Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

De ar alle de gode parfumer og der er ingen der kan konkurrere med deres gode priser. Jeg er meget glad for at handle hos bilablau og jeg kan kun anbefale det til alle andre.

Classificada 1 em 5 estrelas

Varning! För ett blufföretag, Bilablau, som hellre ska kallas för Bilabluff! Akta er! Betala inte! Processa! Bestrid fakturan! Låt oss gå ihop! Vi måste agera med kraft mot sådana kriminella be... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Mycket oseriöst företag. Låser upp kunden på ett abonnemang, inget om att det ligger ett löpande abonnemang eller försöker dras pengar. 6 mån senare kommer ett inkassokrav från ett om möjligt ännu me... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Skojare! Handlade på våren 2017, nu fick jag en faktura från ”Kredithanterarna” på 3425kr för ”misslyckade dragningar från maj-17 till juni-19. Har inte bytt något kort under den tiden, ingen påmin... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Eventos e entretenimento

Informação fornecida por diversas fontes externas

SPAR OP TIL 90% PÅ MERE END 30.000 LUKSUSVARER OG MÆRKER Som medlem hos BilaBlau får du store rabatter på parfume, shampoo, personlig pleje, spil, legetøj, modetøj, elektronik og kosttilskud. Bilablau er en side hvor vi gør vores bedste for at give de bedste priser til vores medlemmer.

Informações de contacto

2,3

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

6 mil opiniões

VARNING

VARNING!
Ett billigt köp blev ett månadsabbonemang som jag upptäckte efter ca 10 månader. det blev dyra Listerine flaskor.
Tänk inte tanken att handla här! Betala för att handla. Vilket j.... skämt!
Jag fick information men missade att det blev prenumeration efter 14 dagar...
89kr listerine blev ca1300kr. Shit va dyr Listerine!

24 de setembro de 2019

Lurendrejare

Lurendrejare. Sätter igång en prenumeration för "medlemskap" vid köp som sen tickar på i all oändlighet utan att tydligt upplysa kunden om detta.
UNDVIK!

24 de setembro de 2019

ACHTUNG! PERICOLOSO FARE ACQUISTI DA QUESTO SITO

AZIENDA LEADER NEL SETTORE DELL'ADDEBITO ILLECITO. VOGLIO FARE I MIEI MIGLIORI COMPLIMENTI PER IL PRELIEVO FORZATO, DAL MIO CONTO, DEI 12 (DODICI) EURO MENSILI PER 4 (QUATTRO) MESI, MA DA OGGI CAMBIA LA MUSICA.
RAMMENTATE: ANCHE PER VOI COME PER TUTTI, CI SARA' UNA GIUSTIZIA SUPREMA, COMMISURATA ALLE VOSTRE INGIUSTIZIE.
E' SOLO QUESTIONE DI TEMPO, ARRIVERA'!

3 de setembro de 2019
Classificada 1 em 5 estrelas

Не связывайтесь с этим магазином!!

Не связывайтесь с этим магазином!!! Если даже откажитесь от подписки быть их членом , с вашего счета все равно будут сниматься деньги. При чем снимают по два раза в месяц! Берегите себя, свои нервы и деньги.

25 de agosto de 2019
Classificada 1 em 5 estrelas

Akta er för Bilablau (Bilabluff)

Akta er för Bilablau (Bilabluff borde det heta). Ett köp hos dem innebär ett påtvingat medlemsskap för 129 kr i månaden. Rätt som det är upptäcker man att det dragits pengar drån kontot, eller som i mitt fall där jag debiterades retroaktivt för 9 månader. Fick ingen påminnelse från företaget utan ett krav kom från ett inkassobolag. Jag har bestridit fakturan.
Jag har anmält Bilablau till Konsumentverket. Företaget har många anmälningar.

13 de agosto de 2019

Skojare!

Skojare!
Handlade på våren 2017, nu fick jag en faktura från ”Kredithanterarna” på 3425kr för ”misslyckade dragningar från maj-17 till juni-19. Har inte bytt något kort under den tiden, ingen påminnelse som brukligt är. Är säker på att jag sa upp mitt abonnemang när jag upptäckte att det drog pengar varje månad.
BOJKOTT
Henrik Haggärde

12 de agosto de 2019
Classificada 1 em 5 estrelas

Ett riktigt oseriöst företag!

Ett riktigt oseriöst företag!! jag köpte nåt superlim för under hundralappen i början av 2018 och nu 19 månader senare kommer ett krav på dryga 2000kr angående nån medlemsavgift där dom påstår att det inte gått att dra några pengar från mitt kort! Jag har inga inaktiva kort och har först nu efter drygt 1,5 år fått ett inkassokrav från dem! Det här är ett stort blufföretag och inget annat som utnyttjar tiden som går då en sk. Medlem ej uppfattat medlemsskapet och efter lång tid får ett krav i brevlådan, allt för att tjäna pengar på ett svinaktigt sätt!! Dom påstår nu att deras mail kan ha hamnat bland skräpposten?? Såna här blufföretag måste stoppas innan många fler blir drabbade!! Jag kommer kontakta KO och jurist.

9 de agosto de 2019
Classificada 1 em 5 estrelas

Snälla akta er för den här sidan!!!!!!

Snälla akta er för den här sidan. Handla inte här!!! Jag köpte en lotion av de för 60kr april 2018 och nu får jag hem en påminnelse på 1600kr utan att mottagit originalfaktura pga. att de påstår att man blir automatiskt medlem när man handlar av de. Deras affärsidé är att avvakta i ett - två år och sen skicka hem en faktura. Det går inte heller att säga upp medlemskapet om man nu lyckas upptäcka det. Då man aldrig kan bevisa att man har sagt upp sig tack vare deras konstiga hemsida. De sparar ens kortuppgifter och debiterar kortet med nya köp på 129kr varje mån och säger man upp kortet så får man överraskningen i brevlådan efter några år. Ni som råkat handla därifrån se till såatt ni raderar era konton helt genom att maila och kräva det!

7 de agosto de 2019

Bluff!

Bluff!

Köpte rakblad för 200 kronor i December och sen har de dragit 129 kronor i månaden sedan dess. Handla inte här

6 de agosto de 2019

Varning

Varning! För ett blufföretag, Bilablau, som hellre ska kallas för Bilabluff!
Akta er!
Betala inte! Processa! Bestrid fakturan! Låt oss gå ihop!
Vi måste agera med kraft mot sådana kriminella bedragare.
SPRID det.

Jag har pratat med en jurist i hallå konsument och fick råd att anmäla det till konsumenteuropa via mejl: info snabel a konsumenteuropa.se

2 de agosto de 2019

Bluff bluff bluff

Bluff bluff bluff, de försöker nu hota med inkasso till min son för misslyckade kortdragningar trots att inga försök gjorts, pengar har funnits , de samlar på hög och ljuger sedan om att det inte fungerat. Polisanmäler detta imorgon 😡
Skickar via kredithanterarna i Kopparberg.

Köp aldrig nån från dem.

Köp aldrig nån från dem.
Jag köpte nån för 74 kr i feb 2017, för några dagr sedan fick jag ett brev från Kredithanterarna för 3800kr . Mer av 2 år och jag har aldrig fått nån meddelande från bilablau, banken, email, eller even Kredithanterar (de skickade en påminnelse!!!! Even 60kr avgift som om jag skulle att fått nån brev innan, och det har de inte)
Jag hittade på många språk att bilablau är redan anmäld och att polis varna från de i danamark till ex.
Min sambo säger till mig du får vara betala men jag vill göra allt jag kan får att inte göra det.
Jag är inte den ensam som blev lurad ...

Systematiskt lurendrejeri

Företagets affärsidé är att jämställa med bedrägeri. Som många andra skrivit: företaget lurar in den intet ont anande konsumenten i ett ”medlemskap” som sedan får löpa i två år, och då kommer plötsligt en ”påminnelse” med faktura på över 3000kr. Affärsidén är givetvis just att låta tiden gå utan att debitera någon avgift eftersom man annars skulle insett att man ovetandes lurats in i ett abonnemang och då sagt upp det på studs. Jag har bestridit fakturan.

Det är ricktig bedrägeri

Varning! Köp inte ngt ftån bilablau...
Det är ricktig bedrägeri. Har aldrig velat att blir medlem och köpte varor för ca 300 kr i 2017. Nu kommer faktura från kredithanterarna att vi inte har betalat medlemsavgift sedan 2017... ca 3000 kr. Ingen påminnelse under dessa år... Varför har de inte skickat faktura innan? Saknade de inte sina pengar? Man ser direkt hur de tjänar pengar... Dessutom svarar de varken på mejl eller på samtal. Polisanmäld!
Akta er!

Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.