Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

De ene ster die ik geef is NIET gebaseerd op de service of de kwaliteit van verhuur rioolonstoppingsapparaat of medewerker, maar gebaseerd op de administratieve afwikkeling van de BORG. Maandag midd... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

I tried to reserve a van through Bo-Rent. The website showed the van I wanted and allowed me to continue through the full registration process, including creating a profile and entering all my per... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

20-12-2025 Bus gehuurd bij Bo-rent Amsterdam,-Den Brielstraat. 42 km gereden met scherm van 75 kg. Aflevering ging vlot, terugbrengen niet want er is die zaterdagmiddag geen personeel. Gevolg: 8 uu... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Bo-rent Winschoten. Vrachtauto gehuurd voor verhuizen. Kregen heel oud afgetrapt ding. Tankdop lekte diesel, laadklep lekte olie. Er lagen ca 25 punaises in laadruimte plus andere rommel. Geen persoo... Ver mais

1,7

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

281 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

1,7

Todas as opiniões

35 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Maandag caddy gehuurd absurt hoge borg…

Maandag caddy gehuurd absurt hoge borg moeten betalen 1500 en na 4 dagen zit je nog te wachten op je geld
Dan zeggen ze nog mooi over 3 / 4 dagen heb je geld op je rekening.

Zijn gewoon rente trekkende parasieten bedrijf

16 de março de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Bo rent Osloweg Groningen is zeer…

Bo rent Osloweg Groningen is zeer onbetrouwbaar!!
Toen ik de (ruim op tijd) gereserveerde verhuisbus kwam ophalen kreeg ik de mededeling dat de bus was uitgevallen. Ik kon wel ‘even een bus halen’ in Assen. Het persoonlijk was zeer onvriendelijk en totaal niet oplossingsgericht. Uiteindelijk moest ik ook nog meer betalen voor de bus in Assen. Belachelijk dat ze zo omgaan met klanten.

15 de dezembro de 2022

Wat een hork

Wat een hork. Geven auto mee met motorstoring en dan allerlei onzin excuses.
Had je de auto maar niet mee moeten nemen.
Eens maar nooit meer!

2 de fevereiro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

waardeloos verhuurbedrijf:duur en er…

waardeloos verhuurbedrijf:duur en er bovenop een lading formulieren en papieren nodig ,er werd zelf naar huurovereenkomst gevraagd ... de medewerker zei steeds .ja ik kam er niets aan doen , daarboven willen ze dat ..dus nooit meer

5 de outubro de 2022

Niks huren bij hun!!

Niks huren bij hun!!! Bij de diamantboor lagen de aders bloot van de voeding kabel, de water slang kapot gescheurd en niet gekeurd.
Bij de steiger waren op 2 delen na uit de keur sommige delen waren al 3 jaar niet gekeurd.

12 de janeiro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Ja echt niet aan te raden

Ja echt niet aan te raden. Ik had hier een computer besteld maar toen k hem opstartte stond er een rare programma open met als zoekterm: de lelijkste kind in de wereld. Nou dat gaat bij mij dus echt niet door men keel, want iedereen is lelijk vieze kinderen. ze kunnen alleen in hun broek poepen die vieze jochen. als jullie ff jullie gaye hoofd bewerkt dan zie je der nog btr uit, ohja als je wilt lachen dan moet je is in de spiegel kijken das pas grappig. Mijn kind was ontvoerd door mark roette en nu heb ik een kleinzoon genaamd jan-willem. echt heel lelijk is ie dus kstop hem vaak in de stofzuiger en dan hopen dat ie wat stof hapt die vieze kind. Dus nu gebruik ik da kind voor de slaapkamersport. Je kan hem inhuren daarvoor. bel daarvoor 0639275032. dikke stink kinderen

30 de dezembro de 2022

Onvriendelijk personeel

De persoon bij Bo-rent Rhoon was heel onvriendelijk aan de balie. Hij ging er van uit dat klanten misdadigers zijn. Gaf herhaaldelijk aan dat je niet dit en niet dat mag... Ook als we aangaven dat we dat niet gingen doen gaf hij het nogmaals enkele keren aan.
Zeer onvriendelijk.

4 de janeiro de 2023
Classificada 2 em 5 estrelas

geen reactie op reservering en niet bereikbaar

Op donderdagmiddag 29-12-2022 online een busje gereserveerd voor zaterdag 31-12-2022.
Hierop geen reactie, en later op de middag twee keer geprobeerd de verhuurlocatie in Roosendaal telefonisch te bereiken. Dit lukte niet.
Gewacht tot in de loop van vrijdagmorgen, en toen iets anders geregeld. In de loop van vrijdagavond een bevestiging ontvangen dat het busje er (dus de volgende morgen) zou zijn. Dat was dus niet meer nodig.

28 de dezembro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Tot op heden geen Borg terug.

Van 20 november tot 25 november een sprinter gehuurd. Tot op heden niet de borg terug gekregen van 1.460,- euro. Ronduit schandalig en dat in zo'n tijd als deze. Wij wachten nog steeds op ons geld. Heb wel 10 x gebeld naar het hoofdkantoor elke keer word ik afgescheept we maken het over, het rekeningnummer klopt opeens niet meer en ik bel u terug en dan nooit bellen..terwijl ze een tikkie hebben gestuurd voordat we de sprinter huurde. Huur hier nooit een auto.
Wij stappen naar een deurwaarder om het bedrag terug te krijgen!

11 de dezembro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Bo-rent maakt fout wat vervolgens jou probleem wordt gemaakt.

Ruim een maand van tevoren twee grote verhuiswagens gehuurd voor het verhuizen van onze complete woning van Utrecht naar het zuiden van het land. Netjes een bevestigingsemail ontvangen met de juiste gegevens.

Op de dag van ophalen ging het mis. De baliemedewerker printte de reservering uit. Hierop stond 2x 21kuub vrachtwagen zoals gereserveerd. Maar bij het intypen van het reserveringsnummer zij de computer 1x 21kuub en 1x11kuub.

We waren als een van de eerste die de vrachtwagens kwamen halen en op het terrein stonden nog 5 andere 21kuub vrachtwagens. Volgens de medewerker waren deze allemaal gereserveerd en kon en niet geschoven worden.

De oplossing van Bo-rent was de 11kuub wagen kilometer vrij aan te bieden. Dit was in ons geval geen passende oplossing omdat wij vanuit Utrecht naar het zuiden van het land zouden rijden en geen mogelijkheid hadden deze grote afstand twee keer in dezelfde dag af te leggen.

Uiteraard waren we erg verbaast over de gang van zaken. We hebben geprobeerde meermaals rustig aan de baliemedewerkers uit te leggen dat de aangedragen oplossing geen oplossing was waarna zij hun schouders ophaalde en het stil bleef.

Lang verhaal kort. De houding van Bo-rent was, wij maken een fout en nu is dat jou probleem. Thuis stond een verhuisploeg van 6 man te wachten waardoor we geen kan op konden.

Ik heb in het verleden regelmatig een verhuiswagen bij Bo-rent gehuurd. Altijd prima geholpen. Natuurlijk kan er wel eens wat mis gaan maar hoe we vervolgens werden afgescheept en het ons probleem werd gemaakt is ronduit asociaal te noemen.

26 de novembro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Verdenking van verkeerde berekening.

Ik heb een sprinter van 11 cube besteld bij bo rent. Die was op de dag dat ik 'm gehuurd had nog niet terug. We konden voor dezelfde prijs een laadkar mee nemen die groter en duurder was. Maar het bedrag bleef hetzelfde werd me verzekerd. Netjes heb ik de laaskar volgetankt bij bo rent achter gelaten. Maar toen ik de borg terug kreeg bleek ik maar 57 euro terug te hebben gekregen. Na bellen bleek ik toch de duurdere auto te hebben betaald. Ik zou 43 euro terug krijgen. Bleek dat Maar 39 euro te zijn. Hebben ze er nog 9 liter diesel erin te hebben moeten gooien. Terwijl er bij tanken niets meer bij kon. Dus mijn conclusie is nooit bij bo rent een auto te huren.

19 de novembro de 2022
Classificada 2 em 5 estrelas

Zaterdag auto ingeleverd nu dinsdag nog…

Zaterdag auto ingeleverd nu dinsdag nog te wachten op de borg wel afgemeld maar dagen wachten op een behoorlijke borg vind ik echt niet kunnen
We zijn een dag verder woensdag nog steeds borg niet terug niet normaal echt niet normaal voor normale mensen die verhuisd zijn 350 euro niet terug

15 de outubro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Onverwachte topservice!

Voor ons voor het eerst bij Bo-Rent gehuurd in de Meerenakkerweg in Eindhoven. We hebben de Aygo een weeklang gehad en geen enkele klacht. Prima auto, netjes en schoon, heel vriendelijk personeel, zowel bij afhalen als teruggeven. Voor Nederlandse begrippen ook niet echt duur terwijl we behoorlijk wat kilometers gereden hebben. De echte verrassing kwam aan het eind toen de dienstdoende meneer vriendelijk aanbood ons naar het centrum te brengen om een hapje te kunnen eten, voor we opgehaald werden en daarmee zijn pauze opgaf. Echt geweldige en onverwachte service!! Wij komen zeker terug!

12 de setembro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Huur nooit maar dan ook nooit bij Bo-Rent 1 wagen!

Huur nooit maar dan ook nooit bij Bo-Rent een auto.
Kom je later dan 5 uur terug met 1 wagen brengen ze gelijk een meer dag in rekening echt te belachelijk voor woorden daarbij wagens zeer slecht onderhouden doodsman kist zo slecht als die wagens zijn in hun staat. Lekker makkelijk geld verdienen zo met verhuren van wagens slecht onderhouden en dagen extra in rekening brengen voor niks heerlijk zo wil ik me geld ook wel verdienen!

5 de setembro de 2022

Slechte regeling!!!

Vorige week dinsdag telefonisch een afspraak gemaakt om een grote bus te huren voor de verhuizing. Alle vragen gesteld over de prijs, de borg en hoe lang je een rijbewijs moet hebben. Al met al was alles duidelijk en was het geen probleem als je je rijbewijs nog geen twee jaar hebt. Vandaag bij aankomst wisten ze van niets. Ik stond niet in de agenda en ook konden we de bus niet mee nemen ivm nog geen twee jaar mijn rijbewijs te hebben. De dag van verhuizing is al stres en dit was het laatste wat ik er bij moest hebben. Vooral dat ze van niets wisten.

1 de setembro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Overall great experience!

I've rented a car for my vacation here and also a large van for moving. Both times the service and experience was perfect. Staff is always friendly, helpfull and the website is very usefull for checking prices and making a reservation.

6 de agosto de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Predatory practices meant to charge you…

Predatory practices meant to charge you more money and cheat you. They wait until its within 24 hours to send you confirmation of your order. After not receiving confirmation of my order I decided to hire with a company that send confirmation, and guess what? 24 before my reservation BO rent sends me confirmation.... i cancel BO rent and they charge me FULL PRICE. This is predatory behavior. I will NEVER EVER USE BO Rent.

Update : after my furious email to BO Rent, they cited technical glitch as a reason for invoice and stated that invoice should be ignored,in writing.

3 de agosto de 2022

É esta a sua empresa?