Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Det er en supergod måde at lære andre mennesker at kende, hvor det vi mødes om, er det fælles tredje. Ingen ‘se mig-profiler’ og bare helt almindelige mennesker, der deler en interesse. Nem at bruge... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har haft en god oplevelse med at bruge studiebobler/boblberg. Den app har hjulpet mig med at finde nye venskaber og møde en masse nye mennesker, efter at jeg flyttede til en ny by med henblik... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Boblberg.dk og vil varmt anbefale platformen til alle, der ønsker at møde nye mennesker eller finde fællesskaber. Det er utrolig nemt at oprette en profil... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Jeg har ledt efter en nytårsfest på Bolberg. Den mand jeg skrev med foreslog som det første en sexuel aktivitet, og da jeg melde ham til administration var de sløve og upræcise ift at stoppe hans chik... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Electrónica e tecnologia

Escrito pela empresa

Boblberg er en online platform, hvor du trygt og sikkert kan skabe nye fællesskaber. På Boblberg oprettes der ”bobler”, hvor der blandt over 650.000 brugere inviteres til aktiviteter, interesser, oplevelser og meget mere i fællesskab med andre. Det kan være alt fra, at man søger nye venner/veninder, en ny løbe- eller træningsmakker, en læse- eller strikkeklub, en ekstra spiller til fodboldholdet, ligesindede til mere sårbare emner, et sted at være frivillig eller noget helt andet – det er kun fantasien, der sætter grænser for mulighederne for nye bekendtskaber på Boblberg.

Informações de contacto

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Virkelig fedt koncept!

Virkelig fedt koncept!
Nye mennesker og nye venner

13 de novembro de 2025

Hej William

Tusind tak for din anmeldelse - glad for at høre, at du synes godt om Boblbergs koncept om at bringe mennesker ind i nye fællesskaber 😊

Virkelig fedt

Virkelig fedt, møde nye mennesker og få nye venner

4 de dezembro de 2025

Hej Serdal

Fedt du synes godt om Boblberg. Tak for dine fem stjerner ⭐

Godt fællesskab

Jeg kan godt lide boblbjerg! Har fået en masse nye bekendtskaber via boblbjerg!

4 de dezembro de 2025

Hej Natasja

Dejligt at høre, tusind tak for din anmeldelse 😊

Classificada 1 em 5 estrelas

Fuldstændig ubrugelig amatør platform

Fuldstændig ubrugelig amatør platform, man kan ikke se om en profil er gammel eller ny og de sælger systemet til kommunerne. Samtidig henviser de til der egen dating side. Læser også indhold en beskeder

27 de novembro de 2025

Hej Claus

Vi deaktiverer automatisk bobler, der ikke har været aktive i en vis periode, så brugerne møder så relevante og opdaterede opslag som muligt. Derudover er man altid velkommen til selv at angive en dato i sin bobl, hvis man ønsker at tydeliggøre, hvornår den er oprettet.

Vores system reagerer automatisk på adfærd, der virker i strid med platformens formål. I dit tilfælde har du søgt efter en “pige” og “veninde” samt haft samtaler med over 30 kvinder, og derfor har systemet vurderet, at du vil passe bedre ind på en anden type platform. Boblberg er ikke en datingtjeneste, og vi har et ansvar for at beskytte de mange brugere, der vælger os, fordi de ønsker fællesskaber uden romantiske intentioner.

Jeg har forsøgt at kontakte dig direkte på mail for at gennemgå din sag og sikre, at alt er sket korrekt, men jeg har desværre ikke modtaget svar. Du er meget velkommen til at vende tilbage, hvis du ønsker en gennemgang eller har spørgsmål 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

En app der skaber relationer

Jeg har endnu ikke selv brugt Boblberg aktivt, men jeg har fulgt platformen tæt, og ud fra alt det, jeg har hørt, er det tydeligt, hvor meget potentiale og værdi den rummer. Specielt deres fokus på at skabe relationer og et sted hvor man kan mødes om fælles interesser og aktiviteter. Det virker som et trygt sted at starte, hvis man gerne vil udvide sit netværk.

27 de novembro de 2025

Hej Stina

Tusind tak for din anmeldelse og de fine ord! Det betyder meget for os, at du kan se værdien i Boblbergs fokus på relationer og fællesskaber – også selvom du endnu ikke selv har brugt platformen aktivt 🥰

Skulle du få lyst til at udforske fællesskaberne på et tidspunkt, er du selvfølgelig altid velkommen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg hørte om Boblberg gennem en…

Jeg hørte om Boblberg gennem en Facebook-annonce og synes, det er et rigtig godt koncept for alle, der søger nye fællesskaber. Man får et godt indtryk af, hvor mange muligheder der faktisk er for at møde nye mennesker

17 de maio de 2025

Hej Middl

Tusind tak for din anmeldelse! Det er rigtig dejligt at høre, at du faldt over Boblberg og fik et godt indtryk af de mange fællesskaber og muligheder, der findes på platformen 🥰

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg flyttede fra Fyn til Sjælland uden…

Jeg flyttede fra Fyn til Sjælland uden at kende en eneste herovre. Til et tilflytter arrangement hørte jeg om Boblberg, og det blev virkelig en lifesaver. Gennem Boblberg har jeg fundet fællesskaber og mennesker, jeg ikke ville være foruden i dag, så kan varmt anbefale alle at prøve Boblberg❤️

10 de abril de 2025

Hej Katrine

Hvor er det dejligt at høre, at Boblberg har gjort en forskel i forbindelse med din flytning – og at du har fundet fællesskaber, der betyder noget for dig. Det er lige præcis sådan nogle oplevelser, vi håber, at Boblberg kan være med til at skabe ❤️

Tak fordi du deler din historie – og fordi du anbefaler os videre.

Classificada 5 em 5 estrelas

Mega god side man kan få rigtigt venner…

Mega god side man kan få rigtigt venner derinde også til de hjemmeløse mennesker og julevenner i gør det så godt blir ved med det ❤️❤️

7 de novembro de 2025

Hej Melanie

Tusind tak for din dejlige anmeldelse og søde ord 💞 Vi er glade for at have dig med i Boblberg-fællesskabet!

Som gæst via Julevenner

Jeg har prøvet at være på besøg et par gange som gæst via Julevenner.
Det har været to meget fantastiske oplevelser som jeg ikke ville være foruden.
Man kan give til andre men en gang imellem må man gerne tage imod . Kan varmt anbefales.

24 de dezembro de 2024

Hej Kirsten

Tusind tak for din anmeldelse ✨ Det betyder rigtig meget, at du deler dine oplevelser som gæst via Julevenner. Hvor er det dejligt at høre, at du har haft to fantastiske juleaftener, som du ikke ville være foruden.

Rigtig glædelig jul, Kirsten🎄🎅🏼

Katja, Boblberg // Julevenner

Classificada 5 em 5 estrelas

Jule aften sammen med julevenner.

Jeg kan varmt anbefale røde kors julevenner. Jeg har benyttet mig af ordningen flere gange. Er du træt af at sidde alene jule aften og elsker du og møde nye mennesker så kunne julevenner være noget for dig. Du har mulighed for at komme ud jule aften til nogle rare og hjertevarme mennesker, eller du kan selv åbne din dør for ander og giv dem en god oplevelse til jul.
Glædelig jul til jer alle.

13 de novembro de 2025

Hej Jane

Tusind tak for din fine anmeldelse og for at dele dine erfaringer med Julevenner. Hvor er det dejligt at høre, at du har haft gode oplevelser, og at du har lyst til at anbefale os videre til andre, der måske står i samme situation 🎅🏼❤️

Rigtig glædelig jul fra os 🎄✨

Katja, Boblberg // Julevenner

Classificada 3 em 5 estrelas

God ide med en kontaktside til mange…

God ide med en kontaktside til mange formål, og som ikke er en dating side. Og så reklamerer de med samarbejde med Røde Kors.... MEEEN jeg fandt ikke, hvad jeg ledte efter og så begynder vanskelighederne. Man kan ikke (ummidelbart) slette sin profil. Og man skal have læst betingelserne grundigt, OG husket, hvad der stod, da udmelding KUN kan foretages ved at skrive en mail. Så på det punkt køres den som alle andre kontakt (dating) sider; man gør det vanskeligt, at melde sig ud. HVORFOR kan der ikke være et menupunkt under "profil", hvor man hurtigt og smertefrit kan melde sig ud? ALT andet er bare for at snyde folk.

6 de novembro de 2025

Hej Søren

Tak for at du synes om Boblbergs koncept ☺️

Vi har valgt, at sletning skal ske via mail, da vi tidligere oplevede, at flere kom til at slette deres bruger ved en fejl – eller oprettede en ny, hvis f.eks. deres kommune skulle ændres. Det er ærgerligt, fordi man så mister sine beskeder og aktive bobler.

Ved at håndtere sletningen manuelt sikrer vi, at ingen mister brugeren eller igangværende samtaler utilsigtet. Det er dog meget nemt at få slettet sin bruger – man skal blot sende en mail til support@boblberg.dk.

Classificada 3 em 5 estrelas

Mange mangler

Ideen er god. Men platformen er ikke særlig brugervenlig.

2 de novembro de 2025

Hej C.

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du kan lide idéen bag Boblberg. Du må meget gerne skrive til support@boblberg.dk og dele, hvad du oplever kan blive bedre ift. brugervenligheden – det er noget, vi vægter rigtig højt ☺️

Classificada 5 em 5 estrelas

Fandt hvad jeg søgte og kommer nok til…

Fandt hvad jeg søgte og kommer nok til at bruge Boblberg igen i fremtiden

8 de junho de 2025

Hej Emil

Fantastisk at du fandt, hvad du søgte 👏🏼 Tusind tak for din anmeldelse!

Classificada 4 em 5 estrelas

Jeg ser Bobeberg som en spændende…

Jeg ser Bobeberg som en spændende platform, der gør det muligt at oprette og deltage i grupper, eller som de kalder det, "bobler". Jeg har igennem nogen tid brugt den, og her er mine tanker.

En af de største fordele ved Bobeberg er, hvor let det er at oprette en konto og starte sin egen boble hurtigt, nemt og gratis

Det er også super nemt at kommunikere med de andre medlemmer, hvilket gør det til en sjov og interaktiv oplevelse.

Dog har jeg oplevet nogle udfordringer, især når det kommer til at samle en gruppe. Jeg blev en del af en boble, men det var svært at tilføje nye medlemmer hen ad vejen. Den del fungerede ikke helt optimalt, og det gjorde processen lidt frustrerende, og oplysningen er derfor også givet videre til Bobeberg

Alt i alt er Bobeberg et lovende produkt med gode funktioner, men der er plads til forbedringer, især i forhold til gruppeoprettelse.

Jeg ser frem til at se, hvordan de udvikler platformen fremover. Jeg giver dem 4 ud af 5 stjerner

23 de outubro de 2025

Hej Rikke

Tusind tak for din anmeldelse 🌟 Vi er glade for at høre, at du synes, Boblberg er en spændende og brugervenlig platform, og at du har haft gode oplevelser med at møde andre gennem vores fællesskaber.

Vi forbedrer og udvikler platformen løbende, og din feedback er givet videre til vores udviklerteam, så vi kan gøre oplevelsen endnu bedre fremover.

Tak fordi du tager dig tid til at dele dine erfaringer – det betyder meget for os 🙏🏼

Tommel op.

Eftersom jeg fandt, hvad jeg søgte, må det give 5 stjerner. At Boblberg efter et stykke tid følger op på oplevelsen, kan jeg godt lide. Både min veninde og jeg giver derfor en tommel op 👍

15 de outubro de 2025

Hej Annette

Tusind tak for de 5 stjerner og søde ord 🌟 Dejligt at du fandt, hvad du søgte på Boblberg!

Classificada 1 em 5 estrelas

Vildledende markedsføring

Boblberg skriver overalt på deres sider at det er gratis at tilmelde sig og ”Når du har oprettet dig, kan du se andres opslag, hvorefter du kan skrive til dem, hvis du har lyst.”
Hvis jeg prøver får jeg dog beskeden: ”Du kan desværre ikke skrive til…” og en henvisning til at købe Plus medlemsskab.

Det er efter min mening mildt sagt vildledende markedsføring og burde meldes som sådan. Selv om der et sted langt inde i en undermenu står: ”hvis ikke vi samarbejder med din kommune, vil du kunne opleve nogle begrænsninger.” Ret væsentlige begrænsninger må man sige!

Min opfordring til Boblberg er:
Vær nu bare ærlige! Det er da fair nok at det koster penge, men det er ikke fair at forsøge at snyde os til at tro at det ikke gør!

13 de outubro de 2025

Hej Mikael

Tak for din feedback.

På Boblberg er det gratis at oprette sig. Når man bor i en kommune, vi ikke samarbejder med, er visse funktioner dog kun delvist tilgængelige. Vi skriver netop, at det er gratis at tilmelde sig – ikke at skrive ubegrænset til andre. I kommuner uden samarbejde kan der derfor være begrænsninger, fx i hvor mange beskeder man kan sende.

Jeg kan se, at du allerede har været i kontakt med flere andre brugere på Boblberg, hvilket viser, at platformen fortsat kan bruges i et vist omfang uden betaling.

Boblberg samarbejder med mange forskellige kommuner og organisationer, som har adgang på forskellige vilkår. Derfor kan det være svært at kommunikere helt ens til alle, men vi gør vores bedste for at beskrive det på en måde, der rammer så bredt og tydeligt som muligt.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har lært mange forskellige ting

Jeg har lært mange forskellige ting, af man ,som tale på dansk med mig.
Nogle gange hjælper de mig i min dansk opgaver .
Derfor føler jeg mig ikke alene.
Og jeg har også fået nogen gode venner

1 de outubro de 2025

Hej Sima

Hvor er det dejligt at høre, at du har mødt mennesker på Boblberg, som både har hjulpet dig med dansk og givet dig gode venskaber 😊 Det betyder meget at vide, at du føler dig mindre alene.

Tak fordi du deler din oplevelse.

Jeg kan kun anbefale Boblberg

Jeg kan kun anbefale Boblberg.
Jeg har mødt mange skønne mennesker derinde. Jeg har fået lavet en brætspil gruppe, vi er en mand og 3 damer, 2 fra Roskilde og 2 fra Køge, som ses hveranden torsdag, vi har det så hyggeligt.
Jeg har mødt Bodil, vi har kendt hinanden i 5 år nu. Vi kan begge lide at gå ture og café/restaurant besøg,og vi har rejst sammen til Østrig og Holland.
Så er der nogle stykker jeg mødes med sådan ca en gang om måneden, nogle går og spiser jeg med, andre spiller jeg brætspil med.
Mit liv uden Boblberg, ville være kedeligt, de mange venskaber jeg har fået skabt, sætter jeg meget pris på.

8 de outubro de 2025

Hej Britta

Hvor er det fantastisk at læse, hvordan Boblberg har været med til at skabe så mange gode venskaber og fællesskaber i dit liv 💚 Det lyder som nogle rigtig hyggelige og meningsfulde relationer – både i brætspilsgruppen, med Bodil og de andre, du mødes med.

Tusind tak for at dele din oplevelse med os 🥰

Fra Jylland til Bornholm

Da jeg flyttede fra Jylland til Bornholm, brugte jeg Boblberg til at finde nye fællesskaber – og det har virkelig givet pote! Jeg har fået flere nye veninder og føler mig hurtigt hjemme her. Super nemt at bruge og en rigtig god idé til at møde mennesker på en tryg måde. Kan varmt anbefales! 💬🌸

7 de outubro de 2025

Hej Merima

Hvor er det dejligt at høre, at du har brugt Boblberg til at finde nye veninder efter din flytning 🥰 Tusind tak for din anbefaling!

Min bedste veninde

Via Boblberg fandt jeg for snart 3 år siden min bedste veninde. Hun er blevet en urolig vigtig del af lit liv og jeg kan på det varmeste anbefale denne tjeneste.

7 de outubro de 2025

Hej Line

Hvor er det fantastisk at høre, at du har fundet din bedste veninde gennem Boblberg – og at jeres venskab stadig står stærkt efter tre år! Tusind tak for din anbefaling 💚

Katja, Boblberg 🫧

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais