Banner for Bjorn Lunden

Bjorn Lunden Opiniões

TrustScore: 3.5 em 5

3,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

BLA Start var otroligt mycket mer lättanvänt. Det nya programmet tar cirka tre gånger så lång tid att använda som det gamla. Man måste dessutom kunna mer om kontering jämfört med BLA Start. Den ut... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Alldeles för många olika prismoduler och tilläggstjänster. De erbjuder gratis prova på men man måste så klart meddela att man inte vill använda skiten istället för att de bara stänger tjänsten. Uppenb... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Deklarationsprogrammet fungerar bra,bra kundservice, mindre bra om man har mycket småkunder är det sanslöst att det är en kostnad månadsvis när man enda bokför åt dom en enda gång på året

Informações sobre a empresa

1. Empresa de software de contabilidade
  2. Serviço de contabilidade
  3. Serviços administrativos
  4. Serviço de empresa para empresa

Sobre Bjorn Lunden

Bjorn Lunden is a Northern European SaaS company dedicated to simplifying business administration for small and medium-sized enterprises, accounting firms, and entrepreneurs.

With decades of experience in financial software and knowledge services, the company combines deep regulatory expertise with modern technology to help businesses operate more efficiently, stay compliant, and focus on growth.

At the core of Bjorn Lunden’s offering is Lundify – a comprehensive, cloud-based platform that brings together a full ecosystem of business-critical tools in one unified environment.

Lundify is designed to streamline and digitalize the entire financial workflow, from daily bookkeeping to advanced compliance and reporting.

In short, Bjorn Lunden empowers you to spend less time on administration and more time on what truly matters: developing your business.

Smarter accounting starts here

Simplifying business administration for SMEs and accounting professionals
Bjorn Lunden combines smart software and expert knowledge to help businesses manage accounting, payroll, compliance, time management and much more.

Informações de contacto

Promotion box for Bjorn Lunden

Simplify your bookkeeping with Lundify

All-in-one accounting and invoicing – free for 30 days.

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

78 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 92% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Todas as opiniões

76 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Köpte programmet

Köpte programmet, varit kund i snart 20 år ,behövde hjälp och ringde supporten men killen på supporten var inte alls hjälpsam och hade ingen aning om hur man ska bemöta kunde ge svar på frågor . Mycket besviken.

26 de março de 2026

Resposta da Bjorn Lunden

Hej! Efter nästan 20 år som kund är det särskilt tråkigt att höra att kontakten med vår support – som vi lägger mycket vikt på – blev en besvikelse. Vi vill att våra kunder ska känna sig lyssnade på och få den hjälp de behöver, och vi beklagar att vi inte levde upp till dina förväntningar i det här fallet. Dina synpunkter är viktiga för vårt fortsatta förbättringsarbete så tack för att du uppmärksammar oss på detta.

Orimligt dyrt

Bra program men orimligt dyrt sedan de blev riskkapitalägda.

30 de abril de 2026

Resposta da Bjorn Lunden

Hej! Tack för din recension. Det gläder oss att höra att du är nöjd med programmet. Samtidigt har vi förståelse för att prisförändringar kan påverka helhetsupplevelsen. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla våra produkter och tjänster, men vi uppskattar att du delar med dig av hur du upplever vårt erbjudande.

Vänliga hälsingar

Classificada 4 em 5 estrelas

Allt funkar

Allt funkar. För egen del är dock priset något högt för årsredovisning. Beror dock mest på att bolagen är i det närmaste vilande

9 de julho de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

En klar försämring jämfört med tidigare produkt

Den utlovade AI-funktionen fungerar inte. Jag kan inte scanna in mina verifikat och få in dem i bokföringen. När jag hittar ett bättre program kommer jag tyvärr att sluta använda denna produkt.

8 de julho de 2026

Resposta da Bjorn Lunden

Hej! Tack för att du delar med dig av dina erfarenheter. Det är tråkigt att höra att du upplever att Lundify är mindre lättanvänt än BL Administration och att arbetsmomenten tar längre tid än tidigare. Vi förstår att en övergång till ett nytt arbetssätt kan vara frustrerande, särskilt när det inte upplevs ge den förenkling man förväntat sig. Dina synpunkter kring hanteringen av verifikat är värdefulla för vårt fortsatta utvecklingsarbete.

Classificada 3 em 5 estrelas

Bemötandet var bra men Lundfie var inte…

Bemötandet var bra men Lundfie var inte riktigt färdigt mycket fram och tillbaka svårt att gå över från tidigare program.
Mycket väntan vid kundtjänst

5 de fevereiro de 2026

Resposta da Bjorn Lunden

Hej! Roligt att höra att du är nöjd med bemötandet från vår personal. Samtidigt beklagar vi att övergången till Lundify upplevdes som krånglig och att du fick vänta länge på hjälp från kundtjänsten. Vi förstår att det påverkar helhetsupplevelsen och tar med oss dina synpunkter i vårt fortsatta förbättringsarbete.

Kontering

Det som fungerar är upplägget med att en kontering går snabbt....däremot skulle jag vilja ha en fusktabell som jag snabbt kan söka i och se vilka bokföringskonton jag använder....eventuellt en snabbfunktion för olika momssatser där man saknar det på kvitto eller oläsbart.

7 de julho de 2026

Dubbelfakturor och ingen hjälp

Jag har varit kund hos Björn Lunden i flera år utan att använda den digitala tjänsten Lundify, men fick i år besked om att jag behöver skapa ett konto i Lundify. Jag skapar då ett konto där, men märker senare att jag får dubbelfakturor. Jag mailar kundtjänsten om detta fel (dubbelfakturering, antagligen p.g.a. en bugg i systemet där mitt företag har skapats dubbelt i systemet). Men, jag får svar från kundtjänsten om att det inte finns något de vill göra för att rätta till situationen, varken kreditera en av de tydligt dubblerade fakturorna, eller ens reflektera över att det här inte borde hända i deras system.

Jag tycker åtminstone att det borde finnas en inbyggd koll i systemet som flaggar för två exakt identiska nya konton för ett och samma företag med samma uppgifter. Och när misstag händer borde det finnas en vilja av kundservicen att hjälpa till.

Det här får mig att vilja byta bokföringsplattform då jag blev visad noll förståelse, empati eller vilja att hjälpa mig lösa situationen av kundtjänsten.

7 de julho de 2026

Resposta da Bjorn Lunden

Hej. Tack för att du tog dig tid att beskriva din upplevelse. Det är såklart beklagligt att höra att du upplevde problem i samband med skapandet av ditt Lundify-konto i kombination med att du inte kände att du fick den hjälp du förväntade dig. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder ett professionellt, tydligt och hjälpsamt stöd. Feedback som denna är värdefull för vårt fortsatta arbete med att utveckla våra tjänster och förbättra kundupplevelsen.

Filip på Bjorn Lunden

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.