De ar alle de gode parfumer og der er ingen der kan konkurrere med deres gode priser. Jeg er meget glad for at handle hos bilablau og jeg kan kun anbefale det til alle andre.
Leia as opiniões dos outros
Varning! För ett blufföretag, Bilablau, som hellre ska kallas för Bilabluff! Akta er! Betala inte! Processa! Bestrid fakturan! Låt oss gå ihop! Vi måste agera med kraft mot sådana kriminella be... Ver mais
Mycket oseriöst företag. Låser upp kunden på ett abonnemang, inget om att det ligger ett löpande abonnemang eller försöker dras pengar. 6 mån senare kommer ett inkassokrav från ett om möjligt ännu me... Ver mais
Skojare! Handlade på våren 2017, nu fick jag en faktura från ”Kredithanterarna” på 3425kr för ”misslyckade dragningar från maj-17 till juni-19. Har inte bytt något kort under den tiden, ingen påmin... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
SPAR OP TIL 90% PÅ MERE END 30.000 LUKSUSVARER OG MÆRKER Som medlem hos BilaBlau får du store rabatter på parfume, shampoo, personlig pleje, spil, legetøj, modetøj, elektronik og kosttilskud. Bilablau er en side hvor vi gør vores bedste for at give de bedste priser til vores medlemmer.
Informações de contacto
teglbækvej 16, 8361, Hasselager, Dinamarca
- +45 69151880
- hej@bilablau.com
- bilablau.com
KÖP ALDRIG FRÅN DESSA
KÖP ALDRIG FRÅN DESSA
DU KÖPER MEDLEMSKAP PÅ 129 KR MÅN SOM DU EJ KAN SÄGA UPP
Magen til svindel skal man lede længe…
Magen til svindel skal man lede længe efter..
Jeg har opsagt mit såkaldte medlemsskab mange gange de sidste 3 år og det er endnu ikke lykkes mig at komme ud af det endnu.
De har trukket 89,- kr 2 gange om måneden 16 gange i de år.
Nu har jeg skrevet frem og tilbage med dem deles for at få dem til at stoppe med at hæve pengene og for at få mine penge tilbage.
Er der andre som er interesseret i at gå til forbrugerombudsmanden eller TV?
Har også lige opdaget at jeg er blevet…
Har også lige opdaget at jeg er blevet trukket 89 kr hver måned og x2 i september. SVINDEL_SVINDEL jeg har aldrig handlet med dette firma hvor har de mit kontonr fra? ØV
Det her må stoppes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nej nej nej..
Nej nej nej... Hvad f.... er det her???????!!!!!!! Jeg er blevet trukket de 89,- 2 x om måneden i over et år. Hvordan Kan det her ske????
Giv mig mine penge tilbage NU! Jeg har IKKE tilmeldt mig noget som helst.
Jeg har gjort indsigelse til min bank. Jeg har søgt om jer på nettet. Hold kæft et svindler firma.
Har fået trukket 89kr på min konto…
Har fået trukket 89kr på min konto mange gange uden min tilladelse. Jeg har aldrig købt noget hos dem, så hvor de har mine bankoplysninger fra ved jeg ikke. Har nu spærret mit kort!!! SVINDEL OG HUMBUK
SVINDEL OG TYVERI
fandt ud af ved rent held at jeg var blevet trukket i en længere periode, 89kr som så mange andre på trods af jeg ALDRIG har handlet med firmaet eller kendt til dem , det er virkelig sygt og jeg kan kun opfordre til at man gør indsigelse i sin bank og spærre sit kort så de ikke kan trække mere !!!
Korrupt
Ved ikke engang om jeg overhovedet har lyst til at give 1 stjerne, men dog nødvendigt... Har aldrig oplevet lignende! jeg har nu fået trukket penge i et år, nogle gange flere gange om måneden, andre gange kun 1 enkelt... Jeg har aldrig købt noget på denne side, og jeg har heller aldrig modtaget nogen mail eller andet.
Očenj plaaja firma!Budte vnimateļni!
Detta företag ägnar sig uteslutande åt…
Detta företag ägnar sig uteslutande åt bedrägligt beteende. Har plockat 129 kr/gång från mitt konto 20 gånger i sk medlemsavgift vilket jag upptäckte idag. Det fungerar inte att logga in på det sk medlemskontot och i mail korrespondens angående avslut av medlemskap låtsas företaget ovetande och hänvisar till inloggning som inte fungerar. Jag har polisanmält bedrägeriet!
Jeg er blivet tryklet i flere måneder…
Jeg er blivet tryklet i flere måneder 89 kr uden at jeg har givet lov eller samtykke til denne firma.Siden april måned i år.Og jeg har aldrig nogensinde købt noget af den firma
Har prøvet at logge ind det kan jeg hellere ikke.har bedt om en ny kode det kommer aldrig. ved ikke hvad gør man ellers? Udover at spærre kort.
KRÆV JERES PENGE TILBAGE
KRÆV JERES PENGE TILBAGE.
Ifølge Forbrugerklagenævnets afgørelse d. 25. maj 2018 blev BILABLAU dømt til at tilbagebetale alle abbonnementbetalinger plus 6.000.- i sagomkostninger.... Så det taler for sig selv.
det er dog det værste jeg har været ude…
det er dog det værste jeg har været ude for. Af en eller anden grund er der blevet trukket et mdl. gebyr på 89 kr. uden varsel eller anden advisering. Firmaet er ikke til at få fat på, jeg har nu ventet i tlf. i en time, og de siger mit opkald er vigtigt...hmmm.... Hold fingrene væk fra dette firma. Fup og svindel, svineri
Har flere gange ønsket om nyt kodeord…
Har flere gange ønsket om nyt kodeord så jeg kan afmelde mit medlemsskab, de sender ikke mailen. Har så opsagt mit medlemsskab med mail, den har de annulleret og trukket penge fra mig alligevel.. Man bliver snydt
Har nu flere gange bedt om et nyt…
Har nu flere gange bedt om et nyt password, så jeg kan framelde mig og ikke betale de 89,- olm måneden, men de sender ikke et nyt.
Bedrägeriföretag
Bedrägeriföretag! Köper man någon produkt hos dem ingår man automatiskt ett avtal där de drar pengar på ens kort varje månad. Detta "abbonemang" är i princip omöjligt att komma ur!
Googlar man på Bilablau kommer det upp mycket information om deras bedrägerier.21
RUBANO 12,00 € MENSILI.
RUBANO 12,00 € MENSILI.
POI OCCORRE FARE DENUNCIA E BLOCCARE CARTA ADDEBITO.
Utrolig det svindel kan fortsætte er…
Utrolig det svindel kan fortsætte er blevet trukket 89.00 for et medlemskab jeg ikke kender til ,igennem 8 mdr. håber det snart kan lukke .
Sikke en gang fup
Sikke en gang fup, har lige opdaget, at der i mere end et år er blevet trukket 89 kr i medlemsgebyr, ja det er selvfølgelig min egen skyld jeg ikke har tjekket min netbank grundigere, men beløbet er præcis så småt, at det ikke vækker opsigt, med mindre man tjekker hver transaktion.
Kan ikke erindre, hvad jeg har købt i firmaet og da slet ikke at have givet tilladelse til, at der trækkes et beløb hver måned.
Det er så oveni umuligt at komme i kontakt med firmaet, telefonen er uden forbindelse, man kan ikke logge sig ind som medlem, da man aldrig har modtaget oplysninger om at man er meldt ind, det vil sige aldrig oprettet login. Forsøger nu med mailkontakt og må så se om der sker noget. Mit Visa-kort bliver nu lukket
Super flot service.
KÖP INGET
KÖP INGET
Köpte en deo för 69:- efter det har 129:-dragits från mitt kort 20 gånger. Jag borde kollat bättre, men trodde aldrig att man fick lov att göra så här.
De har dragit 129:- tre gånger från mitt konto i Juli.
Har precis polisanmält dem och spärrat mitt kort
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.