Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Det er en supergod måde at lære andre mennesker at kende, hvor det vi mødes om, er det fælles tredje. Ingen ‘se mig-profiler’ og bare helt almindelige mennesker, der deler en interesse. Nem at bruge... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har haft en god oplevelse med at bruge studiebobler/boblberg. Den app har hjulpet mig med at finde nye venskaber og møde en masse nye mennesker, efter at jeg flyttede til en ny by med henblik... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Boblberg.dk og vil varmt anbefale platformen til alle, der ønsker at møde nye mennesker eller finde fællesskaber. Det er utrolig nemt at oprette en profil... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Jeg har ledt efter en nytårsfest på Bolberg. Den mand jeg skrev med foreslog som det første en sexuel aktivitet, og da jeg melde ham til administration var de sløve og upræcise ift at stoppe hans chik... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Electrónica e tecnologia

Escrito pela empresa

Boblberg er en online platform, hvor du trygt og sikkert kan skabe nye fællesskaber. På Boblberg oprettes der ”bobler”, hvor der blandt over 650.000 brugere inviteres til aktiviteter, interesser, oplevelser og meget mere i fællesskab med andre. Det kan være alt fra, at man søger nye venner/veninder, en ny løbe- eller træningsmakker, en læse- eller strikkeklub, en ekstra spiller til fodboldholdet, ligesindede til mere sårbare emner, et sted at være frivillig eller noget helt andet – det er kun fantasien, der sætter grænser for mulighederne for nye bekendtskaber på Boblberg.

Informações de contacto

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

En mærkelig platform!

En mærkelig platform!
Har brugt den mere end et år. Får så i dag at vide at jeg er i kontakt med flere kvinder end mænd! Mærkeligt.

13 de fevereiro de 2026

Hej Hans

Vores system reagerer automatisk på adfærd, der ikke passer til Boblbergs formål. I dit tilfælde har systemet opfanget, at du "leder efter en sød kæreste” og udelukkende har kontaktet det modsatte køn. Derfor har systemet vurderet, at du vil passe bedre på en anden type platform.

Boblberg er ikke en datingtjeneste, og vi har et ansvar for at beskytte de mange brugere, der vælger os, fordi de ønsker fællesskaber uden romantiske intentioner.

Classificada 5 em 5 estrelas

Dejligt med en platform til venner

Dejligt med en platform til venner - det burde være mere almindeligt at finde venner på den måde. Det er et virkelig godt koncept!

Jeg har fundet en veninde derinde, så det er bestemt muligt og virkelig skønt det kan lade sig gøre.

12 de fevereiro de 2026

Hej Melanie

Tusind tak for de søde ord! Det gør os virkelig glade at høre, at du har fundet en veninde gennem Boblberg 🥰 Vi håber, I får mange gode stunder sammen fremover.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super dedikerede mennesker der står bag…

Super dedikerede mennesker der står bag Boblberg.
Forebyggelse af ensomhed.
Se og få lavet dig en Bobl 🫧

1 de fevereiro de 2026

Hej Lotte

Tusind tak for de fine ord 🥰 Det betyder virkelig meget for os at høre, at vores engagement kan mærkes. Tak for din anmeldelse - og for din opfordring til at oprette en bobl 🫧

Forringet koncept III

Efter at have slettet min konto (bruger) uden forudgående varsel på grund af mine kritiske anmeldelser, tillod Boblberg sig at skrive direkte til mig den 08.01.26 på min private email. De kunne nu informere om at Boblberg er gratis.
Nu ville de gerne have mig tilbage i folden og bad mig om at revidere eller endog slette mine tidligere anmeldelser her på Trustpilot. De havde vist ikke fulgt op på at de selv havde slettet min bruger. Jeg bryder mig ikke om den censur Boblberg udøver og er ikke interesseret i denne platform mere - uanset at den nu er blevet gratis.

8 de janeiro de 2026

Hej Jutta

Tak for din tredje anmeldelse af Boblberg. Vi ville blot gøre dig opmærksom på, at vi nu har en model, som vi vurderede kunne passe bedre til dig, da brugerbetaling tidligere var et centralt kritikpunkt i dine anmeldelser. Men vi respekterer selvfølgelig dit valg om ikke at bruge Boblberg fremover.

Classificada 3 em 5 estrelas

har ikke brugt det så meget endnu men…

har ikke brugt det så meget endnu men nu er det anden gang og har skrevet til mange og de læser mine beskeder men svare ikke tilbage det syntes ikke er okay man kan i det mindste få en afvisning eller noget ligende kumme man ikke lave nogle ramme tror også der nogle useriøse mennesker herinde og hvis skabte lidt regle så kunne man bedre sortet de mennesker fra jo

22 de janeiro de 2026

Hej hankystyle

Jeg er ked af at høre, at du har haft en lidt frustrerende start på Boblberg - det kan være skuffende, når man skriver beskeder og ikke får svar tilbage.

Der er stor aktivitet på Boblberg hver dag med mange daglige henvendelser og nye forbindelser, men jeg forstår godt ønsket om at få et svar, også hvis interessen ikke er gensidig. Vi opfordrer løbende vores brugere til at svare hinanden - også med en venlig afvisning - men vi kan desværre ikke garantere, hvordan den enkelte vælger at bruge platformen.

Boblberg stiller kontaktmuligheden til rådighed og arbejder kontinuerligt på at skabe trygge og ordentlige rammer for fællesskaber, men det er i sidste ende brugerne selv, der bestemmer, hvem de ønsker kontakt med.

Godt, men kunne forbedrers

Godt men, hold da op hvor er der mange døde profiler derinde, det ville dejligt hvis i kunne rydde lidt op, så må kan kunne få at vide hvem der rent faktisk bruger denne tjenste

24 de janeiro de 2026

Hej Mysterie

Vores system skjuler automatisk opslag (bobler), der har været inaktive i en periode, så det burde ikke være muligt at støde på meget gamle opslag. Vi har forsøgt at anmode dig om nærmere oplysninger, men har desværre ikke fået svar. Du er derfor meget velkommen til at skrive til mig på ks@boblberg.dk, så jeg kan kigge nærmere på det 😊

Classificada 3 em 5 estrelas

Jeg har ikke brugt Boblberg specielt…

Jeg har ikke brugt Boblberg specielt meget. Men har da fået et enkelt bekendtskab igennem sitet.
Og har da også været positiv omkring Boblberg indtil nytårsaften, hvor jeg sad alene, da et par jeg troede, at jeg havde en aftale med, havde lavet anden aftale.
Dette var ikke igennem Boblberg. Men ca kl 19.00 nytårsaften fik jeg en notifikation på min mobil fra Boblberg, hvor der stod noget ala dette - Det er ikke for sent at stifte nye bekendtskaber inden nytår.
Jeg klikkede på notifikationen og kom bare ind på appen, helt ok. Men nøj, hvor følte jeg mig alene på det tidspunkt, og ærligt så følte jeg mig trådt på.

Jeg skrev så en mail til supporten, som der den 14/01 stadig ikke er kommet et svar på. Jeg tænker det er ligegyldighed fra Boblberg, og derfor har jeg dags dato bedt dem slette min konto.

31 de dezembro de 2025

Hej Henrik

Så dejligt at du har fået et bekendtskab gennem Boblberg 😊

Vi er kede af, at notifikationen nytårsaften blev oplevet negativt. Notifikationen blev sendt, fordi der på aftenen var høj aktivitet, og mange fandt selskab i sidste øjeblik. Samtidig er vi bevidste om, at ikke al kommunikation rammer rigtigt hos alle, og det er desværre ikke noget, vi på forhånd kan vide. Notifikationer kan naturligvis også ignoreres eller fravælges helt i din telefons indstillinger.

Classificada 1 em 5 estrelas

Boblberg er ikke gratis mer!

Boblberg startede som en hjemmeside med næstekærlighed, hvor ensomme kunne finde venner. Det blev så ødelagt d. 16/12, hvor det nu hen over natten blev med brugerbetaling og dermed har Røde kors nu fået en pengemaskine.

Siden er desuden fyldt med fejl. Bla kan en person fx kalde sig Kim, men når du så vil skrive til han, afslører hjemmeside hans fulde navn. Det tror jeg der er mange der ikke ved!

16 de dezembro de 2025

Hej Peter

Brugerbetaling er ikke noget, der er indført d. 16/12, men har været en del af platformen i længere tid i de kommuner, vi ikke har et samarbejde med. Det er med til at dække drift, udvikling, datasikkerhed og support, så platformen kan fungere trygt for alle.

Når det gælder navne, vælger man selv, hvilket navn man opretter sin profil med. Det navn, der vises, er det, brugeren selv har angivet. Hvis du oplever nogen fejl eller noget, der ikke fungerer, er du altid meget velkommen til at skrive til os på support@boblberg.dk, så vi kan kigge nærmere på det.

Glædelig jul.

Classificada 1 em 5 estrelas

Anmeldelse af Røde Kors. ( Boblberg)

I laver en godt program, når så folk vil i kontakt med hinanden. Kræver i penge.
Det er direkte ondskabsfuldt.

Må i få jer en samvittighed, og finde ud af hvad etik og moral er

Venligst Jean Riget ❤

Efter svar fra bunden Boblberg;

Programmet er nu gratis at bruge MEN, efter denne anmeldelse har de så slettet mig som bruger derinde.
Jeg har lavet denne video hvor jeg beskriver min opfattelse af Røde Kors i sin helhed.
Find mig på YouTube bare Google mit unikke navn så finder i mig nemt på YouTube , videoen hedder : advarsel ang. Røde Kors

Det er så ondskabsfuldt og
manipulerende et firma
Har aldrig kunne lide Røde Kors. De er så modbydelige !!!

19 de dezembro de 2025

Hej Jean

Det er gratis at oprette sig og bruge Boblberg i et vist omfang – herunder muligheden for at skrive til udvalgte brugere. Hvis man ønsker fuld adgang til at skrive frit til alle, kræver det et betalt medlemskab.

Som alle andre virksomheder har vi også omkostninger, fx til at sikre en tryg og sikker brugeroplevelse, beskytte brugernes data, yde support, videreudvikle platformen og holde siden fri for reklamer. Medlemskabet er med til at gøre alt dette muligt.

Kan ikke anbefale det

Kan ikke anbefale det. Gamle opslag, du kan kigge gratis, men koster medlemsskab at skrive, hvilket også er fint nok, jeg har også købt en pakke på et halvt år, men synes ikke siden er pengene værd når der ikke er noget med dato på opslag. Mange opslag kan jeg se har ligget længe og er ikke relevante længere,

5 de dezembro de 2025

Hej Danny

På Boblberg kan et opslag sagtens være aktuelt selv efter lang tid, og netop derfor viser vi ikke automatisk en dato, medmindre brugeren selv vælger at skrive den i deres opslag. Søgen efter nye fællesskaber, hobbyer og relationer kan for mange være relevant over en længere periode.

I stedet for holder vi selvfølgelig øje med aktiviteten. Hvis vi kan se et mønster, hvor en bruger konsekvent ikke svarer på henvendelser eller ikke har været aktiv i en længere periode, skjuler vi opslaget, så andre møder så relevante og aktuelle opslag som muligt.

Hvis du støder på opslag, du mistænker for at være forældede eller inaktive, må du meget gerne sende dem til os på support@boblberg.dk, så kigger vi på dem med det samme.

Supper smart

Hej

Tak for din anmeldelse. Dejligt du kan bruge Boblberg 👏🏼

Classificada 5 em 5 estrelas

Det er meget hyggeligt at måde andre…

Det er meget hyggeligt at måde andre online, og det er appen god til

Hej Isabella

Dejligt at du synes, at Boblberg er en god måde til at møde andre på. Mange tak for din anmeldelse 😊

Fedt koncept!

Hej Frederik

Fedt du synes godt om Boblbergs koncept, tak for din anmeldelse! 😊

virkelig godt!!!!!

virkelig godt!!!!!

Hej Noah

Tusind tak for din anmeldelse og fem stjerner 😊

Rigtig godt koncept

Rigtig godt koncept. Fordi man kan møde mange nye mennesker og komme ind i nye fællesskaber, du kan se alderen på folk inden du skriver med dem.

Hej Cecilie

Mange tak for din anmeldelse. Fedt du synes godt om Boblbergs koncept om at få flere ind i nye givende fællesskaber 💫

Rigtigt godt koncept!

Jeg synes det er er godt initiativ til at finde nye fællesskaber og venner… Man kan også se alder, navn mm. inden man snakker så man ved, hvem det er, man faktisk snakker med.

Hej Natalie

Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, at du synes godt om Boblberg 🥰

Katja, Boblberg 🫧

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais