Bornholmslinjen er en fin og hurtig færgeoverfart. Vi er specielt glade for den lækre mad på buffet'en i panoramaloungen, til en meget rimelig pris. Bare en skam man ikke må tage sin hund med i rest... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Som bornholmer har jeg ikke andre muligheder for at komme fra øen og til København - men Bornholmer Færgen gør det godt. Jeg kunne tænke mig en rute fra Rønne til Køge eller til København med hurtig... Ver mais
Det var natafgangen til Rønne i Pinsen. Så færgen var godt fyldt med folk der gerne ville sove lidt overalt på færgen. Skiltning i Køge kunne være bedre. Sejlede og ankom til tiden. Prisen for overf... Ver mais
Ville have en simpel fransk hotdog ombord, men på en fuld booket færge kl 18.30, lige til spisetid, var der ingen varme pølser, og det er ikke første gang det er sket. Ringe service og ringe planlægn... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Bornholm er tættere på, end du tror. Rejs med BORNHOLMSLINJEN til Lavpris fra bare 99 kroner - inkl. bil og 5 personer. Kombardo!
Informações de contacto
Dinamarca
- bornholmslinjen.dk
Respondeu a 42% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Meget nemt at tjekke ind i havnen
Meget nemt at tjekke ind i havnen. Boarding forløb hurtigt og problemfrit. Behagelig overfart og venligt personale.
Der er styr på det hele
Kun 350 kr
Kun 350 kr. For bil og 2 personer, billigt og god tur. Ikke ret mange mennesker med, så masser af plads.
En dejlig oplevelse Rønne tur/retur
Bornholmslinien har en virkelig godt fungerende check-in med nummerpladelæsning. Punktlighed ved afgang fantastisk.
Afslappende rejse
Alt var i orden
Alt var i orden. Dog manglede jeg den sidste anvisning på hvor færgen til Køge var ,det sidste skilt stod der kun Sassnitz .
Men fandt færgen og kom hjem 😀
Vi sejlede på en fin solskinsdag i…
Vi sejlede på en fin solskinsdag i stille vejr.
Havde måske glemt en jakke på…
Havde måske glemt en jakke på overfarten Kbh- Rønne, med pas ,dankort ,nøgler mm.
Jeg udfyldte en hittegodsformular om aftenen..og ringede tidligt for at få nummeret til kontoret i Rønne. Det var umuligt at finde et tlf til kontoret i Rønne. Hvor jakken ville blive afl hvis den blev fundet.
Jeg fik en meget irriteret mand i røret..som kun kunne henvise til formularen, og ikke bavde mulighed for at viderestille. Eller oplyse direkt nr. Med beskeden..du må bare tage forbi kontoret
Jeg forklarede at jeg var et sted på borholm med meget.dårlig busforbindelser og derfor ønskede at ringe og høre.om den var indlevet først..det irriterede ham tydeligvis..og han gentog bare han ikke kunne hjælpe..og jeg har søgt og søgt efter andet nr..men der er kun nummeret jeg brugte til Århus..
Virkelig dårlig service

Resposta da Bornholmslinjen
Hvis jeg kunne give 0 stjerne ville jeg…
Hvis jeg kunne give 0 stjerne ville jeg det! Hold da op en dårlig kundeservice man får her, når man ringer ind. Vi skulle ændre en billet og fik først at vide af en kvindelig medarbejder at det kostede 150 kr ud af de 300 vi gav for billetten. Vi påpegede så at det ville være billigere at refundere den (og kun betale 100 kr), hvilket lød til at irriterende den kvindelige medarbejder. Vi refunderede billetten, men kort tid efter så jeg på hjemmesiden at det kun koster 50 kr at ændre en billet. Jeg fik en mand i røret der ikke forstod mig 3 gange og han så blev irriteret over at jeg forklarede det 4. Gang. Han snakkede grimt til mig hele vejen igennem. Det er simpelhen ikke OK når man ringer og meddeler at det er JERES afdeling der giver forkert vejledning. Så skuffet over det. Og det er i øvrigt samme oplevelse hver gang vi ringer ind. At medarbejdere virker sure og dårlige i deres vejledning! Der er så sandelig plads til forbedring!

Køge-Rønne-Køge
Når man er ombord på Hammershus, er oplevelsen af service og komfort til seks stjerner ud af fem.
Det der trækker ned til kun to stjerner er hjemmesidens ubrugelige anvisninger. Der er ikke nogen egne kort der viser vejen til opmarchbåsene. Gps anvisningerne til Baltic Kaj 1 i Køge og Tysklandsvej i Rønne er håbløse. Man bliver kun reddet af den kommunale skiltning ved havnene.
Fra Køge får man en sms; det er betryggende. Fra Rønne ingenting; det er utryghedsskabende.
Der er meget at gøre for en UX designer på hjemmesiden.

Resposta da Bornholmslinjen
Super nemt og behageligt.Og billigt
Vil gerne kunne komme ud af bilen?
Udrejsen blev vores bil placeret så hverken min kone (som har Sclerose) eller min datter kunne komme ud af dørene, de måtte kæmpe sig over midterkonsolen. Jeg tænkte det var en svipser, men nej.
På vej hjem idag, samme mønster (man tror det er løgn), biler er blevet breddere over de sidste år, så må man tage mindre med færgerne, så kunne oplevelsen ovenpå også blive mere behagelig som i skriver på hjemmesiden.
Min kone er ikke så handicappet så vi skal bestille speciel billet, men bare kunne komme ud af døren.

Dækspersonale er ubehøvlet
Havde en god tur til Bornholm MEN på hjemturen har jeg aldrig mødt magen til ubehøvlet dækspersonale. Dårlige instrukser efterfulgt af dårlig afmærkning samt råb.

Resposta da Bornholmslinjen
850 kr ændringsgebyr på trods af simpel fejl…
Vi stod i kø for at boarde færgen med to bookinger til to forskellige biler. Ifølge kundeservice var bookingerne blevet byttet om. I stedet for blot at gøre os opmærksomme på fejlen og scanne den korrekte billet (begge bookinger var lavet under samme telefonnummer), blev vi opkrævet to ændringsgebyrer på 850 kr.
Vi kontaktede derfor kundeservice for at gøre dem opmærksom på fejlen, og håbede her at få løst det og refunderet gebyrerne, men i stedet fastholdt de opkrævningen uden at tilbyde nogen form for hjælp. Dette på trods af, at vi havde betalt for to afgange på de korrekte tidspunkter.
En super ærgerlig oplevelse på en situation der ellers kunne være løst let og smertefrit.

Resposta da Bornholmslinjen
Skulle ændre billet men kom til at…
Skulle ændre billet men kom til at trykke forkert dato. Ringede med det samme til Bornholmslinjen for at få hjælp til at rette fejlen. Men nej - her skal man så betale dobbelt gebyr. "det er sådan systemet er" var forklaringen. Hold da op - dårligere kundeservice skal man lede længe efter.

Jeg er meget imod
Jeg er meget imod, at os der skal sidde i hunde afdelingen skal være udsat for røglugt da man må stå op ryge lige uden for 😖
Der er røgfrit alle andre steder på offentlig område, hvorfor så ikke her????

Resposta da Bornholmslinjen
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.