Jeg fik mails hver dag fra bestilling til levering. Jeg fik besked på hvordan jeg kunne afmelde bestilling, hver dag indtil afhentning fra lager. Efter afhentning fik jeg så mails om hvordan jeg kunn... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Bestiller en Siemens opvaskemaskine, med montering og afmontering af den gamle. Booker og venter 2 uger. Montør kommer ud og konstatere Siemens ikke passer i Ikea køkken, selvom den er valgt neto... Ver mais
Leveringen blev udført som aftalt. Vi blev opdateret på leveringstidspunkt både dagen før og på dagen, så vi cirka vidste hvornår vi skulle stå klar. Vi er også glade for vores købte produkt, så alt i... Ver mais
A empresa respondeu
Godt tilbud på kølefryseskab og fair pris på levering og montering. Montering var håbløs, de lykkedes de to montører at trykke baggitter ind og efterlod kølefryseskabet midt på køkkengulvet... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Hos Bilka.whiteaway.dk finder du altid et bredt udvalg af hvidevarer til skarpe priser. Har du brug for hjælp, så ring på telefon 70 60 61 99 og få god kundeservice
Informações de contacto
Respondeu a 88% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Skulle betale næsten dobbelt pris for…
Skulle betale næsten dobbelt pris for montering af en AEG tørretumbler..😳 Jeg havde betalt for montering, men blev gjort opmærksom på, at dækslet var lidt defekt og det skulle skiftes, hvis garantien skulle gælde på maskinen, og de ville tage et billede og sende til Bilka. Dækslet havde kun en pris incl. montering…, men jeg havde betalt for montering på forhånd!
Skriver derfor en besked til Bilka og her er svaret:
Tak for din mail.
Hvis der er noget på installationen der ikke er i orden, så hører det desværre ikke ind under installationen.
I det her tilfælde er vi heldige det er en ting der kan løses, ellers havde det været en forgæves kørsel.
Beklager du føler dig bondefanget, det er bestemt ikke meningen, men alternativet havde været at de ikke kunne løse opgaven.
God dag

ordren blev udsat flere gange
ordren blev udsat flere gange
ventetid ca 1 mdr det er lang
og der blev ikke ringet 1/2 time før levering
Hurtig eksekvering ved bestilling, men herefter går det galt
+Hurtig eksekvering ved bestilling.
+Nem adgang til support når det går galt.
-uklar kommunikation(regning) vedr om levering pga defect. (Betaler jeg fragt 2 gange?)
- 2. leverance(ændret model) også fejlbehæftet. Herfra bliver det så helt sort. Denne gang via wupti og fabrikant support, endnu en request på at få serienummer type nummer etc. Her burde man skynde sig ud med et nyt produkt tilbyde at installere det gratis så man ser til, at man ikke for 3. gang levere defekt varer.
Godt tilbud på kølefryseskab og fair…
Godt tilbud på kølefryseskab og fair pris på levering og montering.
Montering var håbløs, de lykkedes de to montører at trykke baggitter ind og efterlod kølefryseskabet midt på køkkengulvet :-(
Jeg klagede over det og fik refunderet levering og monteringsomkostning - fair løsning.
5 stjerner for pris og efterservice.
0 stjerner til "monteringen".
P.S. Det lykkes mig på egen hånd at montere skabet.

+++++ super!! :0) ++++++
Vildt godt tilbud og hurtig levering.

Resposta da Bilka.whiteaway.dk
Gode produkter til gode priser
Gode produkter til gode priser. Rigtig fint at i ringer inden afsendelse - f.eks. ved køb af opvaskemaskine, for at sikre maskinen passer som tiltænkt. God service.

Resposta da Bilka.whiteaway.dk
Hurtig levering, meget tilfreds med kogepladen ☺️

Resposta da Bilka.whiteaway.dk
Levering halvanden time efter time interval
Bestilte til levering og betalte for time interval kl.10-14, varen blev leveret kl.15:30, uden nogen form for information om forsinkelsen. Jeg prøvede at ringe til Bilka WhiteAway men var bare i kø som nr.1 i over 20 min.

Resposta da Bilka.whiteaway.dk
Nu blev jeg tilgengæld endnu mere…
Nu blev jeg tilgengæld endnu mere irriteret over svaret på min anmeldelse.
Som tidligere skrevet har jeg aldrig oplevet så elendig service. Modtog ikke varen. Der kunne ikke findes nogen løsning på at min vaskemaskine var blevet væk, andet end I selvfølgelig vil gøre en indsats for at finde den, og så få den fragtet hurtigst muligt. Altså jeg har ikke lavet en fejl. Det er ikke mig som forbruger der skal sluge en kamel, og være forstående over for problemet og afvente i finder den.
Og ja sjovt nok fortrød jeg varen (altså varen som jeg ikke kunne få) og ikke vidste hvornår jeg måske fik!
Ergo i havde 7.500kr af mine penge, ingen anden løsning end jeg bare måtte vente. Eller fortryde mit “køb”

Resposta da Bilka.whiteaway.dk
Selve produktet og prisen for samme er…
Selve produktet og prisen for samme er helt iorden. Men levering ved jeg ikke lige hvad jeg skal mene om. Åbenbart forsinket fra fredag til mandag p.gr.a. kraftig snefald fra Kolding og nedefter??

Resposta da Bilka.whiteaway.dk
Rigtigt søde montører som tydeligvis…
Rigtigt søde montører som tydeligvis havde haft en alt for lang dag. De rystede på hænderne, men var stadig høflige og søde. I bør behandle jeres leverandør bedre.
Leveringen blev udskudt en dag. Fik ny levering mellem 8-17. I ringede først 18:30 og ankom kl 19. Ingen opdateringer undervejs. Spild af folks tid. Endte med at være midt i aftensmad og putning og spild af fridag man kunne have sluppet for at tage. Jeg har tidligere haft super gode oplevelser med levering hvor man fik besked om et cirka tidspunkt og et estimat som løbende blev opdateret fra andre hvidevareleverandører.
Ringede ind to gange for at høre hvor langt leveringen var. En gang kl 16:30 hvor jeg fik besked om at de ville ringe lige om lidt. 2. Gang kl 17:30 fik jeg besked om at de på ingen måde havde tid til at ringe til chaufførerne. Til sidst fik vi svar kl 18:30 efter chaufførerne allerede havde ringet. Alt i alt en sindssygt dårlig oplevelse. Vi var meget tæt på at nægte at modtage varen eftersom vi ikke fik nogen som helst opdateringer om at I var forsinkede.

Meget tilfreds
Virkelig god service og meget flink medarbejder. Meget tilfreds ved mit køb af nyt køleskab hos Bilka

Resposta da Bilka.whiteaway.dk
Kig altid efter gode priser hos Bilka
Kig altid efter gode priser hos Bilka. Levering som aftalt. Hurtig montering

Resposta da Bilka.whiteaway.dk
Mit produkt var forsinket men så fandt…
Mit produkt var forsinket men så fandt de et bedre alternativ i stedet for til samme pris.
Behagelig betjening

Køb af vaskemaskine
Ventede ret længe på en vaskemaskine jeg havde bestil online, og tidspunktet blev udsat op til flere gange.
Men jeg blev løbende orienteret, og på et tidspunkt tilbudt en anden model, hvis jeg ikke ønskede at vente mere på maskine jeg havde bestilt.
Jeg valgte dog at holde fast i den model jeg havde bestilt fra start, men da jeg ringede til kundeservice og hørte om jeg kunne få fragten gratis pga den lange ventetid, var de meget forstående og venlige, og fragten blev trukket fra med det samme
Så det er bestemt ikke sidste gang jeg har handlet hos dem🌟🌟🌟🌟🌟

Resposta da Bilka.whiteaway.dk
Information og levering helt i orden
Information og levering helt i orden. Erik Hansen

Resposta da Bilka.whiteaway.dk
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.