De ene ster die ik geef is NIET gebaseerd op de service of de kwaliteit van verhuur rioolonstoppingsapparaat of medewerker, maar gebaseerd op de administratieve afwikkeling van de BORG. Maandag midd... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
I tried to reserve a van through Bo-Rent. The website showed the van I wanted and allowed me to continue through the full registration process, including creating a profile and entering all my per... Ver mais
20-12-2025 Bus gehuurd bij Bo-rent Amsterdam,-Den Brielstraat. 42 km gereden met scherm van 75 kg. Aflevering ging vlot, terugbrengen niet want er is die zaterdagmiddag geen personeel. Gevolg: 8 uu... Ver mais
Bo-rent Winschoten. Vrachtauto gehuurd voor verhuizen. Kregen heel oud afgetrapt ding. Tankdop lekte diesel, laadklep lekte olie. Er lagen ca 25 punaises in laadruimte plus andere rommel. Geen persoo... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Sem histórico de convites para avaliação
Ballie …
Chagerijnig was de vrouw aan de ballie bij meerakker weg 12. Werd er echt totaal niet vrolijk van. Mogen ze wel iemand anders neer zetten een vrolijk persoon die aardig is en je goed te woord staat !!!!!!
Klantvriendelijkheid?
Bij telefonisch contact bleek de vriendelijke dame niet de afmetingen van de te huren auto (dit staat niet op de site) te kunnen geven. Bij het filiaal (Den Haag) dan maar even zelf gemeten. De argwanende medewerker bleek niet bereid (met handen in de zak) om op een klantvriendelijke manier mee te denken. Een normaal antwoord op mijn vragen kon er niet vanaf. Afsnauwen is eerder het juiste woord. Wat een onbeschofte ....!
Hier kom ik nooit meer!
Ik huur liever bij SNAPCARR dan bij…
Ik huur liever bij SNAPCARR dan bij dit bedrijf of Bo Rent !!!
Slechte service
Meneer belt me op de dag dat ik de auto wil huren om te zeggen dat ik het een halve dag eerder moet terug brengen anders kan ik het niet meer huren. Nog steeds voor de volledige prijs.
Geweldige service bij Bo-rent Rhoon
Ik woon in Rotterdam en probeerde daar vorige week een bestelbus bij Bo-rent te huren voor het weekend. Binnen een paar uur kreeg ik reactie dat alle busjes al verhuurd waren. Op mijn online reservering voor Bo-rent Delft kreeg ik dezelfde respons. Na mijn laatste poging (online reservering voor Bo-rent Rhoon) werd ik gebeld door een medewerker van Bo-rent Rhoon die aangaf dat de bestelbussen allemaal al gereserveerd waren, maar hij wilde graag meedenken. Uiteindelijk heeft Bo-rent Rhoon ervoor gezorgd dat er een wagen werd omgeruild met een ander filiaal waardoor ik toch een bestelbus kon huren. Dikke pluim voor de service van Bo-rent Rhoon!
Let goed op het aantal km wat je hebt gereden!
Hier een grote verhuiswagen gehuurd. Borg van 400 euro. Krijg je 389 euro terug. Zeggen ze dat ik 43 km. heb gereden en hierdoor 11 euro aan diesel heb verbruikt.
Echter ik heb maar 32 km. gereden. Je kan praten als Bruggeman, maar wat zij zeggen is waar. Met andere woorden, gemakkelijk geld verdienen zo. Mij zien ze daar niet meer terug.
3 liter diesel op 5 km.
Ik had een vrachtwagen gehuurd in Helmond. Na gebruik heb ik in Nuenen deze afgetankt en de bon in de wagen achtergelaten. Bij de eindafrekening rekenen ze nu toch 25 euro kosten omdat ik niet binnen 2 km heb afgetankt maar 5. En maar liefst 3 liter diesel getankt ( op 5 km???). Dat is toch onmogelijk. Echt een slechte service. Voor mij de laatste keer in ieder geval.
eens maar nooit meer
auto gehuurd ,niet gewassen ,van binnen smerig,achter zijramen met kwijl van een hond van de vorige huurder,en ook nog twee keer rekening af gehouden ,bon via internet gekregen .eens maar nooit meer
Deze coronatijden zijn vaak al…
Deze coronatijden zijn vaak al frustrerend genoeg met alle bedachte regeltjes en zogenaamde wetten die braaf opgevolgd worden door bedrijven, maar deze moet ik even kwijt.
Mijn verhaal in 't kort: Kamer moeten ontruimen in verpleeghuis vanwege overlijden familielid. Toezegging krijgen van kringloopwinkel de inboedel van de stoep te halen. Helaas, laten ze de meest grote spullen toch staan. Daar sta je dan met je kasten op de stoep van het verzorgingshuis. Niet je eigen stad. Bo-rent bellen en hun jou laten geloven dat je een busje kunt huren. Maar eerst via internet aanvragen en nog even één uur wachten tot je dat busje op mag halen (al is het gewoon al aanwezig) Via huisgenoot postdocument laten scannen zoals gevraagd wordt. En dan bij Bo-rent op locatie te horen krijgen dat je document in je telefoon niet geaccepteerd wordt. Dat ik eerst maar terug moet gaan naar mijn woonplaats om dat document op te halen.
Geen begrip voor de situatie, geen pardon geen niks niet en sta je daar met al je spullen op de stoep van een verzorgingshuis. Bo-rent aan de Meernakkerweg in Eindhoven. Je hebt daar een mannetje staan die ook nog wat fatsoen bijgebracht moet worden.
Je laat een klant met een probleem niet ook nog de deur uit lopen met een rotopmerking als "het leven is zwaar hé!"
In plaats daarvan had je best meer moeite kunnen doen zoals voorstellen om het document later nog te voldoen of gewoon even dat bericht in mijn telefoon te accepteren. Er waren genoeg andere mogelijkheden geweest om mij als een betrouwbare klant te erkennen.
Bo-rent ziet mij niet meer terug!
*** bedrijf
*** bedrijf. Auto half uurtje te laat inleveren. Was aan het einde van de dag op een vrijdag. Rekenen ze even een vol dagtarief. Vervolgens staat het voertuig 6 dagen stil voor het gebouw. Reed er steeds langs. Smeerlappen bedrijf. Nooit zaken doen daar!
In Middelburg
In Middelburg , auto gereserveerd een week van tevoren. De avond voor ophalen wordt ik gebeld dat er geen auto beschikbaar is omdat de vorige huurder besloten heeft om hem nog een week te houden.
Heb toen gevraagd of ze iets anders konden regelen , desnoods bij een andere vestiging dat ik hem daar ophaal, maar dat was hun teveel gevraagd. Zeer slechte service en klantonvriendelijk.
Afgelopen weekend bij Bo-rent Utrecht…
Afgelopen weekend bij Bo-rent Utrecht een aanhangwagen gehuurd. Het huren ging al soepel door de vriendelijke Manuel. Jammer dat een aanhangwagen terugbrengen buiten openingstijden niet mogelijk is (maar logisch als er veel diefstallen zijn geweest). Kreeg ook nog een slot mee. In het weekend barstte de sneeuwstorm los. Uiteindelijk mocht ik de aanhanger later terugbrengen en is die extra tijd niet in rekening gebracht, wat ik heel schappelijk en vriendelijk vind. En dat voor de goedkoopste aanbieder!
Bo-rent medewerkers aan de balie in…
Bo-rent medewerkers aan de balie in Nijmegen zijn ongeloofelijk associaal. Mannen die vol van zichzelf zijn, klant kan stikken.
Wat een waardeloos bedrijf
Wat een waardeloos bedrijf. Ik heb er geen woorden voor. Eerst werd ik naar de verkeerde locatie gestuurd, daarna kom ik op de juiste, heb ik een uur moeten wachten om vervolgens te horen te krijgen dat er geen bus meer beschikbaar is. Voor niks gereden van stad naar stad. NOOIT IETS HUREN HIER!! En wat een waardeloze gozer achter de balie. Klant ontvriendelijk en niet meedenkend. Bizar dat dit bedriif niet failliet is!
Slecht personeel
Slecht personeel totaal niet klantvriendelijk. Dat deze mensen überhaupt aangenomen zijn om met klanten te werken.
Telefoon word ook nooit opgenomen.
Een auto/busje huren kun je beter ergens Anders doen!
Heeeeeeeel veel borg.
!!OPLICHTERS!
!!OPLICHTERS!! NIET GAAN NAAR BO-RENT OPLICHTERS !!!!!! Voor nieuwsjaarsdag hadden we een bus gehuurd voor 1 dag dus tijdens de nieuwjaarsdag moesten we hem 14:00 inleveren we kwamen 14:05 aan en ze hebben gelijk 1 dag extra afgeschreven van onze rekening , BO-RENT zijn echte oplichters en wanneer je ze aanspreekt krijg je grote mond terug , ze zijn vieze flikkers kkr teringlijers
18 December een bus gehuurd bij Bo-Rent…
18 December een bus gehuurd bij Bo-Rent voor 19 december 9:00 uur, hebben daar een bevestiging van binnen gekregen dus alles lijkt goed geregeld. We hebben al onze afspraken bevestigd waarvoor we deze bus nodig hadden. Wanneer wij deze op 19 december op willen halen krijgen we te horen dat er geen bus beschikbaar is en dat ze daarover om 8:00 uur een mail hebben gestuurd. Krijgen we ook nog een grote mond dat we onze mail hadden moeten lezen. Laatste keer dus wat ons betreft voor Bo-rent. Klantvriendelijkheid is ver te zoeken.
Vandaag voor het laatst bij Bo-rent…
Vandaag voor het laatst bij Bo-rent geweest. We reden zoals gewoonlijk naar achteren waar we normaal onze aanhanger ophalen. De medewerker van Bo-rent Richard kwam naar buiten om te zeggen dat we verkeerd stonden met een vrij grote bek en dat we voor moesten parkeren. Na dat gedaan te hebben liepen we naar binnen. Verder was hij kortaf. Het net kregen we nog net mee voor de aanhangen, want normaal moet je daar voor betalen zei Richard.
Richard mag zijn auto van de bloedbank pal voor de deur neerzetten en wij moeten gaan staan waar hij zegt.
Erg autoritair.
Wij komen hier niet meer terug.
Als ondernemer voorheen regelmatig wat…
Als ondernemer voorheen regelmatig wat gehuurd bij Borent. Onlangs wilde ik een graafmachine huren, stond nog wel in het klantenbestand maar ik kon niet huren, moest eerst een nieuwe aanvraag indienen bij het hoofdkantoor. Nu 6 weken later, en alle gevraagde papieren opgestuurd, nog steeds geen reactie en of actief klantnummer, zeer slechte zaak BORENT!!!!