De ene ster die ik geef is NIET gebaseerd op de service of de kwaliteit van verhuur rioolonstoppingsapparaat of medewerker, maar gebaseerd op de administratieve afwikkeling van de BORG. Maandag midd... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
I tried to reserve a van through Bo-Rent. The website showed the van I wanted and allowed me to continue through the full registration process, including creating a profile and entering all my per... Ver mais
20-12-2025 Bus gehuurd bij Bo-rent Amsterdam,-Den Brielstraat. 42 km gereden met scherm van 75 kg. Aflevering ging vlot, terugbrengen niet want er is die zaterdagmiddag geen personeel. Gevolg: 8 uu... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Sem histórico de convites para avaliação
Geen problemen met huur busje maar ik…
Geen problemen met huur busje maar ik vind het een hele slechte service dat je je borg pas na 5 werkdagen terug krijgt. Het lijkt me dat dit tegenwoordig veel sneller kan, zeker als je ziet dat in winkels een bedrag direct weer op je rekening gezet kan worden. Ik zou de volgende keer de borg contant betalen, dan krijg je het in ieder geval direct terug.
NOOIT meer Bo-Rent!!
Zeer onvriendelijk behandeld bij Bo-Rent in Arnhem. De man die me hielp was ontzettend bot en deed zijn werk duidelijk met veel tegenzin. Ook de klant die vóór mij geholpen werd werd heel kortaf en slecht behandeld, terwijl hij normaal een vraag stelde.
De benzinetank van de auto die ik gehuurd had zat voor iets meer dan de helft vol, dus ik liep terug naar binnen om dit aan te geven. De medewerker reageerde heel chagrijnig en boos terug dat hij hem net volgetankt heeft en dat de foutieve meter een bekend probleem is met het merk (alsof ik dom was en dat had moeten weten).
Door hoe ik behandeld ben was mijn vertrouwen natuurlijk al geschaad, dus heb ik direct na het ophalen getankt om te kijken of zijn verhaal klopte. Er ging nog zo'n 5 euro aan brandstof in. De auto zat niet vol, maar het verhaal over de meter klopte.Omdat ik geen zin heb in gezeur met dit verschrikkelijke bedrijf heb ik dit maar niet aangegeven.
Ik zal in ieder geval NOOIT meer iets huren bij Borent en zal dit ook aan niemand aanraden!
Heb 101 km gereden en moet 13,5l…
Heb 101 km gereden en moet 13,5l brandstof tanken om hem af te tanken. Maak daar een opmerking over, sturen ze een e-mail: 1 op 8 gereden met de bus en dit kan kloppen" Gemiddeld verbruik volgens verbruiksmonitor op Autoweek is 1:17,2.
Hallo Huurders,
Hallo Huurders,
Onduidelijk is voor mij waarom BoRent hier zo slecht scoort.
Ik heb alleen maar positieve ervaringen opgedaan in Beverwijk. Zelfs toen ik bleef bellen over grotere auto's en langere huur-periodes.
Goed, de auto die ik mee kreeg had geen Tempomat, maar daar vergaat de wereld niet van. Bovendien kan mij indenken dat zoiets wellicht redelijk frequent kapot gaat.
Auto was in orde.
Afrekening flot en pijnloos, als je weet hoeveel je gereden hebt.
NIETS DAN LOF OVER DE VESTIGING IN BEVERWIJK.
* en aandelen heb ik niet in deze firma.
Dus.... duidelijk !
Groet
R. van Dieren
Santpoort.
Goedkoopste wordt duurste
Oude verhuis vrachtwagen gehuurd in Breda en netjes teruggebracht binnen 24u. Vergeten afmelden en werd 1 dag extra aangerekend. Hier was geen compensatie voor mogelijk. 3e keer dat ik bo-rent gebruik.
Let op!
Let op!
Ik heb een bestel wagen gehuurd bij Bo-rent op 28-8-2021. De auto is helemaal top maar de afwerking erna is echt van de zotte.
Ze vragen of je een paar dagen van te voren wil langs komen om alles al in orde te maken en dat je snel met de bus kan vertrekken op de dag zelf. Een medewerker vertelde mij dat als je op vrijdag na half 5 komt dit beter is en geen kosten bij komen. Want anders moet je zaterdag komen voor 10 uur.
Ik heb de bus gehuurd voor een kort weekend en heb deze opgehaald zoals afgesproken. Een week erna zie ik op mijn creditcard 120 euro te veel afgeschreven. Ik bel deze vriendelijke man op en zeggen ze, ja sorry die uur van vrijdag wordt geschreven als lang weekend. En dan de verzekeringskosten erbij, dus ja sorry u moet betalen.
Dit is echt belachelijk. Ik boek voor een kort weekend en hun schrijven achter je rug een lang weekend op.
Echt genaai en kom hier zeker niet meer terug!
Wat een kl.. te bedrijf
Wat een slecht bedrijf
Ze zijn goedkoop maar slecht
Eindhoven
Eindhoven, Meerenakker.
Lange wachtrij, 1 medewerker voor alle aktiviteiten, afgeven auto in/uit-checken etc.
Geven geen volledige info en ook niet goed werkende auto's (verlichting werkt niet/juist) mee.
Digitaal aanleveren van gegevens staat onjuist/onduidelijk beschreven.
Waardeloze behadeling, ik kom hier nooit meer terug.
Huur je als fatsoenlijke vaste klant…
Huur je als fatsoenlijke vaste klant een bus in Lelystad. Alles netjes gedaan. Netjes op tijd teruggebracht. Helemaal af getankt. Wordt je toch de huid vol geschreeuwd door de Bo-rent medewerker omdat je niet bij het door hem aangeraden tankstation hebt getankt. De diesel zou niet goed zijn bij het tankstation waar ik had getankt (waar ik al jaren tank). Wat een onzin. Ik moest afmelden via de QR maar dan kom je op een website waar duidelijk staat dat dit bedoelt is voor na sluitingstijd. Om dat als medewerker te doen, dat was teveel werk voor meneer (ik had net voor 4 uurtjes bus gebruik €197 afgetikt). Wat een nare klantervaring. Dit heb ik hem ook rustig en netjes meegegeven. Toen dat niet aan kwam heb ik aangegeven niet meer als klant bij Bo-rent terug te komen. Dat bleek prima te zijn volgens dit bedrijf. Op geen moment heb ik mijn stem verheft, of heb ik mij onbehoorlijk gedragen. Onvoorstelbaar, wat een verziekte cultuur zal er bij dit bedrijf heersen als je zo met je klanten omgaat.
Bo-rent Winschoten
Bo-rent Winschoten. Vrachtauto gehuurd voor verhuizen. Kregen heel oud afgetrapt ding. Tankdop lekte diesel, laadklep lekte olie. Er lagen ca 25 punaises in laadruimte plus andere rommel. Geen persoonlijke uitleg over gebruik, alleen over de sleutels.
Er werd ca. €240 meer van borg ingehouden dan bevestigd. Ca helft was okay door extra km’s. Andere helft onterecht. Nooit factuur ontvangen! Na telefoontje bleek eigenaar, volgens eigen zeggen, transparant te zijn maar onze ervaring was dat hij loog, eigenwijs en klantonvriendelijk was.
Klaprozenweg 4 Amsterdam-Noord levert Top Service.
Was afgelopen weekend bij de Bo-Rent op de Klaprozenweg 4 in Amsterdam-Noord. De positieve klantbelevening was groot, we namen een bijna nieuwe cementmixer mee en een huurauto en zo kon het weekend in stijl beginnen. De medewerkers zijn behulpzaam en hebben kennis van zaken. Wij moesten iets weten en toen kwam er direct een folder met uitleg over de toonbank. De prijs-kwaliteit verhouding ligt sinds het nieuwe team er zit veel hoger dan elders, ze komen daar niet meer van me af want het is absolute topkwaliteit wat geleverd wordt. Goeie teamspirit daar en dat helpt ons bij het klussen en verbouwen, een goede voorbereiding is het halve werk met de mannen daar. Ik kan niet anders zeggen dan dat dit de beste Bo-Rent van Nederland is, want ik ken ze bijna allemaal. Ze vergeten niets en geven je het gevoel dat de klant koning is, zoals het hoort. waar maakt een mens dat nog mee ? Op de Klaprozenweg in Amsterdam. Klantentevredenheid cijfer:10. Sterren: 5.
Ik heb op 19-6-2021 een Mercedes…
Ik heb op 19-6-2021 een Mercedes Sprinter gehuurd bij Bo-rent aan de Pletterijkade in Den Haag. Ondanks dat ik niet tevreden was heb ik besloten niet direct een recensie te schrijven maar vandaag maken zij het wel heel bond. Ik kreeg dus weliswaar een parkeerboete omdat ik niet had betaald voor het parkeren. Ik heb de bus exact in dezelfde straat geparkeerd waar de bus stond toen ik het ophaalde. Er is mij verteld dat ik de bus in dezelfde straat kon achterlaten en de sleutel af moest geven in een sleutelbus aan het pand. Zo gezegd en zo gedaan! Ten eerste dus een parkeerboete gehad en ten tweede krijg ik een extra rekening van 25euro voor administratiekosten omdat de boete op mijn naam moest worden gezet. Dit bedrijf is gek geworden. Eerst mij van informatie voorzien van hoe en wat en daarna vervolgens om extra kosten vragen.
Ten derde was de bus niet direct van Bo-rent zelf maar van een tussenpersoon, dus niet de mooie plaatjes op de site van goed uitziende bussen. Deze bus was behoorlijk vertrapt en had moeite om in de versnelling te komen. Ook stonk het er verschrikkelijk, dus ook duidelijk geen rekening gehouden met de Covid maatregelen om de bus te reinigen voor volgend gebruik. Een verhuurbedrijf in de stad zonder parkeervergunningen? Dat is best raar toch? Want het kostte mij 100euro om deze bus te huren.
Kortom: gehandeld volgens instructie medewerker om vervolgens beboet te worden met extra administratiekosten richting Bo-rent zelf voor het wijzigen van naam aan het CJIB. Een bus geleverd wat niet overeenkomt met de bussen op de site en duidelijk geen rekening gehouden om de bus schoon en betrouwbaar af te leveren.
In 1 zin: HUUR NOOIT VERVOER BIJ BO-RENT PLETTERIJKADE IN DEN HAAG!!!
Een lekkere lange recensie aangezien ik behoorlijk pissig ben. Wat een oplichters!!
Niet klantvriendelijk
Door omstandigheden waren we een half uur te laat (op huur 24h) met inleveren van de bus. Hiervoor moesten wij een dagdeel van 4 uur bijbetalen. Ik vind dit buiten proporties, geldklopperij en geen klantvriendelijk gedrag. Ik had best bij willen tekenen voor een uur verantwoordelijkheid maar dit was niet mogelijk. Ook kreeg ik een stukje staal in mijn handen gedrukt vanuit de bus met de melding ‘had je dit nog nodig?’ Voor mij geen Bo-Rent meer en 1* voor de klantvriendelijkheid.
Auto volledig getankt na gebruik en…
Auto volledig getankt na gebruik en alsnog hier een rekening voor gekregen. Pure diefstal...
Bo rent Enkhuizen Miły pan z…
Bo rent Enkhuizen Miły pan z niedojebaniem muzgowia z maski na ryju oswiadczył mi ze nie pozyczy mi rusztowania i niedowiezie mi na miejsce pracy bo rusztowanie juz jest wynajete. Bzdury wiekszej nie słyszałem , poszedłem do BOELS i bez problemu mnie opsłuzyli Enkhuizen De aardige meneer met verwaarlozing van het musket van het masker in de snuit vertelde mij dat hij mij de steiger niet zou lenen en dat hij mij niet naar mijn werkplek zou brengen omdat de steiger al verhuurd was. Ik hoorde geen onzin meer, ik ging naar BOELS en ze hebben me zonder problemen overgeslagen
Verschrikkelijk bedrijf
Wat een *** bedrijf. Nu begrijp ik ook waarom zij geen Google Businesspagina hebben, Kunnen mensen gelijk zien hoe zij met hun klanten omgaan. Begon al bij de balie, ongeintereseerd personeel die niet meeloopt om het formulier met de al aanwezige schade in te vullen. Bleek dus dat er 2 krassen niet opstonden, moeste zelf naar de balie om dit alsnog aan te geven. Nadat ik mijn spullen opgehaald had kreeg ik pech met de bestelbus en strandde langs de weg. Direct Borent diverse malen gebeld, maar was niet bereikbaar om 16:30 uur (was nog voor sluitingstijd 17:00 uur). Zelf de ANWB gebeld en via hun is de bus om s'avonds weggesleept en de goederen verderop bij de loods uit de bus gehaald. De defecte bus is toen meegenomen naar het reperatiecentrum van Borent. Bleek dus dat de koppeling versleten/defect was. Krijg ik 2 weken later een rekening binnen van ruim 2000 Euro voor een nieuwe koppeling vanwege te zware belasting (was maar 900 kg) kan ruim 2100 Kg in de gehuurde bus (techische gegevens van de fabrikant).Buiten dat het niet klopt is er ook geen rekening gehouden met afkoop van eventuele schade aan de bus die ik heb afgekocht. Huur al jaren bussen bij verschillende bedrijven, maar deze slechte service is uitzonderlijk.
Helemaal goed.
Klein busje gehuurd, niets mis mee, goedkoop, reed oerfect, geen gedoe bij ophalen afleveren, makkelijk. Had voor de verkeerde datum kennelijk geboekt, deden ze niet moeilijk over, Zou fijn zijn als er standaard iets van bescherm- en bevestigingsmateriaal werd meegeleverd, dat dus niet.
Bo rent Hoorn
Zeer vriendelijk personeel op filiaal Hoorn. Ze denken met je mee en hebben plezier in het werk. Dit had ik op andere filialen nog niet zo gezien.
Schoon en geordend filiaal!
Slechte service, onvriendelijk personeel
Week geleden tuinfrees gereserveerd deze werd afgezegd niet op voorraad! Na telefonisch gevraagt te hebben stond hij op voorraad en kon ik hem ophalen. Gezien de tijd voor de week erop gereserveerd.
Week later ophalen. Lang buiten moeten wachten, begrip voor ivm corona. Eindelijk aan de beurt, komen er twee mensen met een snelweg reservering? Deze mensen gaan voor. Oke kan! Daarna kwamen er weer 5 binnen met een dergelijke reservering, dus nog langer wachten. En meteen een onvriendelijke grijns van de medewerker of ik maar weer buiten wou gaan staan. Dat was de druppel heb reservering opgezegt, ik ben ook een klant die zeker niet afgesnauwt wil worden. Meerenakkerweg Eindhoven wat een slecht onvriendelijk personeel. Laatste keer iets gehuurd bij borent .
Duidelijke info
Duidelijke info
Eigen risico afkopen is voordelig