Blimo Opiniões 324

TrustScore: 3.5 em 5

3,7

Det var hurtig levering og god service fra sjåføren samt at jeg er veldig-veldig fornøyd med den strøkne Blimo1400x Premium.Andbefaler alle til å velge denne hvis du har tenkt på å kjøpe en el-skuter.... Ver mais

Jeg ville sende stolen i retur noe som skulle vise seg å være meget komplisert. Man må forvente at stolen ikke er helt som splitter ny når man har hatt den på prøve og har man ikke tatt vare på origin... Ver mais

Rask levering, men sjokk over at trehjuls elscooteren var flatpakket. Heldigvis kunne en grandnevø, som er elektriker, sette den sammen. Burde vært opplyst bedre om flatpakkingen. Burde vært et valg... Ver mais

Lenestolen svarte absolutt til forventningene. Praktisk og kjempegod å hvile i med masasjefunksjonen inkl varme, og heisemekanismen i stående stilling kjempeflott for smerter i rygg bl.a. Justerbar... Ver mais

3,7

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Handelen av veske til Blimo Sport 950…

Handelen av veske til Blimo Sport 950 gikk greit, men kjøpte en Blimo Sport 950 i fjord sommer og har hatt endel spørsmål til Blimo men det har tatt lang tid å få svar eller i heletatt å få svar! Ikke oppegående telefon nummer og vrien å finne frem på nett!

14 de março de 2023

Vanskelig kommunikasjon

Gikk et 1/2 år fra jeg fikk motorstopp til mottak av ny motor. Håpløst å kommunisere med et firma en kun kan nå via e-post. Telefonkontakt kunne sikkert løst dette tidligere.

14 de novembro de 2022

Trøbbel med lading

"Kaotisk" problem med lading. Måling med multimeter viser at laderen er ok. Eneste punkt med utslag på kablene til batteriene er på venstre side der røde kabler til venstre batteri viser spenning når det måles mellom disse. Displayet er forvirrende, viser ikke forståelig info.

11 de outubro de 2022