Jeg fik mails hver dag fra bestilling til levering. Jeg fik besked på hvordan jeg kunne afmelde bestilling, hver dag indtil afhentning fra lager. Efter afhentning fik jeg så mails om hvordan jeg kunn... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Bestiller en Siemens opvaskemaskine, med montering og afmontering af den gamle. Booker og venter 2 uger. Montør kommer ud og konstatere Siemens ikke passer i Ikea køkken, selvom den er valgt neto... Ver mais
Leveringen blev udført som aftalt. Vi blev opdateret på leveringstidspunkt både dagen før og på dagen, så vi cirka vidste hvornår vi skulle stå klar. Vi er også glade for vores købte produkt, så alt i... Ver mais
A empresa respondeu
Godt tilbud på kølefryseskab og fair pris på levering og montering. Montering var håbløs, de lykkedes de to montører at trykke baggitter ind og efterlod kølefryseskabet midt på køkkengulvet... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Hos Bilka.whiteaway.dk finder du altid et bredt udvalg af hvidevarer til skarpe priser. Har du brug for hjælp, så ring på telefon 70 60 61 99 og få god kundeservice
Informações de contacto
Respondeu a 88% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Super godt tilbud og et lækkert…
Super godt tilbud og et lækkert amerikanerkøleskab.

Resposta da Bilka.whiteaway.dk
Søde unge mænd satte vores komfur op
Søde unge mænd satte vores komfur op. Var dygtige og hurtige. Men havde spurgt i tlf da I ringede og spurgte ind til hvordan min opgang var, om i var sikker på vi ikke skulle betale mere og om alle dele var med i prisen. Han sagde ja i tlf at alt var betalt, men vi skulle stadig betale 180 kr for en ledning. Spurgte efter jeg havde læst anmeldelser, og kunne se nogle skulle betale da de fik deres produkt. Kh Emilie

Resposta da Bilka.whiteaway.dk
Alt for dyrt at skulle betale 498kr for…
Alt for dyrt at skulle betale 498kr for fragt af en emhætte, alternativt vente 12 dage så kan man få fragt for 349kr. Andre sider sender gratis eller tilbyder man kan afhente gratis.

Resposta da Bilka.whiteaway.dk
Dee var lidt bøvl ved bestillingen
Dee var lidt bøvl ved bestillingen, men da det kom på plads var der hurtig levering

Hårde hvidevare
Meget nem hjemmeside at finde rundt i.
Super god service når man ringer for at få råd og vejledning - alt i alt en rigtig god oplevelse at handle på Bilka. WhiteAway
Super maskine
Hurtig levering. Købte LG F4Y5VRP6WY vaske/tørremaskine, utrolig nem betjening, meget lydsvag når den tørrer. Har dampfunktion og hurtig programmer.
Det var let at få styr på levering og…
Det var let at få styr på levering og bestilling.
Hurtig betjening.
Selve handlen var ok
Selve handlen var ok, men varen er det værste l..t, så der skal vi ikke have hvidevare igen.

Resposta da Bilka.whiteaway.dk
Blev leveret til tiden,men måtte selv…
Blev leveret til tiden,men måtte selv hjælpe med at bære køleskabet op på første sal fordi chaufførens elektriske trappe opkører var i stykker.

foregik som aftalt
Hurtig levering
Bestilte min vare den ene dag og den kom dagen efter med fragt bil med en meget venlig chauffør
Hurtig og problemfri levering
Hurtig og problemfri levering, fin pris, tog den gamle maskine med, alt gik godt. Dejligt at man kunne få levering om aftenen.
Blev ringet op for at verificere…
Blev ringet op for at verificere detaljer om købet, det var god service. Endvidere hurtig levering.

Hurtig levering
Hurtig levering, god pris og super ovn på 76 L
med masser af funktioner
LG WS7D7632WB

Rigtig god kundeservice
Rigtig god kundeservice. Havde bestilt en opvaskemaskine, de ringede mig op for at sikre sig at jeg havde bestilt den rigtige fordi det var ikke helt standard model jeg havde bestilt. Det havde jeg ikke!, og vi fandt en bedre model med det samme, leveringstid ikke ændret.
Tak!

Resposta da Bilka.whiteaway.dk
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.