Ik kreeg de twee sanseverias binnen en de grond was drijf en drijf nat ! ,zelfs al rotting bij begin van sommige bladeren . Omdat het niet terug gestuurd kan worden toch maar geprobeerd te "redden"... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Zuurstof plantjes via bol.com besteld, kwam op tijd alleen staat er niet bij welke plant op welke diepte moet. Verder zitren er veel de zelfde plantjes in en niet 6 verschillende. Gebeld via bol... Ver mais
5 maanden geleden 12 helleboris plantjes gekocht. De reden dat ik nu pas een review schrijf is omdat de planten het geweldig gedaan hebben afgelopen winter (winterbloeier). Heel veel bloemen en er ko... Ver mais
Bloomique shipped my Heuchera ‘Palace Purple’ in an unacceptable condition. The plants arrived wrapped in plastic bags with no air holes, and the compost was completely waterlogged. One plant was cl... Ver mais
Informações sobre a empresa
Planten brengen de plaatsen waar we leven, pas echt tot leven. Het zijn aankopen of cadeau's waar je geen genoeg van krijgt. Ons assortiment van kamer- en tuinplanten heeft voor ieder interieur en tuin een stijlvolle match. De planten komen rechtstreeks van de kweker, zonder overbodige tussenschakels, so plants simply delivered!. Van de kweker tot het moment dat de planten staan te shinen in een mooie pot, let Bloomique erop dat de kwaliteit behouden blijft. Zo maken we van het krijgen en geven van planten, een écht feestje. Een sfeervol thuis, dat is pas een fijn geschenk! Door altijd op een eerlijke manier zaken te doen met onze kwekers, garanderen we dat jij niet de enige bent die gelukkig wordt van onze planten. Planten staan ergens voor, net als wij!
Informações de contacto
Van Schijndelstraat 11, 5145RE, Waalwijk, Holanda
- +31 85 130 56 95
- hello@bloomique.nl
- bloomique.nl
Não respondeu a opiniões negativas
Wordt altijd heel erg happy van de…
Wordt altijd heel erg happy van de planten van Bloomique.
Super snelle levering, goed verpakt en als kers op de taart een prachtige plant die gelijk staat te shinen in de huiskamer!

slecht
kreeg plant met de post opgestuurd
het grootste blad was beschadigd
een ander groot blad aan het verwelken
klantendienst bied een waardeloze korting van 5 eu aan, bij een volgende bestelling waarschijnlijk ...
les geleerd, geen planten online kopen

Resposta da Bloomique
Uitermate tevreden, mooeie planten, goede klantendienst bij problemen of vragen.
Al verschillende malen hier planten gekocht en altijd uitsekende service.
- Goede kwaliteit, snel geleverd en goed verpakt.
- Indien er toch een probleem is helpen ze je graag verder.

DPD no entrega a tiempo
He pedido plantas acuáticas para España y no llegaron después de 6 días.
Un libro llega en menos de 24 horas.
Qué puedo hacer?

Koop hier niets !!
Via homedeco 3 planten besteld .
2 van de 3 beschadigd!!
Hier verschillende mails + foto’s naar gestuurd willen enkel een compensatie van 20 % geven . Hier ben ik niet mee akkoord gegaan .
Ze hebben dan opnieuw 1 plant opgestuurd die weeral beschadigd is en het woord ‘plant’ zelf niet waard is (enkel tak met verdroogde bladeren) . Over plant 2 niets meer gehoord .
Dit bedrijf is gewoonweg slecht !!
Ik raad dan ook aan om ergens anders planten te kopen, dit bespaard u een hoop ellende!!

Resposta da Bloomique
Alleen maar goede ervaringen gehad
Snelle levering en goede verpakking.
Baumgrösse am alleruntersten Limit
Positiv:
Schneller Versand, gute Verpackung
Negativ:
Pflanzen sind kleiner als ich mir das vorgestellt habe. Scheint aber laut Bewertungen bei Bloomique normal zu sein.
Statt einem günstigen Preis ist es ein normaler Preis geworden...
Bestelling was snel geleverd
Bestelling was snel geleverd, er was wel veel aarde uit de potjes gevallen, ogelijk omdat het erg droog was en de plantjes opzij in het pakket lagen. Ze staan inmiddels wel netjes in het raamkozijn

Resposta da Bloomique
Goede kwaliteit en mooie prijs
Goede kwaliteit en mooie prijs voor de planten. Levering is snel en verpakt in plastic koker met doos top!

Resposta da Bloomique
Mooie planten ontvangen wel aan de dure…
Mooie planten ontvangen wel aan de dure kant vind ik.

Snel en netjes aangekomen
Snel en netjes aangekomen, alles geheel naar verwachting. Wat een geweldige plantjes, heel blij mee.

Heel goede service
Heel goede service. Een plantje werd in eerste instantie niet geleverd, maar deze werd supersnel en kostenloos nagezonden. Helemaal blij en ik ga hier vaker bestellen. Ga zo door!

Resposta da Bloomique
Snelle bezorging, mooie goed verpakte plant
Snelle bezorging, zelfs in lockdown net voor de kerst. Goed verpakt, de plant was zeer goed beschermd en kwam zodoende in perfecte staat aan. Daarbuitenom was het een mooie gezonde plant met veel knoppen. Zeker voor herhaling vatbaar!

Resposta da Bloomique
Mooie boom met stevige groene naalden
Mooie boom met stevige groene naalden! Bezorgt aan huis. Top

Super goede service
Super goede service nadat de eerste plant niet mooi was na aflevering. Ik heb eerst op advies van Bloomique de plant extra water en voeding gegeven toen een week gewacht. Toen bleek dat de bladeren te slecht waren en deze begonnen dood te gaan, heb ik direct een nieuwe plant toegestuurd gekregen. Deze is prachtig!

Een hele slechte service
Een hele slechte service! Planten besteld via de bol.com bij bloomique vandaan, maar werd steeds gezegd dat ze uitverkocht waren. Op hun eigen site gewoon leverbaar. Eerlijkheid is ver te zoeken. Meerdere malen gevraagd om eerlijk te antwoorden maar dat werd helaas niet gedaan.

Resposta da Bloomique
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.