Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

De ar alle de gode parfumer og der er ingen der kan konkurrere med deres gode priser. Jeg er meget glad for at handle hos bilablau og jeg kan kun anbefale det til alle andre.

Classificada 1 em 5 estrelas

Varning! För ett blufföretag, Bilablau, som hellre ska kallas för Bilabluff! Akta er! Betala inte! Processa! Bestrid fakturan! Låt oss gå ihop! Vi måste agera med kraft mot sådana kriminella be... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Skojare! Handlade på våren 2017, nu fick jag en faktura från ”Kredithanterarna” på 3425kr för ”misslyckade dragningar från maj-17 till juni-19. Har inte bytt något kort under den tiden, ingen påmin... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Eventos e entretenimento

Informação fornecida por diversas fontes externas

SPAR OP TIL 90% PÅ MERE END 30.000 LUKSUSVARER OG MÆRKER Som medlem hos BilaBlau får du store rabatter på parfume, shampoo, personlig pleje, spil, legetøj, modetøj, elektronik og kosttilskud. Bilablau er en side hvor vi gør vores bedste for at give de bedste priser til vores medlemmer.

Informações de contacto

2,3

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

6 mil opiniões

Classificada 1 em 5 estrelas

This is a trickster company

This is a trickster company. There business model is based on fooling people. They way the do it is attracting people with attractive products with low prices. When you buy, you sign up for a membership that cost per month. This is obviously not stated very explicit. They then keep charge you an redicolus amount (for that "premium" membership) every month until you eventually discover it......

1 de agosto de 2019

Mycket oseriöst företag

Mycket oseriöst företag. Låser upp kunden på ett abonnemang, inget om att det ligger ett löpande abonnemang eller försöker dras pengar. 6 mån senare kommer ett inkassokrav från ett om möjligt ännu mer oseriöst företag. Kredithantverkarna som förmodligen drivs från nån källare någonstans.
Be aware!!

1 de agosto de 2019

Bluffaktura

Precis som nedan har även jag fått inkassokrav på runt 2000 för abonnemang juni 2018-juli 2018. Beställde varor och sade upp abonnemanget redan 2017. Svarar varken på telefon eller mail, och likadant med det inkassoföretag de använt sig av.

De har dessutom, trots uppsägning, dragit 129kr/månad.

30 de julho de 2019
Classificada 1 em 5 estrelas

Öppnade ett medlemsskap hos dem men…

Öppnade ett medlemsskap hos dem men avslutade det så fort varan hade kommit. Idag kommer det en påminnelse från Collectia Kredithanterarna AB (som givetvis inte svarar i telefon) på obetalda abonnemangsavgifter sedan feb 2017.

Riktig varning. Har idag polisanmält dem!

29 de julho de 2019

A shady company

I purchased an after shave for 118kr in 2018, to my surprise in july
2019 i received a bill for 1774kr for membership of their company.
This is something I never asked to be a part of or had any Idea they had me as a member.For over a year I had no contact with the company, no reminders e-mail nothing.
I have reported this company to the Swedish police and the swedish consumer protection ,if you have a problem do the same.

29 de julho de 2019

Hålla bort!!!

Hålla bort!!!
Efter jag fått mina grejer har jag genast sagt upp medlemskapet och sen jag aldrig haft med dom att göra sen dess på något vis.Men så idag kommer plötsligt en påminnelse i brevlådan på lite över 2000kr med hot om inkasso på uteblivna betalningar.
Detta görs via ett bolag "Kredithanterarna" i Kopparberg.
Enligt specen är det månadsavgifter från maj 2018 till juni 2019 + ränta. Herregud!

26 de julho de 2019

Varning för dessa skojare

Varning för dessa skojare! Beställde en vara där för 79 kr i maj 2017. Tyvärr missade jag som så många andra att man automatiskt blev medlem o måste betala medlemsavgift varje månad. Idag fick jag en påminnelse från ett inkassobolag att jag skulle betala ca 2500 kr i 18 månaders uteblivna medlemsavgifter.... De skickar alltså ut ett kravbrev TVÅ ÅR efter jag gjort mitt köp!?! Känns som att det är deras affärside, att tjäna pengar på oss som missar att man blir tvångsansluten som medlem. Jag kommer att anmäla dessa utnyttjande parasiter!

BLUFF FÖRETAG!

BLUFF FÖRETAG!
Köp aldrig från dem! Jag har aldrig sett att man binder sig som medlem hos Bilablau, lurendrejeri. Ni har dragit från mitt konto över 2 månad pengar och jag ringde bank för att spärra bankkort. Jag fick brev från inkassokrav och måste betala 1221kr som bilablau inte har rätt till efter som jag inte har vetat om medlemskapet. Jag kommer att göra polisanmälan.

Handla inte från dem!
Jag blev medlem automatiskt när jag köpte en telefonkabel av dem i februari 2017. Nu har jag ett inkassokrav på en medlemsavgift på 129 kr för varje månad sen 2017. De säger att kortdragningar har misslyckats trots giltigt kort. Inte en påminnelse på den tiden. Så nu är det bara att betala 3415kr. Handla aldrig hos dem, jag kommer sprida detta till alla jag känner, gör det ni oxå.

Varning!

Varning!! Handla inte av dem!
Jag blev automatiskt medlem när jag köpte en pryl av företaget i januari 2017. Det har efter 2 ett halvår juli 2019 kommit inkassokrav på en medlemsavgift på 129 kr i månaden 3 741 kr. De påstår att kortdragningar har misslyckats trots giltigt kort. Hade de hört av sig redan när det inte fungerade i jab/feb 2017 hade jag haf möjlighet att både betala ett mindre belopp och avsluta medelamskapet det jade kanske kostat mig 258 kr istället för 3741 kr Varför vänta 2 och halvt år när det fanns fungerande kort de tog ju betalt från det kortet när jag köpte produkten. Vilka bluffmakare. Jag har nu försökt komma i kontakt med dem för att förvissa mig om att mitt medlemskap är avslutat för länken angående medlemskap fungerar inte. Så en SToR STOR varning för detta företag Trots att kortet var avlutat i december 2017 har de försökt så rekommendationen att avsluta kortet fungerar inte de lägger avgifter på hög och sedan kräver via inkassobolag Fy så smutsigt

Classificada 1 em 5 estrelas

Varning!! Handla inte av dem!

Jag blev automatiskt medlem när jag köpte en pryl av företaget. Det har efter ett halvår kommit inkassokrav på en medlemsavgift på 129 kr i månaden. Försöker argumentet mot dem men känns lönlöst. Handla inte av dem. De är tjuvar! Håll er borta! Varning!

Classificada 1 em 5 estrelas

they are scammers they take you money…

they are scammers they take you money for a 12 euros membership your contract comes to you with the first product you buy if you do not want them to take this money you have to enter the page and give up immediately because if you are not going to get 12 euros all months for nothing

Rent fusker firma

Rent fusker firma. Hold jer væk. Jeg har aldrig købt noget, og alligevel er der blevet trukket 15 x 89kr over en periode på 1 år. Så de stjæler mindre beløb, og håber folk ikke ser det. Umuligt at komme igennem på deres tlf.

Rent svindel foretagende

15 de julho de 2019
Classificada 1 em 5 estrelas

Bilablau binder dig til et "…

Bilablau binder dig til et " abonnement", de ikke oplyser dig om, hverken ved oprettelse eller løbende. Så trækker de penge fra din konto hver måned og mener, det er til din "fordel" . Det er det standard svar, du får, når du henvender dig og beder om dokumentation for, hvorfor de mener, du er bundet til en aftale, du aldrig har været vidende om eller når du beder dem tilbagebetale, de uretmæssigt hævede beløb på din konto. Anbefaler aldrig at handle her.

7 de julho de 2019

Vi købte et ur på 12 md siden

Vi købte et ur på 12 md siden, og nu da det ikke går mere og vi prøver at få hjælp ( de skriver 24 md reklamation på deres hjemmeside) , så får vi kort svar om selv at klare det, og har herefter intet hørt.. Dårlig stil..

4 de julho de 2019

Fup firma

Fup firma. de sender varene - men efterfølgende trækker de beløbet flere gange.
Kun 1 ting at gøre. BRUG dem aldrig.

4 de julho de 2019
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.