Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

1,7

Todas as opiniões

1 opinião nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

+Durata batteria

Sono al quarto aspirabriciole che acquisto da questa azienda, mi fidavo poichè in passato aveva una buona qualità. Ora sono profondamente deluso, a pochi mesi dall'acquisto, la batteria non si ricarica più.O sono proprio sfortunato io oppure i loro prodotti sono davvero scaduti. Mai più, mai più, mai più.

30 de dezembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

BLACK&DECKER lille el-lufbåren plæneklipper BEMWH551.

BLACK&DECKER lille el-lufbåren plæneklipper BEMWH551.
Totalt latterlig lille maskine, rent spild at bruge tid og penge på.
Den kan ikke en engang klippe en lille bellis blomst over.
Der sider to små 4 cm lange plasik knive på yderkanten over for hinanden på en roterende plade. Jeg forstår ikke, at Black &Decker som ellers skulle være et velrenommeret firma tillader sig, at fabrikere og sælge den slags ubrugeligt skidt.

13 de junho de 2025

36w batterier holder ikke længe

36w batterier holder ikke længe. Kundeservice henviser bare til en reparatør og kommer ikke med forslag til hvad der kan være galt. Havde ikke forventet at det var batterierne der var årsag til at den kun kunne 1 minut ad gangen. Desværre er garantien lige udløbet😬

11 de agosto de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Ej køb deres robotplæneklippere.

Ej køb deres robotplæneklippere.
Har købt én hos Bauhaus med - som der blev reklameret - 5 års garanti.
Efter en måned holder maskinen at søge opladningspunkt.
Jeg kontakter Black and Decker og bliver henvist til deres service, en helt anden virksomhed.
Efter at have kontaktet servicefirmaet bliver jeg henvist til Bauhaus.
Dem ringer jeg til og efter at have ventet i telefonkø i 65 minutter bliver jeg opfordret til at udfylde særskilt reklamationsblad på hjemmesiden.
Det gør jeg også, dog finder en notifikation: “alle reklamationer på indkøb foretaget efter den 14/4 bør sendes med følgende formular”.
Denne udfylder jeg naturligvis.
Nu har jeg ventet i 6 dage uden at høre noget som helst fra dem.
HOLD JER VÆK FRA BLACK AND DECKER OG BAUHAUS.

23 de maio de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg er inde for at se anmeldelser

Jeg er inde for at se anmeldelser, da jeg overvejer at købe en B+D bil støvsuger, men er skeptisk, grundet tidligere dårlig erfaring med B+D. Jeg købte sidste efterår et Black+Decker havesæt med grensaks og ørnenæb - og skaftet på ørnenæbbet gik i stykke allerede første gang, vi brugte det. Sikket noget skrammel at producere!

22 de setembro de 2022

Døde batterier

Har haft boremaskinen ca 2 år, og har ikke brugt den voldsomt meget, men batterierne er begge to stoppede med at ville lade. Har altid stået tørt og varmt.

13 de janeiro de 2023

Absolut low life produkter

Jeg har haft forskellige B&D-produkter igennem tiden. P.t. en haveslange der konstant lukker af for vandet, fordi den har en tendens til at sno sig så vandet ikke kan passere. Jeg har også en Oscillerende sprinkler, der nok sammenlagt har været i brug i 10 timer, før den pludselig ikke fungerede mere. Set igennem mine briller, virker deres produkter som noget, der hører til i en legetøjsforretning. Jeg køber aldrig Black & Decker igen og anbefaler det ikke til nogen, som jeg godt kan li´.

21 de julho de 2022

Køb ikke Black and Decker

Jeg har lige læst flere af de anmeldelser der ligger herunder og kan kun bekræfte hvad der bliver skrevet. Det er ufattelig dårlig service! Jeg har nu ringet flere gange hvor de gir udtryk for at de tager mit opkald meget seriøst... efter ca 10 min bliver der bare lagt på og så kan jeg prøve forfra.. og så gentager det sig igen. Jeg kan heller ikke opdrive en ny spole/tråd til min græstrimmer. Der er store muligheder for forbedringer. Kom ind i kampen og lever noget service.

19 de outubro de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Hvorfor er det så svært, B&D??

Det er ikke til at opdrive den korrekte tråd spole til den B&D kant trimmer, jeg købte sidste år. Alene det at finde produktnummeret på spolen tog en krig, selv deres egen hjemmeside genkender ikke nummeret! Jeg kan dog bestille en med det korrekte nummer… fra USA!! Prøvede med en uoriginal spole, det kan ikke anbefales, selvom den umiddelbart passer. Sidder tilbage med følelsen af at være taget hårdt i r…. og kan kun glæde mig over, at forhandleren hvor jeg købte trimmeren, har samme følelse og ikke længere vil sælge deres produkter!

21 de agosto de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Har nu i 3 dage prøvet at få kontakt…

Har nu i 3 dage prøvet at få kontakt til jeres service helpdesk, uden held.
Har også lagt flere beskeder hos kundeservice der skulle sende beskeden videre.
Og bare rolig du kan kun være på linien 10-12 minutter, så bliver du smidt af.
Henvendelsen er reel, da jeg har købt en løvblæser, den afgiver strøm igennem håndtaget.

23 de abril de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Det er så ringe- og pengene er totalt spilt

Har købt 3 Black and Decker produkter med tre ens batterier 2,0. Hækklippere, kanttrimmer, og en græsslåmaskine. Efter 1-3 år virker batterier og oplader ikke og der er overhovedet ingen service, selvom noget af det er i garanti perioden på 2 år. Køb aldrig Black & Decker produkter med batterier.

14 de junho de 2020

Akkuhækkeklipper slidt op efter 5 år

Akkuhækkeklipper slidt op efter 5 år. Selvom klipperen er passet og plejet og ikke er blevet overbelastet, er tandhjulet på motorakslen slidt totalt op. På trods af den korte periode maskinen benyttes på en sæson, skæret stadig er godt skarpt og batteriet stadig har rigtig god kapacitet, har man desværre valgt at fremstille et tandhjul af et materiale af tvivlsom karakter. Tandhjulet er simpelhed revet fra hinanden. Jeg har tidligere været B&D-fan men orker ikke produkter af så lav kvalitet mere.

21 de setembro de 2019

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais