Bixias information är tydlig och rak vilket jag uppskattar, när man kontaktar kundtjänst får ett snabbt och tydligt svar inga politiska uttrycks former😊

jag är nöjd med era leveranser, nöjd med kundtjänsten mindre nöjd med appen. Förslag att kunna vara ständigt inloggad samt att spotpriserna kommer lite sent. Ibland så hämtar jag dom från mälarene... Ver mais
Smidig och personlig service. Det enda som saknas för att få 5 stjärnor är att man inte kan betala med autogiro från utlandet. Instruktionerna för att sätta upp detta fungerar tyvärr inte. Kanske kan... Ver mais
Välj lokalproducerad el från sol, vind och vatten och stötta lokala producenter. Varmt välkommen till Bixia – vi gör skillnad.
Box 1510, 58115, Linköping, Suécia
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Toppen !
Bra företag med tydliga månads rapporter men framförallt bra priser !

Resposta da Bixia
Jag hade Bixia en väldigt kort tid,inte haft några problem med dem men det ända "problemet " var att när jag skulle säga upp kontraktet så ringde jag först till Bixia men de sa att jag skulle ringa till vattenfall och de skulle säga upp kontraktet. Jag viste inte om det och kanske det skulle stå tydligt på bixia på mina sidor eller likande. Men inga problem det gick fort.

Resposta da Bixia
Jag har flyttat i juni den här året då blev jag eran kund så jag har fått den service som jag kunde ha,

Resposta da Bixia
Trevliga vid kontakt och uppskattar ert miljötänk med alternativa energikällor som sol och vind kraf.

Resposta da Bixia
Bra service och trevligt och vänligt bemötande .
Bra elpriser.
Med vänlig hälsning :
Birgitta Carlsson

Resposta da Bixia
Jag vet inte vad som ska skrivas här. De ger mig el, mejlar spam ish ibland. idk. Funkar bra, har inte så många val

Resposta da Bixia
Skickar trasiga e-fakturor, ett html-dokument utan fullständig specifikation, ej godkänt som faktura enligt skatteverket. Finns länk till en korrekt faktura i pdf-format men länkar kan ej följas i många bank-appar (väldigt rimligt av säkerhetsskäl). Eftersom pdf:en är ett externt dokument lagras den inte hos min bank heller vilket inte heller är så praktiskt. Man kan tycka att det inte vore så svårt att skicka den pdf de redan har genererat men det är tydligen överkurs för det här företaget.

Resposta da Bixia
Bixia borde utveckla mobilapp samt hemsida med moms på elen som du som privatperson köper. När man köper mjölk, diesel, bensin mm ser man aldrig priset utan moms? Borde även kunna se fram till dags dato vad din förbrukning blir i kronor , precis som EON gör.

Resposta da Bixia
Vet igentligen inte antar att det fungerar som det sk

Resposta da Bixia
Ni är tydliga, hjälpsamma och jag har fått bra respons när jag ansökte om autogiro inbetalningar ifortsättningen. Jag flyttade tillbaks hit till Linköping i början av sommaren.

Resposta da Bixia
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.