Jeg fik mails hver dag fra bestilling til levering. Jeg fik besked på hvordan jeg kunne afmelde bestilling, hver dag indtil afhentning fra lager. Efter afhentning fik jeg så mails om hvordan jeg kunn... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Bestiller en Siemens opvaskemaskine, med montering og afmontering af den gamle. Booker og venter 2 uger. Montør kommer ud og konstatere Siemens ikke passer i Ikea køkken, selvom den er valgt neto... Ver mais
Leveringen blev udført som aftalt. Vi blev opdateret på leveringstidspunkt både dagen før og på dagen, så vi cirka vidste hvornår vi skulle stå klar. Vi er også glade for vores købte produkt, så alt i... Ver mais
A empresa respondeu
Godt tilbud på kølefryseskab og fair pris på levering og montering. Montering var håbløs, de lykkedes de to montører at trykke baggitter ind og efterlod kølefryseskabet midt på køkkengulvet... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Hos Bilka.whiteaway.dk finder du altid et bredt udvalg af hvidevarer til skarpe priser. Har du brug for hjælp, så ring på telefon 70 60 61 99 og få god kundeservice
Informações de contacto
Respondeu a 88% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana

Dårlige leverandører
Selve handlen med Bilka er der ikke noget at sætte fingre. Klare beskeder. Min deres leverandører som skal aflevere på bornholm. Det sejle i verdensklasse🤬 jeg havde bestilt og betalt med levering til dør. Min mand fandt komfuret i vejkanten op til en mark😡🤬😡

Resposta da Bilka.whiteaway.dk
Meget positiv oplevelse og rådgivning…
Meget positiv oplevelse og rådgivning og levering til aftalt tid

Fin pris og service
Stort sortiment, attraktiv pris, hurtig levering.
Og så var der et venligt menneske, der ringede mig op dagen efter købet for at bekræfte min bestilling, og sikre sig at jeg havde valgt det rigtige produkt.
Meget fin service.

Resposta da Bilka.whiteaway.dk
Som altid god og hurtig service…
Som altid god og hurtig service opvaskemaskinen blev leveret til aftalt tid af en meget høflig ung mand

Følg ikke anbefalinger
Vi bestilte en del hvidevarer til vores hus. Ingen problemer med levering eller bestilling - meget hjælpsomme da vi opdagede at vi manglede et produkt. Egentlig service til 5 stjerner.
Dog havde vi købt et komfur, hvor vi får anbefalet et andet til en god pris. Det var den dummeste beslutning, for der var flere ting ved det, som vi var utilfredse med. Derudover stod den af 30/12 mens vi ventede gæster til nytår dagen efter. Den er stået af flere gange siden og vi har haft tekniker på - hvor pladen er blevet løs efter sidste besøg.
Komfuret bliver ved med at slå fra, og kundeservicen vil sende en tekniker fremfor at tage en dialog om at tage komfuret tilbage. Vi har købt nyt komfur fra anden forhandler, som der ikke er problemer med. Efterfølgende kan jeg se at det er sket flere gange med samme komfur - folk har købt et komfur men anbefales at købe denne i stedet, hvorefter de har fortrudt grundet samme problemer som os.
Bestilte en emhætte og levering er nu…
Bestilte en emhætte og levering er nu flyttet 3 gange.
Er forsøgt leveret, men fragtmand havde ikke husnummeret ( var oplyst ved ordre- sammen med info om at varer må stilles i carporten)
Venter stadig på levering- efter ca. 4 uger fra bestilling.
Hurtig og korrekt levering plus fint…
Hurtig og korrekt levering plus fint monterings arbejde
😜

Resposta da Bilka.whiteaway.dk
Fine priser og god/hurtig levering.
Alt gik som smart
Alt gik som smurt. Både levering, montering og installation.

Varen OK
Varen OK. Levering i overensstemmelse med det lovede. Præcis info om levering.

God kunde service.
God kunde service.
Meget venlig og kompetent tekniker, der installeret vores nye opvaskemaskine
Alt som beskrevet, dog dyr levering
Alt var som beskrevet, god pris og aftalt levering.
Dog måtte jeg betale ekstra for ikke at vente en uge på at få levering og dermed bliver leveringen dyr
Altid service i top
Ringe leveringstid
Fin opvaskemaskine. Men leveringstiden var ringe. Betalte for at få leveret på et givent tidspunkt. Men varen blev udskudt til dagen efter. Det synes jeg er ringe når man betaler for at få varen på et bestemt tidspunkt.

Fejl levering …
Jeg købte en sølvfarvet vaskemaskine men har fået en sort sølv mørk vaskemaskine . Jeg gad ikke at bruge tid på at sende den retur det ville tage længere tid og jeg tror slet ikke i havde den på lager det derfor i har givet mig den farve tænker jeg derfor 3 stjerner herfra
Super god service
Super god service, nem at bestille og super sød mand som leverede vores vaskemaskine
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.