De ene ster die ik geef is NIET gebaseerd op de service of de kwaliteit van verhuur rioolonstoppingsapparaat of medewerker, maar gebaseerd op de administratieve afwikkeling van de BORG. Maandag midd... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
I tried to reserve a van through Bo-Rent. The website showed the van I wanted and allowed me to continue through the full registration process, including creating a profile and entering all my per... Ver mais
20-12-2025 Bus gehuurd bij Bo-rent Amsterdam,-Den Brielstraat. 42 km gereden met scherm van 75 kg. Aflevering ging vlot, terugbrengen niet want er is die zaterdagmiddag geen personeel. Gevolg: 8 uu... Ver mais
Bo-rent Winschoten. Vrachtauto gehuurd voor verhuizen. Kregen heel oud afgetrapt ding. Tankdop lekte diesel, laadklep lekte olie. Er lagen ca 25 punaises in laadruimte plus andere rommel. Geen persoo... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Sem histórico de convites para avaliação
Top bedrijf
Bo-rent is echt de goedkoopste van Nederland. Wat mensen vaak niet begrijpen waar ik de slechte reviews van lees is dat ze zelf niet kijken naar wat ze aanvinken of wanneer de borg teruggestort word. Het is heel duidelijk je reserveerd het zelf en de borg is binnen 4 WERKDAGEN terug.
Great company!
Literally the best car/machine rental company in the netherlands.
Especially the location on the klaprozenweg!
There's a pair of great guys that work there.
Bedrijf is niet betrouwbaar
In het verleden heb ik regelmatig een wagen gehuurd bij Bo Rent. Hoewel de prijzen redelijk scherp zijn was de klantenservice niet altijd even vriendelijk. Het moest allemaal snel snel gaan. Waar ik compleet van afgeknapt ben is het bericht van enige tijd terug dat Bo Rent de roetfilters uit de uitlaat van hun auto's haalt om kosten te besparen. Bij 7 van de 9 auto's bleek deze te ontbreken. Dat is frauduleus maar ook catastrofaal voor het milieu.
Engelen geduld hebben
Bus top , maar had 15 km gereden en ik moest er 3,5 liter diesel in gooien 😂😂
Dat is nog het minst erge , je moet ook nog eens een volle week wachten tot je borg terug is.
Gelukkig heb ik het niet nodig , maar in de tegenwoordige tijd moet het binnen 1 en Max 2 dagen retour zijn.
Bij andere verhuurbedrijven zoals Boels heb je het al binnen 2 dagen terug.
1 x maar nooit weer.
Factuur hoger dan offerte
Tja, offerte voor een verkort weekend en dan een lang weekend verrekend krijgen met de borg. En dan mag ik een mail sturen aan info mailadres van hoofdkantoor.
Filiaal maakt de fout en nu is het mijn probleem... om 90 euro terug te krijgen.
Onbetrouwbaar in de uitvoering!
Slecht bedrijf
Slecht bedrijf. Komen de afspaken niet na.
Comminicatie 0.0
Je wacht dagen op je borg
Je wacht dagen op je borg, nuet normaal was j wachten nog steeds. 1. Keer nooit meer!
Ze adverteren met het goedkoopste te…
Ze adverteren met het goedkoopste te zijn. Vervolgens komt er nog 26 euro kosten bij voor een fractie van slijtage gereedschap. Oftewel ze zijn helemaal niet de goedkoopste..
Afgelopen zaterdag een bus gehuurd
Afgelopen zaterdag een bus gehuurd. Had voor een hele dag gerserveerd, echter alles wat ik moest doen liep zeer voorspoedig, zodat ik al om 1115 uur terug was met de bus. Kreeg bij binnenkomst gelijk een hele preek. Het was niet de bedoeling om voor een hele dag te reserveren en dan al zo vroeg terug te zijn. Zo kan iemand anders niet meer de bus reserveren vanaf 1200 uur. Was best heel erg verbaasd over deze preek, zo ga je niet met klanten om. Ik hoefde de bus niet zelf af te melden, zou de medewerker zelf doen. Kreeg een paar dagen later de nota en het afmelden stond op 1600 uur , zodat ik de hele dag moest betalen. Geen probleem , dat heb ik zo gereserveerd, maar ga dan geen hele preek daarover houden. Ga de volgende keer wel ergens anders een bus huren. Nooit meer borent in ieder geval.
Onmogelijk om een bestelling te plaatsen of te bereiken.
Ik wou echt een verhuisbus van ze huren. De website is uit het pre mobiele tijdperk. aan het einde van de selectieprocedure moet je een account aanmaken. Oke prima, gedaan. Geactiveerd. Kan niet inloggen. Nieuw wachtwoord. We kennen je e-mail niet. Wait what? Hoezo zit je it infrastructuur zo crap in elkaar dat een Etsy moeder die brijwerk verkoopt het beter voor elkaar heeft. Prima. Bellen, na 1.5 minuut doorverbonden. Ik kan wachten. ander filiaal neemt ook niet op. Dus terug naar eindhoven. Dan via de laptop proberen in te loggen. Nog steeds geen mogelijkheid om busje te huren. Sorry mensen maar ik ga naar de concurrent toe. Dan maar een kleinere bestelbus.
ze rekenen extra kosten zonder uitleg
Ik heb het busje zaterdag gehuurd. Ze zeiden dat het geen probleem was om de sleutel in hun winkel achter te laten als we klaar waren. In plaats daarvan rekenden ze stiekem een extra dag (zondag) aan. Ik moest zelf uitreiken om uitleg te krijgen. Heel oneerlijk. Hun Engels is slecht, dus geen optie voor expats.
Opgelicht door bo-rent
Aanhanger huren bo-rent. 24 euro all in op de site.
Nou keek vreemd op toen ik de borg terug kreeg, maar liefst 39 euro afgehouden voor de huur.
Op mijn vraag, telefonisch, hoe dat kan. Nou meneer 24 voor de aanhanger 5,50 voor het netje en 15 voor de verzekering. Maar beste man heb helemaal niet om een verzekering gevraagd !!!! Nou meneer dan had u dat aan moeten geven bij het afhalen.
.Sorry hoor maar dat is de wereld andersom als ik een verzekering wil dan vraag ik daar wel om
Kortom goedkope manier om je klanten af te zetten !!!!
Goede mensen in omgeving Den Bosch
Goede mensen in omgeving Den Bosch. Staat van voertuig was redelijk. De klus was geklaard.
Buitensporige prijzen!
Buitensporige prijzen!
Verder matige staat van het gehuurde
Auto Huren Bo-rent is No-rent
Weken geleden een Auto gereserveerd, vanochtend uit bed gebeld dat de auto defect zou zijn, Blijkbaar was het niet mogelijk om in de 8 uur die Ze nog hadden en andere auto te regelen, met zoveel filialen???? Onbetrouwbaar bedrijf dus, zoals blijkt uit ervaringen van vele anderen, nou ja, weer een ervaring rijker!
Alsof ze niet willen verhuren
Auto wordt niet nagelopen voor verhuur, heb zelf maar foto's gemaakt van de aanwezige schade.
Eerst keer was de auto die ik (slechts een paar uur) wilde huren niet te huur ook al stonden er meerdere van op de parkeerplaats, dus maar voor een ander model gegaan. Bij terugkomst slechts een paar uur later waren alle auto's er gewoon nog. Raar maar oké.
Tweede keer kwam ik vlak voor sluitingstijd, 4 van dezelfde busjes die ik wilde huren stonden op de parkeerplaats. Weer niet beschikbaar zogenaamd. Ik bood aan om hem voor openingstijd de volgende ochtend terug te brengen, maar dat kon niet want ze waren al gereserveerd. Helaas. Wel een duurder model beschikbaar. Niet mee akkoord gegaan deze keer en naar een andere autoverhuurder gegaan, ook daar was de bus al gereserveerd de volgende morgen maar ik kon hem deze avond wel gewoon huren en voor openingstijd terugbrengen. Bij thuiskomst die ochtend reden we weer langs de Bo-rent en natuurlijk stonden alle bussen nog ongereden op dezelfde plek. Alsof ze niet willen verhuren. Ga er nooit weer heen.
Geld was de eerste keer wel snel weer teruggeboekt zonder problemen.
Auto gereserveerd…
Auto gereserveerd, krijg op de dag dat het voertuig opgehaald moet worden dat hij niet beschikbaar is… dus hele planning mag de prullenbak in… maar als jij net als hun Wil annuleren dan ga je dus betalen… vreemd systeem was de eerste en laatste keer!
Locatie den bosch, positief
Verhuiswagentje gehuurd op locatie den bosch. Geen problemen gehad alles is uitstekend verlopen.
Ik heb vorige week donderdag een…
Ik heb vorige week donderdag een aanhanger gehuurd voor een uurtje, kosten €200,- inclusief borg. Heb netjes de aanhanger afgeleverd maar wacht nog steeds op mijn borg (€169)
Bel net het filiaal en mij wordt te kennen gegeven dat het waarschijnlijk pas aanstaande woensdag of donderdag wordt terug gestort. Is dat normaal?. Ik
Ik huur daar niets meer. Bel het hoofdkantoor en die kunnen niets voor mij doen. Bah wat een k bedrijf.
Bad reservation service
Bad reservation service. Car reservation on the website does not guarantee it's availability. My reservation was cancelled the next day without any alternative available.