Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Superbra service. Köpte min vagn därifrån, ringde och frågade om de hade Bugaboos dubbelvagn inne och om de kunde montera den, det löste dom, inom 1h var den redo🥰 och idag behövde jag köpa en inlä... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Babynest och bärsele är superbra! Enkla att använda och omtyckta av vår nyfödda bebis! I bärselen kan bebis krypa ihop i grodposition men också ta ut benen. Babynest går att öppna nedtill... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Köpt trevliga prylar här innan. När vi fick hem en bas till bilbarnstol som gick sönder kort därpå (har en likadan sen innan till första barnet som funkat toppen i flera år) var det inte roligt län... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bra sortiment i butiken. Lite finare och roligare saker än på andra ställen. Fantastiskt bemötande av mannen som arbetar i Täby Centrum. Personlig, kunnig och otroligt ödmjuk och inkännande i sitt s... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja para bebé
  2. Loja infantil

Bonti är en av Sveriges största återförsäljare av Bugaboo, Joolz, Stokke, Babyzen, Emmaljunga, Britax och många fler. Vi är även specialiserade på barnrumsinredning, skötartiklar, bilbarnstolar, sängar, amningsartiklar och det me...

Informações de contacto

4,1

Bom

TrustScore: 4 em 5

109 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Bluff.

Vilket dåligt företag.
Dom säljer varor dom troligtvis inte har, betalar och inga varor kommer p.g.a lagersaldofel som dom haft i 3 veckor.
svarar knappt på mail, telefonen har varit avstängd i 3 veckor och ännu längre vad jag kan se i kommentarerna.
Slutade med att jag avbröt köpet och kommer aldrig köpa något här igen.
Min rekommendation är att inte köpa något härifrån.
Med denna kundsupport kommer dom troligtvis gå i konkurs snart.

15 de dezembro de 2023

Resposta da Bonti

Tack för att du lämnat en recension!
Vi gör vårt yttersta för att våra lagersaldon ska stämma men på grund ut av system och den mänskliga faktorn kan saker bli fel. Det är beklagligt att det har drabbat dig men det är inget som är med mening.

Vi hoppas du vill ge oss en ny chans i framtiden så vi kan rätta till våra misstag.

Önskar dig en fin dag! 🌸

Svarar inte - KÖP INTE HÄRIFRÅN

Svarar inte, beställde underlägg för 3 veckor sen men Bonti svarar inte på varför varorna inte skickats.
Beloppet är draget men inga varor i sikte..

19 de setembro de 2023

Resposta da Bonti

Tack för att du lämnat en recension!
Det här är naturligtvis långt ifrån den nivå på service vi önskar ge våra kunder, och vi jobbar så hårt vi kan för att besvara alla kunder i turordning.

MINA MAGSÅR ÖPPNAR UPP SIG TACK VARE ER

Efter att sett så mycket reklam så gjorde jag ett köp online utan att kolla recensioner
Detta ångrar jag djupt.
JAG HAR BETALAT FÖR PRODUKTER SOM INTE KOMMER.

RINGER TILL KUNDTJÄNST I 2 VECKORS TID CA 5 GÅNGER OM DAGEN OCH FÅR SAMMA SVAR ,VI HAR INTE MÖJLIGHET ATT SVARA I TELEFON

Varför har ni ens en kundtjånst om man inte kan nå dom ?
Efter en vecka så svarar dom på mina mail med väldigt korta meningar utan hjälp.
JAG SKA ANMÄLA DOM TILL ARN SAMT VARNA ALLA JAG KÄNNER ATT ALDRIG HANDLA FRÅN DETTA BLUFF FÖRETAG
VARFÖR SKA MITT BARN BEHÖVA LIDA FÖR ATT DET FINNS FÖRETAG SOM LURAR OCH BEDRAR PÅ DETTA SÄTT ? ÄR INTE KUND NÖJDHET VIKTIGT FÖR ER ?

Sedan så märker jag att jag inte är ensam om detta, sedan så märker jag att företag gått i rekonstuktion sedan mars, sedan kollar jag på ledningsgruppen och direkt så får jag en klump i magen.
Bonti om ni läser detta
Sluta livnär er på att göra mycket reklam och fokussera mer på kundnöjdhet
Mvh
ARG MAMMA

13 de setembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

BLODIGLARNA HAR SUGIT UT ALL MIN…

BLODIGLARNA HAR SUGIT UT ALL MIN KRAFT!!!!
Jag har handlat varor för över 20 000kr av bonti. Vissa varor har ej kommit fram deras kundservice svarar i korta meddelanden varannan dag utan att ge någon riktig hjälp. DERAS TELEFONUMMER HAR INTE GÅTT ATT RINGA PÅ 10 DAGAR. Dom svarar inte när man vill ångra sin produkt.
Denna varning går ut till alla nyblivna föräldrar som vill handla något GÖR INTE DET GÅ NÅGON ANNANSTANS!!!!Besväret är inte värt några extra tusen man sparar in.
I butik så har man ingen ångerrätt, på hemsidan kan man inte komma i kontakt med dom för att ångra, OM ni trots detta vill handla från dom och läs mitt varningens tecken. Gå till butiken och va 100% säker på att ni vill ha den produkten för ni kan inte ångra er så lika bra att kasta kvittot. Slutligen detta sista går direkt till ägaren och parasiterna som jobbar där
SLUTA PARASITERA ER PÅ SMÅBARN FÖRÄLDRAR SOM HAR KNAPER EKONOMI VI HAR TILLRÄCKLIG STRESS SOM FÖRSÖKER OCH KÄMPAR MED BARNEN VI BEHÖVER INTE FÅ VÅRA LIV FÖRSTÖRDA AV ER GÖR VÄRLDEN EN TJÄNST OCH BLI ANTINGEN SERIÖSA ELLER GÅ I KONKURS ERA BLODIGLAR!!!!

18 de setembro de 2023

Tack för att du lämnat en recension! 🌸
Vi kan inte se att du har kontaktat oss. Du får jättegärna kontakta oss på kundservice@bonti.se så hjälper vi dig.

Vi är ledsna att du känner så och hoppas att du ger oss en ny chans någon gång i framtiden 😊

Classificada 1 em 5 estrelas

Ingen bytesrätt eller öppet köp i butik

Köpte en bilbarnstol runt kl 13 idag och inkom till butiken igen vid 17 och ville byta till en dyrare och nyare modell. Personalen var uppmuntrande till att köpa den nya varianten men i sista sekund när vi bestämt oss för den nyare varianten så säger dem att det inte går att byta. Det är alltså inget öppet köp eller bytesrätt om man köper i butik. Detta meddelades inte vid inköp utan ”stod på kvittot” enligt personalen. På kvittot framgår inte överhuvudtaget att de inte har någon BYTESRÄTT. Snacka om att känna sig lurad. Kommer inte handla hos dem mer tyvärr.

14 de julho de 2023

Tack för att du lämnat en recension! 🌸
Bilbarnstolar omfattas ej av bytesrätt/öppet köp på grund av säkerhetsskäl. Vi förstår att det kan kännas snopet när det bara gått några timmar, men vi kan inte göra undantag från den regeln.

Öppet köp och bytesrätt kan ses som samma sak, då du vid ett byte till annan vara gör ett återköp och sedan köper den nya varan. Villkoren är därmed samma för bytesrätt som för öppet köp.

Vi är ledsna att du känner dig besviken över det som skett och vi ska se över våra rutiner i butiken för demo av bilstolar.
Önskar dig en fin dag 🌱

Oseriösa

Hade fått ett presentkort från dem i samband med barnets födsel, det gick uppenbarligen inte att använda i kombination med deras erbjudanden då man inte kan använda 2 erbjudanden på en gång. Vet inte hur man kan klassificera ett presentkort som ett erbjudande men men. Ville sen hellre använda mitt presentkort än erbjudandet då det blev en bättre deal men det gick inte heller av någon anledning.

Rekommenderar inte att handla av Bonti.

23 de maio de 2023

Tack för att du lämnat en recension! 🌸
Erbjudandet som du fått från Babybag lyder "Vi bjuder dig på 150 kr på ditt första köp" och detta erbjudandet går inte att kombinera med andra erbjudanden.

Vi är ledsna att det lett till att du fått en dålig syn på oss och Babybag, och hoppas att du ger oss en ny chans någon gång i framtiden 😊

Rekommenderas ej!

Handlat två gånger från hemsidan och haft problem båda gångerna. Första gången köpte jag en vagn för 17.000 kr och på hemsidan stod det fri frakt längst upp på startsidan, ändå lades fraktkostnad till. Jag kontaktade bonti som vägrade dra av fraktkostnaden. Jag avbeställde då varan och köpte av en annan leverantör.

Andra gången har jag haft stora problem med retur och att bonti vägrar att kreditera min faktura via Klarna trots att det är 1 månad sedan som jag returnerade en vara i beställningen, som dessutom går att spåra via Budbee. Bonti rekommenderas ej.

15 de maio de 2023

Tack för att du lämnat en recension! ☀️
Vi är ledsna att höra att du är besviken efter dina köp hos oss.

Vi erbjuder fri frakt över 499 kr, men är produkten du beställt skrymmande tillkommer fraktkostnad. Den informationen står på hemsidan 😊

Angående din retur, så hade du inte registrerat den som en retur hos oss och därför visste vi inte att den var på väg tillbaka till oss. Budbee har ännu inte levererat din retur till oss, och återbetalning sker först när vi mottagit returen.

Så fort vi fick besked från dig om att returen hade gjorts och att den inte kommit fram, har vi hjälpt dig att spåra din retur och återbetalat dig.

Vi hoppas du vill ge oss ytterligare en chans i framtiden! 🙏

Classificada 1 em 5 estrelas

Presentkort går ej att använda

Jag har fått 2 presentkort på 150kr vardera i babyboxen och babybagen. Det står att detta gäller vid mitt första köp och jag tänkte använda dess vid just mitt första köp men detta gick ej. Kontaktar kundtjänst men får till svar att detta inte går att kombinera och att det står i villkoren. Jag har frågat efter villkoren vid flera tillfällen men får inga villkor tillbaka. När jag kontaktar konsumentrådgivningen kan dom inte se varför detta inte skulle gå att kombinera med två presentkort men Bonti håller inte med men kan inte riktigt ge en bra förklaring och skyller på deras samarbetspartner till slut. Det som skulle blivit en bra start på relationen mellan mig som kund och företaget slutar i att jag tycker detta är ett riktigt dåligt företag, smart bonti!

2 de maio de 2023

Tack för att du lämnat en recension! ☀️
Erbjudandet som du fått från Babybag lyder "Vi bjuder dig på 150 kr på ditt första köp", vilket påbjuder att endast ett kort/kod kan användas vid ett köp. Att du fått fler kort/koder till dig är något vi har tagit vidare, men tanken är att det inte ska vara möjligt att få fler än ett erbjudande per hushåll.

Skam!

Dålig företag som inte står bakom sina produkter. Otrevlig personal när det ska returneras. Men gulli gulli när du ska köpa nåt från dem. Skam ! Rekommenderas inte. Gå hellre till Jollyroom eller Baby World.

3 de março de 2023

Resposta da Bonti

Tack för att du tagit dig tiden att lämna en recension!
Vi blir ledsna att höra att du upplevt problem vid en retur.
Du får gärna återkomma till oss med mer info om returen så vi kan se över våra rutiner för framtiden 😊

Vi önskar dig en fin dag!

Classificada 2 em 5 estrelas

Inte nu längre.

Köpt trevliga prylar här innan. När vi fick hem en bas till bilbarnstol som gick sönder kort därpå (har en likadan sen innan till första barnet som funkat toppen i flera år) var det inte roligt längre.

När en så viktig säkerhetsprodukt inte håller måttet ska ett företag ta sitt ansvar och agera. Hämta upp samt återbetala (ny produkt gick ej då den ej fanns längre), istället är det klydd, seg process och osmidighet, ifrågasättande. Vi slänger produkten nu och kommer aldrig åter. Skärpning!

13 de fevereiro de 2023

Tack för din recension! 😊
Som vi berättat på mejl vill vi gärna hjälpa dig vidare i ärendet. Ärendet skickades in 14 februari och vi har bett dig skicka kompletteringar (bild och film) för att vi ska kunna se problemet och då hjälpa dig. Du får fortfarande gärna återkomma med detta så vi kan se över ärendet snabbt!

Bonti Kundservice

Världens bästa kundservice!

Världens bästa kundservice!
Jag har köpt två barnvagnar via Bonti och nu senast var de superhjälpsamma och snabba i deras svar via kundtjänsten! Rekomderar alla att handla via Bonti. Det enda negativa är att det är DHL Service Point men det är en smaksak.

14 de janeiro de 2023

Resposta da Bonti

Tack för att du tagit dig tiden att skriva en recension!
Vad roligt att du är nöjd med dina beställningar hos oss 🤗

Varning

Varning! Detta är ett företag som skor sig på dåliga returvillkor.

Helt plötsligt fick jag ett mail om att mitt paket gått i retur och att de kommer ta ut en avgift. Jag kollade då vad avgiften låg på och det var 250kr!!! Notera att jag köpt varor för 520kr. Ren idioti, akta er. Handla hos aktörer som behandlar kunder bättre och inte utnyttjar dem genom att skriva in orimliga saker i det finstilta som ingen läser. Finns en massa andra bättre!

25 de outubro de 2022

Resposta da Bonti

Tack för att du lämnade en recension, vi är alltid tacksamma för alla recensioner vi får så vi kan se över om vi kan göra något annorlunda 🌸
De flesta företag har en avgift för ej uthämtat paket eftersom man får en extra avgift ifrån transportbolaget om paket som kunder beställt inte hämtas ut. Detta kan läsas om i våra köpvillkor du godkänt vid beställning, inget vi håller hemligt. Tråkigt att du blev besviken av det. Vill man inte ha sitt paket, rekommenderas det att hämtas ut och returneras.

Önskar dig en fin dag! 😊

Classificada 4 em 5 estrelas

Super kundservice trots dålig returpolicy i butik

Kundservice löste våra problem med returpolicy.

Vi såg en barnvagn på nätsidan och gick till butiken i Stockholm för att testa den. Vi gillade den, så vi köpte den. Innan bonti hann få produkten till butik fick vi en annan barnvagn, och var tvungna att kancellera ordern innan vi ens hadde fått den. Bontis fysiska butik vid Odenplan nekade retur av varan eftersom de hade fått beställa varan som var slut i butiken, men den var en del av ordinarie sortiment. Detta får man veta nederst på kvittot efter att man beställt/betalt. Jag hoppas de har ändrat på denna praksisen.

Det är tråkigt att inte stötta butiken, men när returpolicyn är sådan har man fler rättigheter i nätbutiken. Titta i butik, men beställ i nätbutiken.

1 de maio de 2022

Resposta da Bonti

Tack för att du lämnade en recension om din upplevelse hos oss 🤗
Att det skiljer sig i returhantering mellan fysiska butiker och hemsidor beror på distanslagen. I butiken har du möjlighet innan beställning att "känna och klämma" på produkten och kunna ta ett beslut direkt på plats. När man beställer via en hemsida har du inte samma möjlighet och då gäller andra regler.
Vi får se över våra rutiner till framtida ärenden.
Önskar dig en fin dag 🌼

Tyvärr för dyra returavgifter

Tyvärr för dyra returavgifter, 59 kr för ett paket som kostade 336 kr, samt en fraktavgift på 39 så jag fick betala 98 kr, utan någon vara.

27 de julho de 2022

Resposta da Bonti

Tack för att du tagit dig tiden att skriva en recension så vi kan jobba vidare i arbetet att erbjuda våra kunder den bästa servicen. Önskar dig en fin dag! 🌸

Supernöjd

Supernöjd! Smidig leverans och fina produkter!

14 de julho de 2022

Tack för att du tagit dig tiden att skriva en recension 🌼

Classificada 1 em 5 estrelas

Fick betala hela paketet trotts…

Fick betala hela paketet trotts tillbaka skickat o inte ens öppnat! Mejlade även och bad dom ta bort beställningen om möjligt. Kommer aldrig beställa något här igen. Ett skämt

26 de maio de 2022

Resposta da Bonti

Tack för att du lämnar en recension 🌸
Har man inte hämtat ut sitt paket tillkommer en avgift för ej uthämtat paket. Ser att du sedan fick hjälp med ditt ärende 😊 Vi hoppas du vill återkomma till oss i framtiden!
Ha en fin dag 🤗

Superbra

Superbra! Lyckades få bilstolar till ett värde av 11-13000 för under 10000kr 😊

6 de março de 2022

Resposta da Bonti

Vad roligt att du hittat de bilstolar du behöver!
Tack för att du lämnade en recension 🤗
Ha en fin dag!

Classificada 4 em 5 estrelas

Bra!!!

Bra, snabb leverans!

2 de março de 2022

Tack för att du tagit dig tiden att skriva en recension 🌼

Classificada 5 em 5 estrelas

Bästa köpet sedan jag blev gravid

Bästa köpet! Inte sovit så bra sedan jag blev gravid. 100% värt pengarna och jag skulle lätt rekommendera den även till folk som inte är gravida!

1 de março de 2022

Resposta da Bonti

Åh vad skönt att höra att du sover bättre, sömn är viktigt! 🤗
Tack för att du lämnade en recension om ditt köp.
Önskar dig en fin dag 🌼

Classificada 5 em 5 estrelas

Bra priser, otroligt snabb leverans och bara allmänt nöjd! Kommer beställa härifrån fler gånger 😊

1 de março de 2022

Resposta da Bonti

Tack för att du tagit dig tiden att skriva en recension!
Vad roligt att du är nöjd med din beställning 🤗

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.