har trukket 399kr hver 14 dag. Mit beløb startede også med 89kr . Måtte spærre vores kort og lave en anmeldelse.
Men jeg forstår ikke hvordan det kan fortsætte hvis andre allerede har anmeldt dem???
Er der nogen der overhovedet har set deres penge igen???🤬

9 de junho de 2020

Hej !

Hej !
de drar pengar från mitt konto, hur kan jag göra så att de slutar dra, snälla hjälp?

5 de junho de 2020

Stop de svindlere nu!

Jeg kan tilslutte mig den negative omtale af DETTE FIDUSFIRMA! Mit køb har kostet mig knap 6000 (købte f 98,- i maj 2017. Min bank, Arbejdernes Landsbank, krævede alle kontoudtog, så jeg har indsendt 40+ (!) dokumenter og skrevet 4 x til bilablau.dk. Nul reaktion. Fidussitet skifter udseende iblandt og kan ikke kontaktes. Har truet med at skifte bank, efter 49 år, såfremt de ikke undersøger det i deres klageafd.

26 de maio de 2020

Har anmält Bilablau till ARN

Har anmält företaget till ARN men fick idag svaret att man inte kan pröva min anmälan eftersom Bilablau inte svarat på brevet från ARN.....Ingen möjlighet att få rättelse den vägen alltså.

25 de maio de 2020

Snydt i uvidenhed ved køb af fidgetspinner fra 2017

Bondefangeri med abonnement som løbende bliver trukket.Endda steget fra 89kr hver. 14. dag til nu 399kr hver 14. dag, uden nogen bekendtgørelse om at man er medlem. Ingen kontakt, ingen medlemsmail, sågar ikke engang et login eller velkommen i klubben mail. Derfor er det rent spekulativt. Og kostet dyrt ved køb 3 år tilbage. Bilablau har jeg meldt til forbrugerombudsmanden samt banken ifølge paragraf 12, stå 1,1.

20 de maio de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

Ligesom alle andre her inde er også vi…

Ligesom alle andre her inde er også vi blevet snydt. vi har ikke abonnement, har lige prøvet at gendanne password for at komme ind på siden, der er ikke sendt gendannelse til nogen af vores mail adresser, ergo må vi jo ikke have et abonnement.
Vi har banken på sagen og er blevet nød til at spærre vores kontokort.
der bure laves et fælles sagsanlæg mod dette firma, så deres bondefangeri kan stoppes - simpelt svindel.

13 de maio de 2020
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais